Ένα αδεσποτάκι στο έλεος μου...:(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Lindaki μου, είναι απίστευτη φάτσα το μικράκι!
Μπράβο και πάλι.

Βάλτο όμως και στις αγγελίες (αν δεν το έχεις βάλει ήδη) γιατί εδώ δεν θα το δούνε ..

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Βελγάκι με τίποτα. Γερμανάκι όπως λέει ο Στέλιος με κάτι άλλο μέσα είναι το πιο πιθανό.

Φρόντισέ την υγεία του και πρόσεξε ιδιαίτερα τα σκουλίκια. Σε αυτή την ηλικία μπορούν να τσακίσουν στην κυριολεξία ένα μικρό κουταβάκι. Κάνε του συχνή αποπαρασίτωση μέχρι να καθαρίσει εντελώς.
όσο για την τροφή, το ψωμί δεν κάνει τίποτα, πάρε τροφή για κουτάβια και μούσκευέ την στο γάλα μέχρι να γίνει εντελώς πολτός. Στην ηλικία των 25 ημερών θα μπορεί να την φάει σίγουρα.
όσο για την υιοθεσία, ο δρόμος είναι λίγο πολύ γνωστός,F/B, Χρυσή Ευκαιρία, αφίσσες κλπ.κλπ.
Πάντως καλό θα ήταν να τον κρατήσεις μέχρι να πάει τουλάχιστον 2 μηνών.
Thanks! Κι έγω έτσι λέω να κάνω, αν τα καταφέρω! Πάντως αν βρέθει κάποιος να τον πάρει σε σπίτι θα είναι καλύτερα. Γερμανάκι εε;; :):) Πολύ ωραία! Τα σκουλικάκια τον τσακίζουν όντως θα του δώσω και δεύτερη δόση απο το σιροπάκι.Θα προσπαθήσω ελπίζω να πάει καλά γιατι δε μπορω να τον κρατήσω δυστυχώς :( :(

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Το σκυλί είναι αστέρι και θα υιοθετηθεί πολύ γρήγορα, ελπίζω να τον πάρουν καλοί άνθρωποι.

Συμφωνώ με όσους είπαν ότι μάλλον γερμανάκι είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Λες ATREA εε;; Κι εγώ αστεράκι το βλέπω πραγματικά, αν μπορούσα θα το κρατούσα γιατι με ενα σωστο εκπαιδευτη γίνεται εξαιρετικος σκύλος εργασίας! Ετσι πιστέυω, γιατι έχει δόσει δείγματα συμπεριφορας λυκόσκυλου. Ευχαριστω, πολύ ήδη έχω μια κρούση, προωθήστε την αν μπορείτε σας παρακαλώ για να βρεθει κάτι καλό.. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Lindaki, μην τον προωθείς ως σκύλο εργασίας. Είναι αδύνατον να ξέρεις σ'αυτή τη φάση πως θα εξελιχθεί, με δεδομένο οτι πρόκειται για αδέσποτο ημίαιμο 25 ημερών. Να το πεις αυτό σε όποιον τον πάρει. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ.

Το λέω αυτό (το προφανές) γιατι προσφατα γνώρισα σκύλο ημίαιμο που τον πήγαν για εκπαίδευση φύλαξης. Τους είχαν πει όταν τον πήραν κουτάβι οτι είναι μεταξύ ροτ και λυκόσκυλο και το έδεσαν οτι κάνει για φύλαξη.... Μορφολογικά είναι ενας υπέροχος καφε-μαυρος καρακοπρίτης, με χαρακτήρα golden retriever. Φιλικός με όλους και με όλα και με καμία διάθεση για φύλαξη. Έχει φιλότιμο όμως και έχουν καταφέρει να τον "πεισουν" να γαυγίζει τουλάχιστον σε ξένους, αλλά με μεγάλη προσπάθεια. Το κάνει για χάρη τους, αλλά δεν "το'χει" καθόλου ο κακομοίρης...... Ευτυχώς τον αγαπάνε και θα τον κρατησουν ούτως ή άλλως, αλλά δεν τους κάνει γι'αυτό που θελουν.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Οκ. Μιλησες πάνω στην ώρα. Αυριο πιθανον να το πάρει κάποιος που στο τηλέφωνο με παρακαλούσε να του το δώσω, χωρις μάλιστα να τον ενδιαφέρει αν θα γινει φύλακας. Άλλωστε δεν προσυπογράφω με τη βούλα ότι είναι σκύλος εργασίας, κάπου στην αγγελία μου λέω "μοιαζει να γίνεται φύλακας", βεβαια κι αυτο κακο είναι, έχεις δικαιο. Αυριο μολις το πάρει θα κατεβάσω όλες τις αγγελίες, αλλωστε δε μπορω να κάνω κάποια διορθωση πάνω σε αυτες τώρα.

Βέβαια θέλω να πω κάτι άλλο, ο κύριος (αν ειναι κύριος αν καταλαβα καλα απο τη φωνη) με παρακαλούσε πολύ έντονα να του το δώσω, μου έλεγε "σε παρακαλώ, δώστο σε μένα κοπέλα μου, εγω ειμαι φιλόζωος" του είπα για να τον δυσκολέψω νομίζοντας ότι το κουτάβι είναι πολύ μωρο, θέλει φροντίδα και ζεστη, μου είπε ότι θα το έχει μέσα στο σπίτι. Δεν του υποσχεθηκα γιατι μου το ζητάνε άλλοι 2 για την ακρίβεια. Και λίγο μπερδεύτηκα γιατι δεν ήξερα που να το δώσω. Αλλά η συμπεριφορά του, μου φάνηκε πολύ περίεργη. Είναι δυνατόν με τόσα σκυλια στη γη επάνω να παρακαλάει τόσο για αυτο το κουτάβι; Και μάλιστα μου έλεγε να βρω μια δικαιολογία και να απορρίψω τους άλλους δύο και να το δώσω σε αυτόν με μια απίστευτη αγωνία στη φωνή του. Γιατιιιι;;;;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Θα μου λείψει το μουργάκι μου γιατι είναι πολύ φιλικός και καλός και νομίζω θα χω την εννοια του...μακαρι να είναι καλή η περιπτωση του κυρίου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να το τσεκάρεις! Να πας να δεις το σπίτι του (δεν έχει ιδιαίτερη σημασια το πως είναι το σπίτι, αλλά αν θα σ'αφήσεινα πας!) και να τον βάλεις να υπογράψει συμβόλαιο υιοθεσίας! Επίσης να τον κάνεις να περιμένει μερικές μέρες και να τσιπάρεις το κουτάβι. Το όνομα του θα περαστεί στο τσιπ μετά από ένα μήνα και αν όλα πάνε καλά (θα ξαναπάς να τσεκάρεις πως είναι το μικρό). Να του κάνεις πολλές ερωτήσεις για τις συνθήκες υπο τιςοποίες θα ζει ο σκύλος. Πόσε βόλτες, πόσες ώρες μόνος του, κτλ. Επίσης να ρωτήσεις τι άποψη έχει για το ζευγάρωμα και τη στείρωση. Αν κάτι δε σου κάθεται καλά, να μην δώσεις το κουτάβι. Είναι πολύ μικρό και όμορφο και θα βρεις σίγουρα κάποιον κατάλληλο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
lindaki, γράψε τα κι εδώ, γιατι μπορεί να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει (και να έρθει μαζί σου στο τσεκάρισμα του σπιτιού, και για να τσιπάρεις το σκύλο). Είσαι στη Θεσσαλονίκη ή θυμάμαι λάθος?

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Όχι είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και εδω δεν υπάρχει καμία τέτοια αναλογη βοήθεια. Καλα θα τον τσεκάρω όσο μπορώ.Αλλα σπίτι του μόνη μου δε πάω!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Τι έγινε τελικά με τον μικρούλη και τον κύριο που έδειξε ενδιαφερον;
Εχουμε καμια εξελιξη;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Υιοθετήθηκε απο ενα πολύ καλο φιλοζωο ζευγάρι και έχουμε επαφή για να μου δείξουν πως θα γίνει στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν