Οκ. Μιλησες πάνω στην ώρα. Αυριο πιθανον να το πάρει κάποιος που στο τηλέφωνο με παρακαλούσε να του το δώσω, χωρις μάλιστα να τον ενδιαφέρει αν θα γινει φύλακας. Άλλωστε δεν προσυπογράφω με τη βούλα ότι είναι σκύλος εργασίας, κάπου στην αγγελία μου λέω "μοιαζει να γίνεται φύλακας", βεβαια κι αυτο κακο είναι, έχεις δικαιο. Αυριο μολις το πάρει θα κατεβάσω όλες τις αγγελίες, αλλωστε δε μπορω να κάνω κάποια διορθωση πάνω σε αυτες τώρα.
Βέβαια θέλω να πω κάτι άλλο, ο κύριος (αν ειναι κύριος αν καταλαβα καλα απο τη φωνη) με παρακαλούσε πολύ έντονα να του το δώσω, μου έλεγε "σε παρακαλώ, δώστο σε μένα κοπέλα μου, εγω ειμαι φιλόζωος" του είπα για να τον δυσκολέψω νομίζοντας ότι το κουτάβι είναι πολύ μωρο, θέλει φροντίδα και ζεστη, μου είπε ότι θα το έχει μέσα στο σπίτι. Δεν του υποσχεθηκα γιατι μου το ζητάνε άλλοι 2 για την ακρίβεια. Και λίγο μπερδεύτηκα γιατι δεν ήξερα που να το δώσω. Αλλά η συμπεριφορά του, μου φάνηκε πολύ περίεργη. Είναι δυνατόν με τόσα σκυλια στη γη επάνω να παρακαλάει τόσο για αυτο το κουτάβι; Και μάλιστα μου έλεγε να βρω μια δικαιολογία και να απορρίψω τους άλλους δύο και να το δώσω σε αυτόν με μια απίστευτη αγωνία στη φωνή του. Γιατιιιι;;;;