Ένα αδεσποτάκι στο έλεος μου...:(

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Απόψε έκανα κι εγώ μια καλή πράξη (πιστεύω) ως συνέχεια της συζητήσεως για την υιοθεσία αδεσποτων. Υιοθεσία δε θα είναι βέβαια, δυστυχως, φιλοξενία και πολλή πολλή φροντίδα είναι και προς υιοθεσία προσφέρεται.
The story:
Είμαι έξω στον κήπο, καπνίζω τσιγάρο (με την Ήρα αγγαλιά) και ακούω απελπισμένα κλάματα κουταβιού. Σπαράζω 1 ἂλλά δε δίνω σημασία γιατι σε επαρχία ζω, πολλά σκυλιά πολλά κτήματα όλο και κάποια σκύλα εδω τριγύρω θα έχει γεννήσει. Σπάνια έχω ακούσει βέβαια κλάματα κουταβιού εδω τριγύρω και σε τέτοια διαπασόν. Σημείωση:αυτο το κλάμα το ακούω τα βράδια εδω και μια βδομάδα αλλά μόνο τα βράδια! Και όχι για πολύ ώρα.
Σπαράζω 2, το κλάμα συνεχίζεται σε έντονο βαθμο τελειώνω το τσιγάρο, η Ήρα αδιάφορη, και ψάχνω να βρω απο πια κατεύθυνση έρχεται το κλάμα. Σφύριζω να με ακούσει γιατι αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι ειναι στο διπλανό κτήμα! Ακολουθώ κι άλλο τον ήχο μέχρι να το δω, το κλάμα ακούγεται σαν να είναι δίπλα μου πλέον. Φτάνω στην πάνω πλευρά του δικού μου κτήματος και βγαίνω με τις παντόφλες έξω στο δρόμο όπου περνάνε αμαξια. Το σπίτι ειναι πάνω σε αυτοκινητόδρομο σε αγροτεμάχιο, εκτος πόλης και απέναντι μου έχει όλο βιοτεχνίες, συνεργία και τέτοια.
Περπατάω στο δρόμο ο ήχος πλησιάζει και αισθάνομαι ασφαλής ότι είμαι πολύ κοντα στο στόχο!
Το κουτάβι πια ακούγεται απο την απέναντι πλευρά του δρόμου όπου αμαξια περνάνε με μανία!
Κοιτάω ψηλά στην ταράτσα μιας βιοτεχνίας γιατι νομίζω ότι κάποιος απέκτησε μόλις κουτάβι και το άφησε στην ταράτσα κι αυτο απλά κλέει απο κει μόνο του. Ο δρόμος φωτίζεται. Κοιτάω χαμηλα στην είσοδο.....ένα μικρο μαύρο "μπαλάκι" κουνιέται δειλά δίπλα σε μια χάρτινη μικρή κούτα.
Σπαράζω, σπαράζω, σπαράαααζω!!!!! Περνάω ταραγμένη απέναντι το πλησιάζω ήσυχα για να μη τρομάξει και του δίνω το χέρι μου να με μυρίσει. Η κούτα δίπλα χιλιοκατουρημένη με εφημερίδες. Ένα μικρο μαύρο λυκοσκυλάκι με καφετι στα φρύδια και στα πόδια με κοιτάζει τρομεγμένο και εξαντλημένο απο το κλάμα!!!
:(:(:(:(:(:(
Αγγαλίτσα, γαλατάκι, αποπαρασείτωση, ζεστο κρεβατάκι και ύπνο και φιλάκια απο την Ήρα είναι η ρομαντική κατάληξη μέχρι τώρα.

Το κουτάβι είναι δεν είναι 25 ημερών και εγώ λίγο πελαγωμένη για το ανα πόσες ώρες πρέπει να το ταϊζω.
Είναι αρσενικός, γεροδεμένος και τσαμπουκαλεμένος!Ένας πιστότατος και καλοσυνάτος σύντροφος. Φώτο ες αύριον. Πληροφορίες τηλ 6984033464.

Καλό βράδυ και καλή τύχη στο μικρό..:(:)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλη τυχη εχει μεχρι τωρα το μικρο...καλο κουραγιο σε εσενα προς το παρων,εχεις κανει κατι καταπληκτικο κ μπραβο σου!!!!θα του βρεις κ ενα καλο σπιτακι κ θα ειναι σουπερατος!!!!!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ευχαριστώ πολύ!!!Ξέρει μήπως κανείς πόσες ώρες πρέπει να τον ταϊζω;; Εγω όσο είχα κουτάβια ασχολιόταν η μάνα τους, τώρα;;;; Πόσο πρέπει να τρώει;;Ξυπνάει τη νύχτα για μαμ;;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Οκ!!!Ευχαριστώ!! Εν τω μεταξύ έχω πάθει πλάκα γιατι το μικρό παίζει να είναι ημίαιμο Βελγάκι!!!Ειναι μια λατρεμένη μου ράτσα γιατι κάποτε είχα Βελγο! Ειναι γλύκας και αυτόνομος!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Προς το παρόν γάλα για κουτάβια τρώει, αλλά ξηρά μουλιασμένη θα τα καταφέρει; Βέβαια έχει δοντάκια, αλλά τον φοβάμαι με την ξηρά παπάρα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mια χαρα θα τα καταφερει... επισης μη ξεχνας την αποπαρασιτωση.. παρε κρεμα και δινε του βαση των οδηγιων που γραφει στο κουτι...
Ευχομαι να ειναι τυχερο το μικρο!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ευχαριστώ πάντως, δεν έκανα τίποτα, το λυπήθηκα απλά πάρα πολύ! Μέσα στη νύχτα να κλέει μόνο του;;;!! Να πω κάτι ακόμα; Παρατήρησα ότι έχει συχνοουρία γυρνάει γυρνάει και κατουράει λίγο και συχνά χθες το βράδυ κατούρησε όλες τις εφημερίδες αλλά απο λίγο σα σποτάκια. Ξέρει κανείς γιατι σημβαίνει αυτό;; Έβγαλε και κάτι ορδές απο σκουλίκια βέβαια. Ίσως τα σκουλικάκια να φταίνε για τη συχνοουρία;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αμαλιαζ έχω ένα σιροπάκι που δίνω ανα δεκαπέντε μέρες Welpen λέγεται. Του έδωσα αμέσως χθες! Και το αποπαρασίτωσα και εξωτερικά.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
άσε την ξηρά να μουλιάσει και να μαλακώσει εντελώς.Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Μικρο ημίαιμο (λυκοσκυλο) κουταβάκι χαρίζεται περίπου 25 ημερών.

Λοιπον και τωρα ήρθε η ώρα να παρουσιαστούμε σωστά

Να μαστε!

εδω κοιμαται στην αγκαλιά μου

Εδω τρώμε, τελικά ξηρά είναι αδύνατον να φάει ακόμα τα δοντάκια του ειναι πολύ μαλακά με λίγο ψωμάκι παπαρά όμως έφαγε! :)

Ζυγιστήκαμε 1,800Kg :)

Είναι απίστευτος φάτσας! Χθές έκλαψε λίγο, σήμερα ήταν πολύ ήσυχος...εχει μάθει να ειναι μόνο το κακόμοιρο και δεν έχει βγάλει άχνα!Ειναι σοβαρός, δεν κάνει χαζα παιχνίδια μόνο μυρίζει την περιοχη και εξετάζει. Σημερα αναπληρώνει ύπνο. Μοιάζει σκύλος εργασίας, ειναι τσαμπουκαλεμένος και προστατεύει τον εαυτό του.

Και μία με την Ήρα!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Τι να κάνω για να πάει σε ένα καλό σπίτι;?
Μοιάζει καθόλου με Βελγάκι;( το χαβα μου εγω! :):) )
Α! Και βρείτε του όνομα! Αν και δεν δίνει ακόμα πολύ σημασία σε καλέσματα μέχρι να φύγει απο μένα ας έχει και ένα όνομα.
Παντως απορώ ακόμα πως βρέθηκε στα χερια μου. Πάντως τη μέρα που τον βρήκα σα μαγνητισμένη έτρεξα κοντά του! Ειναι πραγματικά ένα πολύ καλό κουτάβι!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Βελγάκι με τίποτα. Γερμανάκι όπως λέει ο Στέλιος με κάτι άλλο μέσα είναι το πιο πιθανό.

Φρόντισέ την υγεία του και πρόσεξε ιδιαίτερα τα σκουλίκια. Σε αυτή την ηλικία μπορούν να τσακίσουν στην κυριολεξία ένα μικρό κουταβάκι. Κάνε του συχνή αποπαρασίτωση μέχρι να καθαρίσει εντελώς.
όσο για την τροφή, το ψωμί δεν κάνει τίποτα, πάρε τροφή για κουτάβια και μούσκευέ την στο γάλα μέχρι να γίνει εντελώς πολτός. Στην ηλικία των 25 ημερών θα μπορεί να την φάει σίγουρα.
όσο για την υιοθεσία, ο δρόμος είναι λίγο πολύ γνωστός,F/B, Χρυσή Ευκαιρία, αφίσσες κλπ.κλπ.
Πάντως καλό θα ήταν να τον κρατήσεις μέχρι να πάει τουλάχιστον 2 μηνών.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν