Ένας σκύλος έφυγε...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ο καθένας απο τους σκύλους μας είναι ξεχωριστός.....γι΄αυτό είμαστε τυχεροί όταν συναντιόμαστε στην ζωή....:)

Αυτό.
Κουράγιο κ να τον σκέφτεσαι πάντα με αγάπη κ χαμόγελο...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
:(Πόσο λυπάμαι που το ακούω... Το σκυλακι σου θα ζει παντα στη σκεψη σου και θα ειναι σαν να μην εφυγε ποτε. Να θυμασαι τα καλα απο αυτη τη συμβιωση και να το σκεφτεσαι παντα με χαμογελο.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
φιλε μου superman, ο,τι και να πω ξερεις πως ειναι λιγο ειδικα αυτη τη στιγμη......να σου πω απλα πως λυπαμαι παρα πολυ και να ξερεις πως του χαρισες μια πολυ ομορφη ζωη και πως θα ειναι διπλα σου για παντα ταξιδευοντας στο μυαλο σου..............να χαμογελας καθε φορα που τον σκεφτεσαι.......καλο του ταξιδι............................

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πολλά-πολλά συλλυπητήρια για το σκυλάκι σου. :( Να ζήσετε να το θυμάστε...

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Λυπαμαι πολυ.Ξερω πως νιωθεις το εχω περασει και εγω...Ευχομαι να γινει ο πονος σου μια γλυκια αναμνηση.

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Καλό ταξίδι στο φιλαράκι σου....Λυπάμαι πολύ που έφυγε απο κοντά σου, αλλά μόνο το κορμάκι του....Η ψυχή του θα ζει πάντα μέσα σου και θα είναι εκεί, δίπλα σου....

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Πραγματικά,έχω ρίξει πάρα πολύ κλάμα...
Και εγω έχω ζήσει αυτό που ζεις εσύ αυτή τη στιγμή...
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου...
Με τον καιρό,τα τωρινά σου συναισθήματα θα αντικατασταθούν από τις κοινές σας αναμνήσεις και θα νιώθεις τυχερός που ήρθε στη ζωη σου....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Φίλε superman τα λόγια είναι πολύ λίγα τέτοιες στιγμές.
Εύχομαι και ελπίζω να ξεπεράσεις γρήγορα τον πόνο για το φιλαράκι σου:(.

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
τα λογια δεν ειναι τιποτα σε αυτες τις περιπτωσεις.. αλλα σου ευχομαι κουραγιο και να σου περασει οσο πιο γρηγορα η θλιψη αυτη που νιωθεις ασχετα οσο δυσκολο και να ειναι... να ξερεις οτι παντοτε θα ειναι κοντα σου... :) κουραγιο!!!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
θεωρώ πως για τους σκύλους ισχύει ότι και για τους ανθρώπους .... και για μένα σημασία δεν έχει πως ή πότε "έφυγε" σημασία έχει πως έζησε.... και αν έζησε με αγάπη και αξιοπρέπεια .... τότε ας τον αφήσουμε να κάνει το ταξίδι του με το κεφάλι ψηλά....περήφανα σαν....Γερμανικός ποιμενικός!

Tazmataz

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
18
0
kefallonia
Φιλε μου το ζησα πολυ προσφατα κουραγιο και να 8υμασε οτι μαζι σου εζησε καλα κι εσυ 8α εχεις πολυτιμες αναμνησεις.

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Όταν το έβαζες κρυφά στην μπλούζα σου και χουχούλιαζε,όταν παίζατε τρελά και μετά και οι δύο με τις γλώσσες έξω,οι διακοπές σας,οι βόλτες σας είναι οι αναμνήσεις σου και τα βιώματα αυτής της ψυχούλας που έζησε πολλά και σίγουρα καλά χρόνια μαζί σου.Κουράγιο,η απώλεια είναι αφόρητη αλλά έζησε καλά...Καλή του ξεκούραση...Λυπάμαι πολύ:(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου, superman... κάνε κουράγιο...

Ζωή τελικά είναι να συγκετρώνεις όσο πιο πολλές αναμνήσεις και όμρφες εικόνες από αυτό τον κατά τα άλλα σκληρό κόσμο... και ότανφεύγεις να νιώθεις γεμάτος και πλήρης. Απ' ότι καταλαβαίνω εσείς χτίσατε μαζί πολλές... Καλό ταξίδι στην ψυχούλα του... και εσύ κλείνε τα μάτια και χαμογέλα με όμορφες αναμνήσεις μαζί του...
θα σε βλέπει στεναχωρημένο από κει πάνω και θα στεναχωριέται κι αυτός...