Ένας σκύλος έφυγε...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ευχαριστω παιδια για τη συμπαρασταση.
ακομα θυμαμαι πως τον ειχαμε φυγαδευσει στο σπιτι οταν ηταν κουταβι επειδη δε τον ηθελε τοτε η μανα μου μεσα και τον εβαζα οπως ξαπλωνα πανω στο στηθος μου να κοιμηθει για να μην κλαιει και μας παρει χαμπαρι.
ακομα και μετα απο τοσα χρονια οταν τη ξαπλαρα ανασκελα παντα ερχοταν το γαιδουρι και ξαπλωνε πανω στο στηθος μου με αυτη τη βρωμιαρικια αναπνοη του να ξεφυσαει στη μουρη μου και να μη μπορω να ανασανω μια απο τη βρωμα και μια απο το βαρος πανω μου

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φίλε μου superman λυπαμαι πολύ, να είστε όλοι καλά να τον θυμάστε, είμαι σίγουρη οτι έζησε ευτυχισμένος κοντά σας.:(

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Συνήθως φίλε μου κυνηγάω τα μηνύματά σου για να γελάσω

αυτή την φορά με συγκίνησες (και με το κομμάτι που του αφιέρωσες)

είσαι πολύ σούπερ ρε σούπερμαν

Θα τον θυμάσαι !!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε...

Ξέρω ότι θα τον θυμάσαι πάντα...
Ξέρω ότι, πολλές φορές, όπως κάθεσαι, θα απλώνεις το χέρι για να τον χαϊδέψεις...
Ξέρω ότι σου έμαθε την αλληλεγγύη...
Ξέρω ότι σε έκανε ευαίσθητο και δεν μπορείς να το αλλάξεις...

Καλό του ταξίδι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
βασίλης ότι και να πω είναι λίγο ελπίζω η aoura να αναπλήρωση αυτό το κενό
Αυτό το κενό δεν μπορεί να αναπληρωθεί με κανένα υποκατάστατο. Και μη δεις ποτέ τη σκυλίτσα σου σαν υποκατάστατο. Αγάπα τη, άντλησε στιγμές, ζήσε μαζί της όπως έζησες μαζί του και μην τον ξεχάσεις το φιλαράκο σου.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Ξέρω πώς νιώθεις...και ξέρω πως οτι και να πώ δε θα τον φέρει πίσω ούτε θα απαλύνει τον πόνο σου...
Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι πώς έχει παρέα εκεί πάνω τη Μίλβα μου και όλα τ'άλλα σκυλάκια...ξέρω πώς είναι αναντικατάστατος...και θα ζεί για πάντα μέσα απο τις αναμνήσεις...καλό του ταξίδι!:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λυπάμαι πολύ!
Να τον θυμάσαι και να χαμογελάς!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τώρα τι να σου πω.... Λυπάμαι πολύ... Να τον θυμάσαι πάντα και να ξέρεις ότι όντως σας προσέχει απο εκεί που είναι... Τέτοιοι σύντροφοι είναι μαζί σου πριν μπουν στη ζωή σου, σε ακολουθούν παντού όταν είναι μέσα σ'αυτή και μένουν μαζί σου ακόμα κι όταν το σώμα τους φύγει από κοντά σου... Είναι κομμάτι σου και είσαι αυτός που είσαι ΚΑΙ χάρη σ'αυτούς...

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
καλο του ταξιδι φιλε μου.....θα τον θυμασαι για παντα γιατι εχει ενα κομματι της καρδιας κ της ψυχης σου ....κουραγιο

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
τι να πω και εγω με συγκινησες... :( κουραγιο... να τον θυμασαι παντα και να χαμογελας για ολες εκεινες τις ευτυχισμενες στιγμες που σου χαρισε! παντα θα εξακολουθει να ειναι διπλα σου να σε προσεχει και να καθεται στο στηθος σου και να αναπνεει πανω σου με αυτη τη "βρομιαρα" αναπνοη ... αρκει να κλεισεις τα ματια σου και θα τον δεις....

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Καλο ταξιδι στο φιλαρακο σου !
Να τον θυμασαι και να τον σκεπτεσαι και θα ερχεται κοντα σου !!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ο καθένας απο τους σκύλους μας είναι ξεχωριστός.....γι΄αυτό είμαστε τυχεροί όταν συναντιόμαστε στην ζωή....:)