Εβδομαδιαίως φαντάζομαι μιλάς?Στην ανάμικτη διατροφή είναι προτιμότερο να δίνεις κάποιες μέρες ξηρά και τις υπόλοιπες μπαρφ. Εγώ θα έδινα το λιγότερο 4 ημέρες μπαρφ.
Θα το κάνω όταν με το καλό επιστρέψει σπίτι!!!
Εβδομαδιαίως φαντάζομαι μιλάς?Στην ανάμικτη διατροφή είναι προτιμότερο να δίνεις κάποιες μέρες ξηρά και τις υπόλοιπες μπαρφ. Εγώ θα έδινα το λιγότερο 4 ημέρες μπαρφ.
Ίσως να μην το τοποθέτησα σωστά.Ναι βρε πεσκανδρίτσο, καλά σου λένε τα παιδιά. Τον πατέρα μου μου θυμίζεις όταν έκανε μια επέμβαση που ήθελε να βγάλει τα σκυλιά. Μην πάθεις καμιά ζημιά και μετά χρειαστεί να τον ξανααφήσεις. Έτσι κι αλλιώς εκεί που είναι διαμορφώνει σωστό χαρακτήρα, μπορείς να είσαι χαλαρός ότι δεν θα γίνουν λάθη
Ναι εβδομαδιαίως.Εβδομαδιαίως φαντάζομαι μιλάς?
Θα το κάνω όταν με το καλό επιστρέψει σπίτι!!!
Τη φυσιοθεραπεία μάλλον θα την γλυτώσω γιατί δεν έχω γύψο αλλά μια "ειδική" μπότα που μου επιτρέπει την κίνηση της κλείδωσης και δεν παθαίνω αγκύλωση.Σιδερένιος κι από μένα και άσε τις ανυπομονησίες. Εδώ εγώ ατύχημα μεν δεν είχα, έχω όμως οστεοαρθρίτιδα στη μέση και τους τελευταίους 4-5 μήνες το Μουφ έχει μαρτυρήσει. Σε μια φάση βόλτα δεν είχε, παρά σκυλόπαρκο να τρέχει με τα άλλα σκυλιά στο dog run διότι δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε για δέκα λεπτά!
Θυμήσου επίσης ότι μετά έρχεται ξεγυρισμένη φυσιοθεραπεία και θα πάρει βδομάδες μέχρι να μπορέσεις να περπατήσεις σαν άνθρωπος. Βέβαια μετά θα είσαι υποχρεωμένος να περπατάς για να δυναμώσεις, οπότε θα βγαίνεις βόλτα με το σκύλο σου.
Μην ανησυχείς και δεν παθαίνει τίποτα, εσύ είσαι που πας να ρέψεις. Κάτσε να γίνεις καλά και μετά έχεις μια ζωή να παίζεις και να τρέχεις και να βγαίνεις βόλτες με το σκύλο.
Οι κοιλιακοι ανηκουν στην εκγυμναση του κορμου, που ειναι ο πυρηνας του σωματος.Ενδυνάμωση σίγουρα θα χρειαστώ και έχω ξεκινήσει από τώρα με κάποιες ασκήσεις που μου έχει πει ο γιατρός.(μέχρι και κοιλιακούς μου έβαλε να κάνω)
Αμ η φυσιοθεραπεία δυστυχώς δεν είναι μόνον για την αγκύλωση. Είναι για δυνάμωμα των μυών που θα πρέπει να σε στηρίξουν και που θα έχουν ατροφήσει. Εδώ έναν αστράγαλο έσπασα μια φορά, μποτάκι βάλανε, αλλά μετά είχε φυσιοθεραπεία τρελλή. Κι όσο για τώρα, είμαι με φυσιοθεραπεία και χειροπρακτικό για την πλάτη από το Σεπτέμβριο. Και όταν δεν τους έχω στο κεφάλι μου, πρέπει να κάνω ασκήσεις στο σπίτι. Και να δεις πλάκες όταν προσπαθώ να κάνω τις ασκήσεις της πλάκας πάνω στην μπάλα και το Μουφ τσαντίζεται διότι το αγνοώ. Μια φορά μάλιστα μου βούτηξε το πόδι και το ... καβάλησε το κάθαρμα των αποπάτων, πράγμα που δεν είχε κάνει ποτέ του! Του 'μπηξα τις φωνές, δεν το ξανάκανε, αλλά η κτηνίατρός του είπε ότι πρόκειται για passive aggressive behavior!Τη φυσιοθεραπεία μάλλον θα την γλυτώσω γιατί δεν έχω γύψο αλλά μια "ειδική" μπότα που μου επιτρέπει την κίνηση της κλείδωσης και δεν παθαίνω αγκύλωση.
(400 ευρώ το μποτάκι)