H αρχική εκτίμηση ήταν 3 μήνες, τώρα είμαστε στις 42 μέρες από το χειρουργείο, περίπου στη μέση.Και ποςο καιρο θα παρει η αναρρωση?
Η απορία μου είναι γιατί κανείς συνδυασμό και δεν προτιμάς έναν τροπο διατροφής? ή ξηρά τροφή ή ωμή. Εχει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός?9 Φεβρουαρίου κλείνει τους 9 μήνες.
Όταν τον είχα εγώ έτρωγε 600 γραμμάρια barf και 500 γραμμάρια ξηρά (samsfield adult) αλλά η αλήθεια είναι ότι τον είχα πολύ αδύνατο.
Που τα πουλάνε αυτά?περαστικα σου,μολις τον παρεις πισω θα αναπληρωσεις τον χαμενο χρονο σας.
αν και θα το εχεις σκεφτει ας το πω....οταν πας να τον δεις καλυτερα να εισαι προστατευμενος απο κατι!
απο την χαρα του, μην σου κανει καμια ζημια.
ενδεικτικα μπορεις να εισαι μεσα σε κατι τετοιο!http://upload.wikimedia.org/wikiped...h_a_highway_checkpoint_in_Mushahada,_Iraq.jpg
Συμφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα ο χρονος χωνευσης ξηρας με ωμης διαφερει απο αρκετα εως πολυ. Και δεν ειμαι σιγουρος μιας και δεν ειμαι γιατρος ή να γνωριζω καλα, αλλα αυτο δεν θα εχει ως αποτελεσμα να μπερδευει το σκυλο σου εσωτερικα ως λειτουργια?Ο συνδιασμός γίνεται επειδή δεν την φτιάχνω εγώ για να είμαι σίγουρος για το τι βάζω μέσα και για να είμαι και καλυμένος ότι παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά τώρα που είναι ακόμα στην ανάπτυξη.
Κάποια στιγμή αργότερα θα του δίνω μόνο μπαρφ.
Ευχαριστώ για τα περαστικά, όσο για το σκύλο, κάπου μέσα μου το ξέρω αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.(και είναι σε ηλικία που διαμορφώνει χαρακτήρα γαμώτο).peskandritso περαστικά σου!
Στον σκύλο σου δεν αναφέρομαι καν, γιατί δεν έχει ανάγκη. Περνάει ζωή χαρισάμενη.
Αλλά...μην υπολογίζεις πριν το 3μηνο-4μηνο, να τον ξαναπάρεις κοντά σου.
Δεν θα μπορείς να του προσφέρεις όσα χρειάζεται και στην προσπάθεια να κατευνάσεις τις τύψεις σου, είναι βέβαιο, ότι θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στον εαυτό σου.
Καλύτερα, να πηγαίνεις να τον βλέπεις, παρά να τον πάρεις μαζί σου.
Κάντο έτσι, όπως σου το λέει η mareco και δεν πρόκειται να χάσεις... έστω και αν (πράγματι, έτσι είναι) διαμορφώνει χαρακτήρα αυτή την εποχή... άρα, όταν με το καλό επιστρέψει, απλά θα προσπαθήσεις περισσότερο και πιο συστηματικά και επίμονα...Ευχαριστώ για τα περαστικά, όσο για το σκύλο, κάπου μέσα μου το ξέρω αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.(και είναι σε ηλικία που διαμορφώνει χαρακτήρα γαμώτο).
Ναι, μαμά, έχεις δίκιο!Αυτά παθαίνετε, άμα δεν ακούτε κανέναν μεγαλύτερο
Στην ανάμικτη διατροφή είναι προτιμότερο να δίνεις κάποιες μέρες ξηρά και τις υπόλοιπες μπαρφ. Εγώ θα έδινα το λιγότερο 4 ημέρες μπαρφ.Την ξηρά του την δίνω γύρω στις 6 το πρωί και την μπαρφ το απόγευμα κατά τις 5, είναι νομίζω αρκετός χρόνος έτσι ώστε να την έχει χωνέψει.Δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι είναι το σωστό αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κάποιο πρόβλημα.