Έλλάδα ή Εξωτερικό???????

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Εμενα με καλυψε ο/η GAIA LYKAIA

Επισης για μενα δεν εχει σημασια απο που ειναι ο εκτροφεας,αρκει να εχουν ποιοτητα τα σκυλια του αλλα και ο ιδιος ο εκτροφεας στην εκτροφη του ! :wink: Το θεμα ειναι οτι στο εξωτερικο εχουν 1.000.000. ευκαιριες να πουλησουν τα κουταβια ενω στην Ελλαδα δυσκολα βρισκεις σωστους και ετοιμους ανθρωπους να αποκτησουν σκυλο,οπως και να πληρωσουν οτι περνουν και να ξερουν τι περνουν. :!:

@Frago1,oxι,δεν ειναι σοβαρος εκτροφεας,πρεπει να εχει μπερδεψει τα μαλτεζ με λαχανικα,τι να πω :shock:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
ρε παιδια μην εχουμε παρωπίδες στα ματια τουλάχιστον στη φυλη
που αναφερω εγω απέχουμε έτη φωτός απο την ευρωπη
και δεν μου αλλαζει κανενας την γνωμη μονο αν δω εργα θα αλλαξω!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
asli said:
ρε παιδια μην εχουμε παρωπίδες στα ματια τουλάχιστον στη φυλη
που αναφερω εγω απέχουμε έτη φωτός απο την ευρωπη
και δεν μου αλλαζει κανενας την γνωμη μονο αν δω εργα θα αλλαξω!
Βρε asli το θέμα είναι να μην φοράς παρωπίδες, να μην είσαι προκατειλημμένος και προπαντός να θέλεις να δεις!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Σορυ ασλι αλλα εχει ντομπερμαν η γ......η(!!!) η ελλαδα. Αρκει να εχεις μυαλο...
Παντως και τα ξενα καλα ειναι και φθηνα... Ειδικα σερβια και σλοβενια.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
μονο εσυ βλεπεις οτι εχει ....sorry ετσι ?
εδω εκτροφεις χρονια και δεν εχουν μας δείξουν τιποτα
και ελλαδα και εξω...... πανε και αγοραζουν σκυλια απο σλοβενια
σερβια και δεν εχουν μετα απο τοσα χρονια εκτροφη τιποτα με το
ονομα τους το διανόησε αυτο ??????

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Kαλα τωρα... Ελα να δεις τις σκυλες μου 3 και 4 γενιες ελληνικες και μετα τα λεμε. Ολοι εισαγουμε αιματα. Ειναι δυσκολο να τρεχεις να ζευγαρωνεις εξω καθε φορα.
Αν εχεις δικιο, γιατι το σιγκερ το σερβικο το πηρε σκυλα 3 γενιες ελληνικης εκτροφης?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Frago1 said:
Εσύ τώρα Μάκη τον θεωρείς σοβαρό εκτροφέα αυτόν????????
δεν έχει σημασία τι νομίζω εγώ.

σημασία έχει τι νομίζεις εσύ.

σημασία έχει τι μπορείς να κάνεις εσύ.

σημασία έχει τι μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε κάνει το αυτονόητο.

ψάχνει μεσω του Κυνολογικού Ομίλου και έρχετε σε αδιέξοδο για τον οποιοδήποτε λόγο

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
BasKal said:
Kαλα τωρα... Ελα να δεις τις σκυλες μου 3 και 4 γενιες ελληνικες και μετα τα λεμε. Ολοι εισαγουμε αιματα. Ειναι δυσκολο να τρεχεις να ζευγαρωνεις εξω καθε φορα.
Αν εχεις δικιο, γιατι το σιγκερ το σερβικο το πηρε σκυλα 3 γενιες ελληνικης εκτροφης?
ποια ειναι η "κυρια"???(δεν ειναι κακο να λεμε ονοματα)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως,στο dogforum δεν επιτρέπεται,με οποιοδήποτε τρόπο,η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς,εκπαιδευτές,κτηνίατροι και λοιποί).
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Edit: Για αποφυγή παρεξήγησης οφείλω να διεκρινησω πως σχολιασμός ονομάτων, σκύλων, αναφορές σε εκτροφεία ή εκπαιδευτές επιτρέπονται ΜΟΝΟ στο Rottweiler Subforum, διότι το επιβάλει η εξειδίκευση του forum.
Γι’ αυτούς τους λόγους, η συμμετοχή των μελών στο rottweiler subforum γίνεται κατόπιν αίτησης στον υπεύθυνο administrator του usergroup, με προσωπικό μήνυμα, όπου αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη (ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο).

Rottweiler subforum

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
το να πάρεις σκύλο από εξωτερικό δεν σημαίνει ότι θα πάρεις απαραίτητα άριστο δείγμα τις οποιας φίλης .σίγουρα θα αγοράσεις pedigree,τίτλους k εργασιακές εξετάσεις k δεν είσαι μυημένος στην φιλί η το χειρότερο είσαι ημιμαθείς ,θα μπορείς ''να την λες' στον "καθεενα" εκτροφέα k μη,''ό παππούς του δικού μου είναι ο τάδε η η προγιαγιά του είχε βγάλει πολυπρωταθλητή'' k την ίδια στιγμή ο σκύλος να είναι σκιά του pedigree του.σίγουρα για κάποιον ο οποιος δεν έχει παρουσία στον "κινολογικο" χορό,είτε ως εκτροφέας είτε ως κάτοχος σκύλων,θα είναι πιο δύσκολο να του εμπιστευθεί ένας σοβαρός εκτροφέας ένα πολλά υποσχόμενο κουτάβι.ο εκτροφέας πιστεύω θα δώσει ένα πολλά υποσχόμενο κουτάβι σε κάποιον που θα το αναδείξει,ίσος σε κάποιον άλλον εκτροφέα. ο εκτροφέας που θέλει να αγοράσει ένα κουτάβι από έναν ξένο διεκδικεί το κουτάβι μαζί με άλλους πόλους,ελέω internet,όπως καταξιωμένους εκτροφείς k μη ,οπό μυημένους στην φιλί k μη.σίγουρα παίζει ρολο ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τον εκτροφέα,να ξέρεις τι θέλεις,να έχεις υπομονή να περιμένεις,να σεβαστείς τα αποτελέσματα τις εκτροφής του,k όχι να πας k να ρωτάς σαν να είσαι σε μανάβικο ''ποσο πάει το μεγάλο''?.

από την άλλη πάλι γιατί κάποιος να μην πάρει από εξωτερικό όταν βλέπει ότι οι εκτροφείς κάνουν οι ίδιοι εισαγωγές σκύλων,k τις περισσότερες φορες οι ίδιοι αυτοί που κατακρίνουν αυτόν που παίρνει σκύλο από "εξτερικο",περνούν δεύτερη k τρίτη διαλογή σκυλιά.ειδικά στα rottweiler k μιλώντας για κουτάβι από γερμανία,πολύ δύσκολα ο γερμανός θα δώσει πολλά υποσχόμενο koutavi.to λέω από προσωπική k όχι μονο πείρα.
μακάρι στην ελλάδα να έχουμε τα άτομα αυτά,μπορεί ka να υπάρχουν,το μέλλον θα δείξει, που έχουν τις διασυνδέσεις αυτές ώστε να περνούν τις πρώτες επιλογές από μια καλή γεννα στην γερμανία.αλλιώς όλο θα κοιτάμε στα εκτροφεία στο εξωτερικό η θα αγοράζουμε έτοιμα σκυλιά.

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
mporei.an έχει υπομονή,έχει την θέληση,έχει k κάποια δόση τύχης,θα θέσει τις βάσεις με λιγότερα μειονεκτήματα. όλοi από κάπου αρχίζουν.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
BasKal said:
Σορυ ασλι αλλα εχει ντομπερμαν η γ......η(!!!) η ελλαδα. Αρκει να εχεις μυαλο...
Παντως και τα ξενα καλα ειναι και φθηνα... Ειδικα σερβια και σλοβενια.

Τώρα κατάλαβα γιατί ψωνίζετε όλοι από εκεί " φθηνα"

Ποσα doberman αγοράστηκαν φέτος από εκει ειδα νούμερο σε άλλο forum

αλλα δεν το τιμάμε?

αν δεν απαιτούμε και εσείς κάτι από εκεί ψωνίσατε η κάνω λάθος ?

Το κάνατε λόγο καλής τιμής?