ΜΑΚΗΣ said:πιστεύεις ότι αν στην άλλη ακρη του λουριού είσουν εσύ τα συγκεκριμένα σκυλιά θα είπαν πάρει τις διακρίσεις που λες :?: :?: :?: :?: :?:
αυτο ειναι θεμα για μεγαλη κουβεντα!
ΜΑΚΗΣ said:πιστεύεις ότι αν στην άλλη ακρη του λουριού είσουν εσύ τα συγκεκριμένα σκυλιά θα είπαν πάρει τις διακρίσεις που λες :?: :?: :?: :?: :?:
Μια ερώτηση μόνο προς ΟΛΟΥΣ
Είμαι στις εκθέσεις κάποια χρόνια και πλέον ξέρω αρκετούς ανθρώπους.
ΜΕΛΕΤΑΩ την φυλή αρκετά και συνέχεια .
Ξέρω σχεδόν όλες τις γραμμές αίματος και τα σκυλιά στο εξωτερικό.
Έχω δώσει και έχω σκοπό να δώσω αρκετά χρήματα για να φέρω αξιόλογα σκυλιά από το εξωτερικό.
Πάω σε εκτροφεία του εξωτερικού και μιλάω-συμβουλέυωμε αναγνωρισμένους εκτροφείς της φυλής μου
Διατηρώ τα σκυλιά μου σε άριστη κατάσταση και τα προπονώ όλο τον χρόνο.
Δυο φορές την εβδομάδα κάνω 150 χλμ για να πάω στον εκπαιδευτή με τον οποίο δουλεύω.
Γνωρίζω τα ελατωματα και τα προτερήματα των σκύλων μου και προσπαθώ όσο μπορώ να τα καλύψω τα μεν και να εκθέσω τα δε κατά την ώρα της παρουσίας τους στους κριτές.
Εσύ πήρες σκυλί από τον γείτονα η και από εκτροφείο.
Πιστεύεις (δεν ξέρεις) ότι είναι τέλειο.
Δεν το έχεις δουλέψει ποτέ ή το δουλεύεις λάθος.
Αλλά ΕΑΝ σε κερδίσω (πάρω καλύτερη κρίση) το παρασκήνιο και η ‘παράγκα’ θα φταίει
S13 said:Πια πειρα χρειαζεται πειρα για να κρατησεις ενα λουρι???????????
ποιός Morro είναι αυτός???????DASTY said:Καλο παράδειγμα είναι ο Moro αναφέρουμε ονομαστικά di ότι κάνει παρέα με τον NikE τώρα
Έχω video την πρώτη του συμμέτοχα στο siger ήτανε για :lol: :lol: :lol: :lol:
Και όμως ο ίδιος σκύλος σε ΑΛΛΑ χερια κέρδισε V1 CHampion class στο siger \/ \/ \/
Είχε τον καλύτερο τον αδελφό του και πέρσι που το είχαμε για δεδομένο thi έγινε? :wink:S13 said:Kαλα ας τον ειχε ο Marča και τα ξαναλεγαμε.
δεν τον κατέβασε όμωςDASTY said:Είχε τον καλύτερο τον αδελφό του και πέρσι που το είχαμε για δεδομένο thi έγινε? :wink:S13 said:Kαλα ας τον ειχε ο Marča και τα ξαναλεγαμε.