Έλλάδα ή Εξωτερικό???????

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
με αφορμή άλλες συζητήσεις

ο Χ ΄εξωτερικός΄ εκτροφέας με μέσο μισθό τα 2000 ευρώ ζητάει 1500 (μην σου χαλάσω το χατήρι) το κουτάβι.

ο Χ Ελληνας εκτροφέας με μέσο μισθό τα 1000 ευρώ ζητάει 1000 ευρά το κουτάβι

ο ΄εξωτερικός΄ έχει λιγότερα έξοδα από τον έλληνα (εκπαίδευση - εκθέσεις - ζευγαρώματα)

γιατί το σκυλί του Έλληνα είναι ακριβό και του ξένου φυσιολογικό (τόσο πουλιώντε φιλαράκο)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Του Ελληνα είναι φτηνότερο για τον απλό ιδιοκτήτη ...
Τα θετικά που έχει να προσφέρει ο σωστός ντόπιος εκτροφέας αξίζουν πολλά ...

Επίσης αντικειμενικά είναι φτηνότερο ...

Οταν ψωνίζει εκτροφέας είναι διαφορετικά ... :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πιο απλά

γιατί θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι για να πάρεις σκύλο από εξωτερικό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις 1500-2000 ευρά το κουτάβι και όταν έρχετε Ελληνας στην θέση του τα 1000 είναι ΠΟΛΛΑ????

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
μα σου ειπα ΜΑΚΗ εξω πουλανε 1000€ και.. το κουταβι εδω ειναι απο 800€
μεχρι και 2500 € καποιοι με ποιο ελιτ σκυλια ας πουμε!

για τα εκτροφεια που ειπες ουτε στον εαυτο τους δεν το πουλανε κατω απο
1000-1500€ το κουταβι

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
ΜΑΚΗΣ said:
πιο απλά

γιατί θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι για να πάρεις σκύλο από εξωτερικό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις 1500-2000 ευρά το κουτάβι και όταν έρχετε Ελληνας στην θέση του τα 1000 είναι ΠΟΛΛΑ????

δεν ειπα ουτε εννοουσα αυτο :shock:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αν ψωνίζει εκτροφέας asli έξω είναι πολύ φτηνά τα κουτάβια ... ανάλογα με το τί μπορεί να πάρει βέβαια ... οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές ... δεν καλύπτεσαι από άλλον έλληνα συνάδελφο, πολύ δύσκολα γίνεται αυτό ...

Απο τον crni lotos δεν θα έπαιρνα γιατί ακούει Ελληνας και νομίζει ότι έπιασε τον Παπά από τ %$#^%$ α και δεν μ'αρέσουν αυτά ...

Αυτήν την ζημιά την έχουν κάνει άλλοι (και την κάνουν ακόμα) και διάφοροι Ινδοί - Βραζιλιάνοι - Αμερικάνοι και δεν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι ... :wink:

Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου επιτέλους όμως?
Εχεις 2-3 τοπικ ανοικτά. :wink:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
εκανα μια ερωτηση και περιμενα ομορφα και ωραια να κανουμε κουβεντα
και να ανταλαξουμε γνωμες και η κουβεντα πηγενε σαν την καλαμια απο
τον πολυ αερα :D
θελω να πω οτι η τιμες δεν ειναι προσιτές για το ελληνικο κοινο σε αυτο
συμφωνεις?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Έχεις άδικο di ότι έχει πουλήσει στην Ελλάδα σε πολύ λογική τιμή καλο σκύλο(σκύλος το "JOHNSPIKE")

Απο τον crni lotos δεν θα έπαιρνα γιατί ακούει Ελληνας και νομίζει ότι έπιασε τον Παπά από τ %$#^%$ α και δεν μ'αρέσουν αυτά ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Η προσωπική μου εμπειρία ήταν διαφορετική και το ξέρεις πολύ καλά ... ρώταγα για ένα κουταβάκι μέτριο πολύ μέτριο κατά τη γνώμη μου, και με αντιμετωπιζε σαν να είμαι ο Σείχης του Dubai που ρωτάει για τον Filou ...
άσε με ρε dasty ... :wink:

An έχει πουλήσει ένα σκυλί καλό για 1.500 ευρώ πάλι τον παπά από τ #^%&^ έπιασε ... μην αρχίσουμε τώρα ...

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές στην Ελλάδα , asli , για τον απλό ιδιοκτήτη μιλάω ... θεωρώ ότι ο σκύλος ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ αγορά από ενα αυτοκίνητο, και κακώς χρησιμοποιείται το επιχείρημα ''σιγά μην δώσω 2 μισθούς για σκύλο .... '' είναι λάθος. Να δώσει 3-4 και τον μισό να τον συντηρεί, δεν κατάλαβα, και άμα θέλει υπάρχουν και τα Jumbo bebe. Oι ίδιοι που τα λένε αυτά χαλάνε 600 ευρώ στα μπουζούκια και σε buget καθίσματα για το Punto .... Αυτοί που είναι σοβαροί αλλά πραγματικά δεν έχουν λεφτά πάντα περνουν καλό σκύλο, είτε αδέσποτο υιοθετήσουν είτε σε εκτροφέα μιλήσουν ... :wink:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
δεν ειμαι εκτροφεας αλλα το ξερω καλα :lol: !

"ποσο πουλας τα κουταβια πχ 700€ να σου δωσω 1000€ να παρω δυο"
ο κλασικος μακακας ελληνας !

εσυ τι κανεις σε αυτη την περίπτωση???????

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
denis said:
Η προσωπική μου εμπειρία ήταν διαφορετική και το ξέρεις πολύ καλά ... ρώταγα για ένα κουταβάκι μέτριο πολύ μέτριο κατά τη γνώμη μου, και με αντιμετωπιζε σαν να είμαι ο Σείχης του Dubai που ρωτάει για τον Filou ...
άσε με ρε dasty ... :wink:

An έχει πουλήσει ένα σκυλί καλό για 1.500 ευρώ πάλι τον παπά από τ #^%&^ έπιασε ... μην αρχίσουμε τώρα ...

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές στην Ελλάδα , asli , για τον απλό ιδιοκτήτη μιλάω ... θεωρώ ότι ο σκύλος ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ αγορά από ενα αυτοκίνητο, και κακώς χρησιμοποιείται το επιχείρημα ''σιγά μην δώσω 2 μισθούς για σκύλο .... '' είναι λάθος. Να δώσει 3-4 και τον μισό να τον συντηρεί, δεν κατάλαβα, και άμα θέλει υπάρχουν και τα Jumbo bebe. Oι ίδιοι που τα λένε αυτά χαλάνε 600 ευρώ στα μπουζούκια και σε buget καθίσματα για το Punto .... Αυτοί που είναι σοβαροί αλλά πραγματικά δεν έχουν λεφτά πάντα περνουν καλό σκύλο, είτε αδέσποτο υιοθετήσουν είτε σε εκτροφέα μιλήσουν ... :wink:

Δεν τιμάμε την εμπειρία σου ακριβώς αν δεν απαιτούμε ήθελες φιλικό πρώτης επιλογής και σου ζήτησε ένα ποσο φουσκωμένο προφανώς γατί δεν ήθελε να το δόση.
Πάντως ο Γιάννης το κουτάβι του πλήρωσε 600 euro που είναι λογική τιμή πιστεύω :wink:

Ότι αφορά τιμές Ελλάδα σύμφωνο απόλυτα :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ανάλογα ... δεν πουλάω την ελπίδα μου ούτε το αίμα μου για 400 ευρώ πάντως ... ακόμα ...

Το θέμα είναι να υπάρχει λογική ... και η λογική λέει ακολουθώ τους κανόνες της αγοράς, αν ξέρω βέβαια τί σημαίνει αγορά, και δεν είμαι τελείως καμμένος ... παίρνω αυτό που θέλω ΖΗΤΩΝΤΑΣ το από τον κατάλληλο άνθρωπο ... αν δεν τον ξέρω, ΡΩΤΑΩ παντού ... είναι ΠΟΛΥ σημαντική αγορά ...

Ποιός θα έπαιρνε αμάξι ή σπίτι από φωτοαγγελία στην Αγγλία ?? Γιατί να πάρει ζώο που θα τον συντροφεύει 15 χρονια ?? Αν είναι απαραίτητο, ΡΩΤΑΩ πάλι κάποιον που μπορει ... αν δεν τον ξέρω ΠΡΟΣΠΑΘΩ και αν βγεί άκρη προχωράω, αλλιώς παίρνω άλλη φυλή, ή τίποτα ...