αυτον πατησε και πονεσε κιολαςΣυγνώμη επειδή εγώ η ακοινώνητη από τη χαρά μου που πήγα στην έκθεση δεν πολυ κατάλαβα.... ICE εσένα "πάτησε" η Κλαίρη???
αυτον πατησε και πονεσε κιολαςΣυγνώμη επειδή εγώ η ακοινώνητη από τη χαρά μου που πήγα στην έκθεση δεν πολυ κατάλαβα.... ICE εσένα "πάτησε" η Κλαίρη???
Εννοώ οτι αυτο που έλεγες ισχυει οτι δεν φαίνεσαι καθολου με την ηλικια που δηλωνεις αν κ επρεπε να ζητησω να δω ταυτοτητα γιατι μπορει να μας κοροϊδεύεις για να νιωθεις πιο νεος! Τα πρωτεία στην νεοτητα της συναντήσεως την ειχα εγω 25ετων παρακαλω και ΝΑΙ προλαβα να δω τον Γκαλη να το σηκωνει απο την κουνια "μαλλον "(ΧΑΧΑΧΑ)!!Κ. Cisse, μπορειτε να γινετε λιγο πιο σαφης σας παρακαλω?
Ναι. Δεν ηταν απλο πατημα, ''ανεβηκε'' σχεδον η μιση πανω και αυτο διηρκεσε καποια δευτερολπεπτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν θα το ξαχασω ποτε!Συγνώμη επειδή εγώ η ακοινώνητη από τη χαρά μου που πήγα στην έκθεση δεν πολυ κατάλαβα.... ICE εσένα "πάτησε" η Κλαίρη???
Αγαπητε συμφορουμιτη Cisse, η αληθεια ειναι οτι με ολα αυτα εχω μπερδευτει και εγω! Ιδιαιτερα μετα και το πατημα της Κλαιρης, δεν ξερω τι να σκεφτω...Εννοώ οτι αυτο που έλεγες ισχυει οτι δεν φαίνεσαι καθολου με την ηλικια που δηλωνεις αν κ επρεπε να ζητησω να δω ταυτοτητα γιατι μπορει να μας κοροϊδεύεις για να νιωθεις πιο νεος!
Αυτο που μας τρομαξε περισσοτερο ολους οσοι ημασταν παροντες στο περιστατικο, ειναι οτι αυτο το πατημα στο μυαλο της Κλαιρης μπορει να ειχε(και) συμβολικο χαρακτηρα!Τυχερός ήταν! Το πάτημα κράτησε λίγο....
Καποιανού που ελπίζω να μην είναι μέλος στο φόρουμ, μιας και παραλίγο να τον χάσουμε...
Απίστευτη φάση...όλα τα λεφτά...
Δεν ξέρω πως τον λένε τον άνθρωπο, αλλά ήρθε στην έκθεση με σκυλί και κόντεψε να φύγει, άνευ...
Ασε να τα πούμε καλύτερα πριβέ. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός ακούει...
Το παιδί μου είναι άβγαλτο... δεν ξέρει από τέτοια πατήματα ήταν καθαρή σύμπτωσηΑυτο που μας τρομαξε περισσοτερο ολους οσοι ημασταν παροντες στο περιστατικο, ειναι οτι αυτο το πατημα στο μυαλο της Κλαιρης μπορει να ειχε(και) συμβολικο χαρακτηρα!
Χμμμμμ... πάταμε κι ας κλαίω....!!!2 κιλάκια και 300 γραμμάρια είναι η Κλαίρη!!!Επειδή γκρινιάζει ο ICE???
Aααααααααααα....
Το παιδί μου είναι άβγαλτο...