Εκτροφεας M.Rusacova Ιδιοκτητης Ν. Μακριδης.Δεν ξέρω πως τον λένε τον άνθρωπο, αλλά ήρθε στην έκθεση με σκυλί και κόντεψε να φύγει, άνευ...
Τι εγινε με το κουταβι ?
Εκτροφεας M.Rusacova Ιδιοκτητης Ν. Μακριδης.Δεν ξέρω πως τον λένε τον άνθρωπο, αλλά ήρθε στην έκθεση με σκυλί και κόντεψε να φύγει, άνευ...
Ασε να τα πούμε καλύτερα πριβέ. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός ακούει...Εκτροφεας M.Rusacova Ιδιοκτητης Ν. Μακριδης.
Τι εγινε με το κουταβι ?
Οφ τοπικΔεν αφηνετε τα σιελοειδη σχολια, και να γραψετε ολοι την ηλικια σας;;;;;;
Sent from my Liquid MT using Tapatalk
Τι να γράψουν ρε συ... γενιά των Goodys... ρώτα τους πόσα club sandwich έχουν φάει στη ζωή τους και μετά κάνε τη διαίρεση δια 365 για να βρεις ηλικία...Δεν αφηνετε τα σιελοειδη σχολια, και να γραψετε ολοι την ηλικια σας;;;;;;
τον Αυγουστο στις 12, 41....Λεαινα....εσυ????Δεν αφηνετε τα σιελοειδη σχολια, και να γραψετε ολοι την ηλικια σας;;;;;;
Εμενα μεχρι και σε μπαρφοκαταψυξη με βαλανε για το ''θεμα''...Οφ τοπικ
η vrmode δεν μπορει να τη γραψει γιατι δε μπορει να αφησει το πι!Δεν αφηνετε τα σιελοειδη σχολια, και να γραψετε ολοι την ηλικια σας;;;;;;
To ψαχνω, ειμαι υπο ''αναγνωριση'' ακομα...τον Αυγουστο στις 12, 41....Λεαινα....εσυ????
όταν ακόμη είμαστε σαν τον Neo και σερφάραμε σε μαύρες οθόνες και πράσινα γράμματα....πςςςςςς.... όχι τοιματζίδικο πράμα με browsers και τέτοιες αηδίες.... και ανάβαμε λαμπάδες στο εικόνισμα του William Gibson...αρχίσαμε το a/s/l και νοστάλγησα τις πρώτες μέρες του ίντερνετ με τα irc τα chat και τα λοιπά.....
Αμαλια αφιερωμενηKoυμπαροι και κουμπαρες δεν αφηνετε τα λογια να ανεβασετε καμια φοτο του Εros????