Έκθεση μορφολογίας C.A.C 30-31 Ιουλίου, Σύρος

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καταφεραμε να βρεθουμε στον καταπλου του πλοιου στην Συρα μεσα στο γκαραζ.:mad:

Ενα μικρο ιστορικο-
Πρωι στις 07:25 αναχωρηση με ενα πλοιο γεματο κοσμο.Μπηκαμε και πηραμε φορα και ανεβηκαμε μονορουφι τα σκαλια μεχρι το ανω καταστρωμα.Κανεις δεν μας ειπε τιποτα και το φιμωτρο δεν βγηκε απο την τσαντα.Παρολο τον κοσμο , ο Φιντελακος μας ανοιγε δρομο:D και γρηγορα βρεθηκαμε στο σωστο σημειο.Δεξια του πλοιου και προς την πλωρη κατω απο την γεφυρα.Εκει κατω απο τα σκαλια εχει ενα απαγκιο που βγαζει εναν εξαεριστηρα σαν μανιταρι που βγαζει κρυο αερα απο το κυκλωμα a/c του πλοιου.;)

Οταν γυρισε ο ηλιος στα μισα της διαδρομης την αραξαμε εκει με ενα 7χρονο αρσενικο basset hound γκρινιαρη αλλα χωρις να προβληματιστει κανεις.Τον φιλο Πετρο με την ομορφη Φορτουνα δεν τους ειδαμε παρολο που εκανα 2-3 βολτες , αλλα μαλλον ηταν ξαπλα η κυρια και ετσι δεν ειδα τιποτα.

Φτασαμε λοιπον , μας παραλαβανε τα παιδια Γιαννης Μαριδεσπη και αφου πηγαμε να δουμε την μαμα του Φιντελ , Καλι , πηγαμε στο ξενοδοχειο , ακρως φιλικο προς τα σκυλια(η ρεσεψιονιστ εκανα μεγαλη χαρα με καθε σκυλο που εβλεπε.

Η εκθεση εγινε σε ενα μερος με πευκα αρα σκια ειχαμε.Ζεστη ειχε αλλα δεν καταλαβα να ταλαιπωρηθηκε κανενα σκυλι καθως ειχε ενα ελαφρυ αερακι.Μεγαλη διαθεση απο τα παιδια του Ομιλου Κυνοφιλων Συρου να βοηθησουν και να κουβαλησουν κλουβια , ολοι με ενα χαμογελο.
Οργανωτικα ειχε καποια θεματακια , αλλα αμα δεν κανεις εκθεση πως θα μαθεις?Γενικα ολοι στην Συρο ηταν πολυ φιλοξενοι.

Το Σαββατο(πρωτη μερα) μας εκρινε ο Τριβολι ενας Ιταλος ψιλοξινος κριτης:p οπου μιλωντας μονο για τον Φιντελ μπορω να πω οτι μας εβγαλε ανωριμους:D.Χεχε.Του αρεσε ο σκυλος αλλα επειδη ειναι 12 μηνων δεν εχει αναπτυχθει ακομα ουτε εχει ανοιξει το στηθος ουτε το κεφαλι και πηραμε πολυ καλος.
Την Κυριακη μας εκρινε ο Ινζολι οπου του αρεσε πολυ το σωμα και ηθελε μεγαλυτερο κεφαλι.Και απο αυτον πολυ καλος αλλα ηταν αυστηρως καθως εδωσε σε πολλα εξαιρετα σκυλια ,πολυ καλος.

Γενικα το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι ο σκυλος πρεπει να ολοκληρωθει σε αναπτυξη και μετα να παει να κριθει.Βεβαια καλο ειναι να πηγαινει ετσι κι αλλιως ασχετος αποτελεσματος αφου ολοι τον γουσταρουν και ειναι καλος με ολους και γινεται και κοινωνικος.Γνωριζοντας οτι υστερει στην κεφαλα του , αν μεγαλωσει και ανοιξει οκ , αν δεν παλι οκ.;)

Γνωρισα τον GrDane Πετρο με την παρεα του και βεβαια την κουκλαρα Φορτουνα.Κανανε ωραια παρεουλα και παιχνιδια με τον Φιντελ και γιναν φιλαρακια.Μακαρι να μπορουσαμε να τους αμολησουμε να παιξουν.

Συμμετοχες νομιζω 130 σκυλια με διαφορες φυλες , cane corso , pressa canario οι πιο πολλες.

Ωραια εμπειρια , διακοπες σφηνακι , κουραστικα αλλα ωραια κουραστικα.

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον Γιαννη και την Μαριδεσπη για την υποδειγματικη φιλοξενια τους καθως και τον Ομιλο Κυνοφιλων Συρου επισης για τον ιδιο λογο.Να ευχηθω να ξανακανουν εκθεση στο ομ.ορφο νησι τους και καθε φορα να ειναι και καλυτερα.
Σουβλακια μπυρες υπηρχαν οποτε ολα καλα.

Φωτο μολις τις λαβω θα ανεβασω.

Καλο μηνα ρε!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.108
patra
grdane.blogspot.com
Θέλω να ρωτήσω κάτι οφ τόπικ. Παρότι οι δικές μου δεν είναι τόσο μεγαλόσωμες σαν τα δικά σας, δε δυσκολεύεστε στις σιδερένιες σκάλες με τις τρυπίτσες που πάνε κατάστρωμα στο ανέβασμα; Καλά όσον αφορά το κατέβασμα εγώ τουλάχιστον με δυο μουλάρια παρότι δεν τραβάνε επειδή φοβάμαι όταν κατεβαίνουν όλοι οι βάρβαροι και σπρώχνονται περιμένω και κατεβαίνω τελευταίος. Και μια φορά δεν καταλάβαινε ένας καραγκιόζης παρκαδόρος και μ' έβαλε να παρκάρω πρώτη μούρη στην έξοδο και δεν ήξερα τι να κάνω.
σκαλες με τρυπες δεν συναντησαμε , ψηλα σκαλοπατια υπηρχαν αλλα δεν ειχαμε κανενα θεμα τα σκυλια ολα οσα ηταν στο πλοιο ηταν πολυ καλυτερα απο οσο ο καθενας θα ελπιζε...

καλή σας επιτυχία....!:D...και καλά μπάνια! :p

(εμείς θα κάτσουμε στον ποπό μας..)
και μπανια... πρωτη φορα στην θαλασσα και η μικρη βουτηξε χωρις δευτερη σκεψη.. φωτος σε αναλογο τοπικ

Επερασαμε ομορφα ,ομορφα ,ομορφα
Επερασαμε ομορφα και τουτη την φορα.....:D
πολυ πιο ομορφα απο οτι φανταζομασταν...
να ευχαριστησω με την σειρα μου τον ομιλο συρου... για την προσπαθεια που εκαναν αποδεικνυοντας οτι αν εχεις θεληση ολα ειναι ευκολα...
φιλοξενια εξυπηρετηση οχι μονο κατα την διαρκεια της εκθεσης και στον εκθεσιακο χωρο αλλα οπουδηποτε στο νησι...
να ευχαριστησω το ξενοδοχειο ποσειδωνιο και καθεναν απο τους εργαζομενους για την αγαπη απεναντι στα ζωα...και την αψογη συνπεριφορα απεναντι σε καθε σκυλο-ιδιοκτητη και μη!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.108
patra
grdane.blogspot.com
30 - 7 -11
cazador de varna fortuna 15 m.o. excellent B.O.B. C.A.C.
31-7-11 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΗ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ.... ;)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΡΑΒΟ!!!....:D:D:D:D
Η Φορτούνα είναι ακόμα μικρή και έχει πολύ και λαμπρό μέλλον μπροστά της....!:)
Συγχαρητήρια.... και εύχομαι και BIS...!!!!:D:D

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
31-7-11 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΗ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ.... ;)
πετρο συγχαρητηρια για την κουκλα σου.
απο το καλο στο καλυτερο !!!!!!!!!!!!!

υ.γ. τι εννοεις, οτι ο κριτης ηταν για τα μπαζα ή οτι ειναι τοσο αυστηρος που για τον συγκεκριμενο το ''πολυ καλος'' ειναι κατι σαν ''εξαιρετος''?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.108
patra
grdane.blogspot.com
πετρο συγχαρητηρια για την κουκλα σου.
απο το καλο στο καλυτερο !!!!!!!!!!!!!

υ.γ. τι εννοεις, οτι ο κριτης ηταν για τα μπαζα ή οτι ειναι τοσο αυστηρος που για τον συγκεκριμενο το ''πολυ καλος'' ειναι κατι σαν ''εξαιρετος''?
ο κριτης ειναι καταπληκτικος σπεσιαλιστας εχοντας κρινει σε αρκετες εκδηλωσεις αν οχι παγκοσμιου ευρωπαικου η αν θες ηπειρωτικου βεληνεκους....
ταυτοχρονα χρονια γνωστος κι επιτυχημενος εκτροφεας ντογκο αρτζεντινο...
η κριση του για μενα ηταν μπουσουλας καθαρα για τα μελλοντικα μου εκτροφικα σχεδια... αν και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα οχι μονο δεν την μηδενιζω αλλα την λαμβανω σοβαρα υποψη...
σε προσωπικη κατ'ιδιαν συζητηση μαζι του μετα την εκθεση αυτο που καταλαβα ηταν οτι η σκυλα του αρεσε , τα σημεια που δεν του αρεσαν παλι η σκυλα ηταν εντος προτυπου, καθαρα υποκειμενικη του αποψη, και τονισε.. οτι η εκθση δεν ειναι για να παιρνει βραβεια μια σκυλα χωρις ανταγωνισμο αλλα οδηγιες κατευθυνσης ο εκτροφεας....
επιμενω οτι ηταν τιμη μου που εκρινε εμενα και την σκυλα μου κι ας μπορουσε να μην ειναι τοσο αυστηρος οσο σε ενα παγκοσμιο πρωταθλημα...
δεν υπηρξε αυστηρος μονο απεναντι σε εμενα αλλα σε αρκετες φυλες και ακομα περισσοτερα σκυλια...
αλλοι θεωρησαν σωστο απλα να του κρατησουν κακια...
εγω δεν γινοταν για την κριση του και μονο πηγα συρο...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Συγχαρητήρια για την πανέμορφη Φορτούνα!!
Εκθαμβωτική όπως πάντα!!!!Ένας ακόμα λόγος που ερωτεύομαι ολοένα και περισσότερο τα ντόγκο!!
Και πάλι συγχαρητήρια!!!:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπραβο παιδια σε ολη την παρεα! Πετρο η μικρη καλλονη "ψηνεται"...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ο κριτης ειναι καταπληκτικος σπεσιαλιστας εχοντας κρινει σε αρκετες εκδηλωσεις αν οχι παγκοσμιου ευρωπαικου η αν θες ηπειρωτικου βεληνεκους....
ταυτοχρονα χρονια γνωστος κι επιτυχημενος εκτροφεας ντογκο αρτζεντινο...
η κριση του για μενα ηταν μπουσουλας καθαρα για τα μελλοντικα μου εκτροφικα σχεδια... αν και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα οχι μονο δεν την μηδενιζω αλλα την λαμβανω σοβαρα υποψη...
σε προσωπικη κατ'ιδιαν συζητηση μαζι του μετα την εκθεση αυτο που καταλαβα ηταν οτι η σκυλα του αρεσε , τα σημεια που δεν του αρεσαν παλι η σκυλα ηταν εντος προτυπου, καθαρα υποκειμενικη του αποψη, και τονισε.. οτι η εκθση δεν ειναι για να παιρνει βραβεια μια σκυλα χωρις ανταγωνισμο αλλα οδηγιες κατευθυνσης ο εκτροφεας....
επιμενω οτι ηταν τιμη μου που εκρινε εμενα και την σκυλα μου κι ας μπορουσε να μην ειναι τοσο αυστηρος οσο σε ενα παγκοσμιο πρωταθλημα...
δεν υπηρξε αυστηρος μονο απεναντι σε εμενα αλλα σε αρκετες φυλες και ακομα περισσοτερα σκυλια...
αλλοι θεωρησαν σωστο απλα να του κρατησουν κακια...
εγω δεν γινοταν για την κριση του και μονο πηγα συρο...
=D>=D>=D>

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Τελικα βρεθηκαν μερικες φωτο απο το καλοκαιρι στην εκθεση Συρου.
Δεν γνωριζω τα σκυλια και ποιος ειναι ποιανου , αλλα τις ανεβαζω ετσι κι αλλιως.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι