Έκθεση μορφολογίας C.A.C 30-31 Ιουλίου, Σύρος

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Θέλω να ρωτήσω κάτι οφ τόπικ. Παρότι οι δικές μου δεν είναι τόσο μεγαλόσωμες σαν τα δικά σας, δε δυσκολεύεστε στις σιδερένιες σκάλες με τις τρυπίτσες που πάνε κατάστρωμα στο ανέβασμα; Καλά όσον αφορά το κατέβασμα εγώ τουλάχιστον με δυο μουλάρια παρότι δεν τραβάνε επειδή φοβάμαι όταν κατεβαίνουν όλοι οι βάρβαροι και σπρώχνονται περιμένω και κατεβαίνω τελευταίος. Και μια φορά δεν καταλάβαινε ένας καραγκιόζης παρκαδόρος και μ' έβαλε να παρκάρω πρώτη μούρη στην έξοδο και δεν ήξερα τι να κάνω.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ανεβείτε με το ασανσέρ που βρίσκεται στο γκαράζ. Βγαίνετε στον τελευταίο όροφο κι απο εκεί κατάστρωμα που βρίσκεται το μπαρ. Το ίδιο και κατά την έξοδο ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Διαθέτω σκάλες σιδερένιες, στριφτές για έξτρα βαθμό δυσκολίας, με κενό απο κάτω, για εξάσκηση τετράποδων. 2 ευρώ η ανάβαση/κατάβαση. Διατίθενται επίσης τετράποδα για ψυχολογική ενίσχυση του μαθητευόμενου κατα την αναβαση/κατάβαση.

TaratsaLand: Ποτέ ξανά πρόβλημα στο πλοίο.:D:D:D

(Δωρεάν πάρκινγκ τους καλοκαιρινούς μήνες)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εμεις εχουμε ενα θεμα με τις σκαλες.Η δεν θα ανεβαινουμε καθολου , η θα τις παμε μονορουφι.Το ασανσερ , χμ καλη ιδεα.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Πρεπει να ερθεις στο Πηλιο με τα αγριογουρουνα.Θα παθει το μυαλο του σκυλιου.:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Κυνηγος δεν ειμαι , αλλα γνωριζοντας οτι τα ασπροσκυλα ειναι αγριογουρουνοκυνηγιαρικα , θα ηταν στο φυσικο του περιβαλλον.
Μια φορα με πηραν και μενα μαζι τους για κυνηγι και την αραξα κατω απο μια παχια σκια με καφεδακι και τους αφησα να ψαχνουν.:D
Προσωπικα με τσιπουρα και μεδεδακια μπερδευομαι.;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.108
patra
grdane.blogspot.com
Κυνηγος δεν ειμαι , αλλα γνωριζοντας οτι τα ασπροσκυλα ειναι αγριογουρουνοκυνηγιαρικα , θα ηταν στο φυσικο του περιβαλλον.
Μια φορα με πηραν και μενα μαζι τους για κυνηγι και την αραξα κατω απο μια παχια σκια με καφεδακι και τους αφησα να ψαχνουν.:D
Προσωπικα με τσιπουρα και μεδεδακια μπερδευομαι.;)

χμ... θα κακοπερασουμε στην συρο....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
καλή σας επιτυχία....!:D...και καλά μπάνια! :p

(εμείς θα κάτσουμε στον ποπό μας..)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλά ''τσιπράκια'' και κανά αγριογούρουνο σε ποικιλία αν κι έχει ζεστάνει ο καιρός δε θα 'ναι άσκημο *demonio**demonio*

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλη επιτυχια σε ολους και θελουμε πολλες φωτογραφιες απο την ειδικη με τον Ιταλο :D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Επερασαμε ομορφα ,ομορφα ,ομορφα
Επερασαμε ομορφα και τουτη την φορα.....:D

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Χεχε.
Μαρεκο κατσε να λαβω και τις φωτο απο τον φωτο και θα κατσω να συγγραψω και εγω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι