Νομιζω πως αυτο εδω εννοεις:Του Κάστωρα τα άπλυτα, τα έβγαλε στη φόρα το πρώτο βίντεο του ΙCE...
Συνελήφθη ενώ εμεις είμαστε μακρυά του (και είχα και τύψεις που τον είχα δεμένο τρομάρα μου...)να ερωτοτροπεί με Γαλλιδούλα!
Ο διάλογος:
-Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ... Tι σου κάνω μωρό μου!
-Αχ ναι! Κι άλλο...Μή σταματας (ακούγονται ήχοι ηδονής στα γαλλικά)... Ωχ κάποιος μας τραβάει βίντεο...Φεύγω! Τι ντροπή!
-Στάσου μανάρι μου... έχω να σου μάθω κι άλλα...
-Α να χαθείς πρόστυχε...
Aυτό εδώ από το 1:35 λεπτό έως το 1:45 εννοώ... Aθίκια.wmv - YouTubeΝομιζω πως αυτο εδω εννοεις:
View attachment 35921
View attachment 35922
Τι ωραια που επαιζαν τα 2 τους...ο δικος σου εσκαβε το λακο της και η Ευα κυλιοταν μεσα σα γουρουνακι!
αυτα τα βιντεο θα τα δει η μουκα...και τοτε το εχουμε στο τσεπακι το γκομενακι.Aυτό εδώ από το 1:35 λεπτό έως το 1:45 εννοώ... Aθίκια.wmv - YouTube
Και το παρακάτω ήταν οι υπότιτλοι...
{-Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ...View attachment 35926 Tι σου κάνω μωρό μου!
-Αχ ναι! Κι άλλο...Μή σταματας (ακούγονται ήχοι ηδονής στα γαλλικά)... Ωχ κάποιος μας τραβάει βίντεο...Φεύγω! Τι ντροπή! Θα μας δούν οι γονείς μας!
-Στάσου μανάρι μου... έχω να σου μάθω κι άλλα...
-Α να χαθείς πρόστυχε...}
Το δικό μου το αγόρι ήταν δεμένο όπως φαίνεται και στο βίντεο... Η Εύα τον παρέσυρε...View attachment 35927
Nαι της εκανε τον ζορικο εκεινη την μερα ο Ζακ ο ερωτας της ο αγιατρευτοςΤο δικό μου το αγόρι ήταν δεμένο όπως φαίνεται και στο βίντεο... Η Εύα τον παρέσυρε...View attachment 35927