Έκθεση μοναδικής ομορφιάς;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μη φοβάσαι μαυρόγατα sakann!!!!
Υπήρχαν και ροκ στιγμές!!!
Καλα ρε συ δεν ντρεπεσαι να ξεμπροστιαζεις τον ερωτα του Ζακ με τις πετρες? Ειδικα μια που ηταν μεγαλη και στρουμπουλη που μαλλον της εκανε και προταση γαμου...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
φσσσστ!!!!
Θα αρπάξει κλείδωμα το θέμα!!!
Ας συνεχίσουμε την συζήτηση για την επόμενη ΣΚΥΛΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ που θα γίνει πιθανόν στην Αίγινα...
Και ΜΠΟΡΕΙ...να ΤΥΧΕΙ....να έχει μουσική...ψητά....ξύδια....κλπ...κλπ

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το μαγαζι διαθετει P.A για live και επισης τυμπανα , κιθαρες μπασα , κονσολες και μικροφωνα.

Μισο , σε λιγες μερες θα ανοιξει θεμα να μην χαθουμε εδω και δεν το μαθουν οι υπολοιποι.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το μαγαζι διαθετει P.A για live και επισης τυμπανα , κιθαρες μπασα , κονσολες και μικροφωνα.
Αίγινα...Νάσο, φυστίκια θα διαθετει ρε συ το μαγαζι μαζι με τα ποτά;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Εγώ αυτό που θέλω να ζήσω είναι να δω 30 άτομα με αλλά τόσα σκυλιά πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου για Αίγινα

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Φυστικια κι αν δεν θα εχουμε.Και παλι απο πολυ φιλο και παραγωγο οικολογικης καλλιεργειας.
Sea mol για τον Sakkan μιλαω και την Mucca που δεν ηρθαν χεχεχε.

Παω απεναντι μισο λεπτο.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ αυτό που θέλω να ζήσω είναι να δω 30 άτομα με αλλά τόσα σκυλιά πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου για Αίγινα
Με τόσα σκυλιά μάλλον θα πρέπει να ναυλώσουμε ένα καράβι μόνο για μας,γιατί προβλέπω ότι ολοι οι άλλοι επιβάτες θα πηδάνε στη θάλασσα για να γλυτώσουν...:p:D

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Tελευταια και καταιδρωμενη...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στους οικοδεσποτες για την φιλοξενια, ο χωρος ηταν πολυ ομορφος οτι επρεπε για την περισταση!
Μπραβο και στον Βαγγελη για την ιδεα και ολες τις ενεργειες για την υλοποιηση της καθως και ολους οσους βοηθησαν.
Πολυ φας-φας που λεει και ο Ζακ!!! Οι πρωτες υλες εφταναν για αλλους 20 ακομα...που εισασταν? Εχασε σιγουρα οποιος δεν ηρθε ας μη το επαναλαβει το λαθος...
Τι να πω περασαμε πολυ ομορφα (τις περισσοτερες ωρες) γνωρισαμε ομορφους ανθρωπους που μοιραζονται την ιδια σκυλοαγαπη με εμας...
Ειναι αξιοπεριεργο ποσο κοντα μερικες φορες μπορει να σε φερει το πληκτρολογιο με καποιους που δεν εχεις ξανασυναντησει αλλα φερεσαι λες και τους ξερεις χρονια...

*Την Salve απλα την αγαπησα αυτη και την στρουμπουλη της κοιλιτσα...για πολλες αγκαλιες αυτο το πλασματακι!
*Για την πιπεροπιτα Pm την Chitchy...εγω παντως δε θελω τη συνταγη την θελω ετοιμη!
*Η ρετσινα απαιχτη....περισσευουν 500κιλα ε??? Ενδιαφερον!!!!
*Ας όψεται που πιστεψα τον "χορτοφαγο" της παρεας την επομενη φορα μονο αγγουρακια θα φερω!
(και πιπεριες...Lol)
*H πανακοτα ...:p kαλυψε επαξια το κενο της περιβοητης σοκολατοπιτας της kopitipita! (by mucca :p)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Βρε παιδιά? Τι κάνατε εκεί πέρα? Πωπω! Εχω γίνει πράσινη από ζήλια!!! :p
Μπράβο! Πάντα τέτοια!

Ναυσικά μου πολύ γλυκό αυτό που έκανες! Σε ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ! ;) Εσύ ξέρεις κ γτ δν ήρθα, στους υπόλοιπους απλά ζητάμε συγνώμη κ οι 3 κοπελιές εδώ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παντα τετοια παιδια! Φαινεται οτι περασατε πολυ ωραια.
Οι χορευτες ταλαντουχοι αλλα ο Πυρρος κλεβει την παρασταση. Για So you think you can dance ειναι ο τσοπανος!:cool:

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Γυρίσαμε και μεις χθες βράδυ!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Η αλήθεια ειναι πως μέχρι τελευταίας στιγμης πίστευα οτι το event δε θα γινόταν. Ή μάλλον να το θέσω καλυτερα δεν θα ειχαμε απαρτια.
Κανονιζόταν απο τον μακρινό Φλεβάρη και πίστευα οτι θα ήμασταν εμείς κ εμείς..Αλλα ΔΙΑΨΕΎΣΤΗΚΑ πανηγυρικά!!!!

Ενα πολυ μεγάλο ευαχριστω και στον Βαγγέλη μας!!! Που έτρεξε, ήρθε 1-2 φόρες να δει τον χωρο,που θυσιασε μερικες οικονομιες του για να μας χαρισει εμας γεματες κοιλιτσες και μεγαλα χαμογελα!!!!!!

Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα με τον τσοπανο του!!Που εκανε ενα μεγαλο ταξιδι για να ειναι μαζι μας!!! Ηρθε και 1ος μαλιστα ο κυριος που πηγαμε να τον υποδεχτουμε γεματη χαρα εγω και ο Σπαικακος!!! Αλλα δεν ηξερε δεν ρωταγε ο μικρος και ναααα το μαλλωμα!!! Αμαν λεω!!!! Που να ερθουν και τα υπολοιπα!!!!:eyecrazy:
Αφου μπηκαμε στο κτημα με τρομερη ανεση τον εβαλε στο ξαπλα (εμειναν με ανοιχτο το στομα οι γονεις μου--αφου λιγο πριν φωναζαν 3 ατομα στον σπαικ να αφησει ενα κουκουναρι και να παει κοντα τους και εκεινος τους εγραφε) :D και ξανα καναμε προσεγγιση ωστε Σπαικ και Πυρρος να γνωριστουν...Λιγα γρυλισματακια και τσουπ ο Πυρρος στα 2 ποδαρακια μπροστα με το κεφαλακι του αναμεσα και να κουναει ουρα...Αυτο ηταν!! Ωρα για παιχνιδι!!!!
Τον ελυσα και αρχισαν το περα δωθε!!!Μετα μπηκε και μια μπαλα στο παιχνιδι που την κυνηγουσαν και οι 2...γκρρρ ο Πυρρος και ο Σπαικ σταματουσε να τρεχει!!! Ξεκαρδιστικο.Αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε!!!

Μετα απο λιγα λεπτα...ο ερημικος δρομος αρχιζει να γεμιζει απο αυτοκινητα!!!! Αυτο ηταν!!!Ξεκιναμε!!!!

Σχεδον ολα κυλησαν ομαλα!!
Να με συγχωρησουν τα παιδια αλλα η καρδουλα μου χτυπουσε πιο δυνατα απο αγαπη και ερωτα οταν ημουν κοντα σε Σαλβε και Προεδρο!!!2 εκ διαμετρου αντιθετες φυλες ειχαν το ιδιο αποτελεσμα σε μενα.. Οσο ειναι το κεφαλι του Φιντελ ειναι η Σαλβε ολοκληρη!!!χαχααχ κουτσουνια μου!!!!

Οι ψηστες εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο και υπηρχε μια συνεχης ροη στο γεμισμα των πιατων με κρεας!!!!

Ευχαριστω ολα τα παιδια που εδωσαν το παρον και περασαμε ομορφα!!! Σιγουρα ο Ντιεγκο και ο Ορεστης θα δωσουν το παρον την επομενη φορα με τους ιδιοκτητες τους!!!

Επισης ενα ακομα ευχαριστω στην Ανδριανα που εδωσε τον καλυτερο της εαυτο στην κουζινα!!
Εγω ειμαι απο τους τυχερους γιατι αυτην την στιγμη που γραφω εχουμε πιτουλα και πανακοτα στο ψυγειο μας!!!!:cool:

Φωτος θα βαλουμε σε λιγακι. Να στε καλα παιδακια και αλλη μια φορα σας ευχαριστω!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Εμείς σας ευχαριστούμε Γιώργο για την υπέροχη και ευγενική φιλοξενία σας.
Είσασταν καταπληκτικοί οικοδεσπότες:):)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
ouppsss Τακη παραλιγο να το ξεχασω!!!! Συγγνωμη για το φερσιμο του Σπαικ που σχεδον σε ολη την εκδηλωση ηθελε να ερθει πιο κοντα με το μωρο σας!!!

Τον τιμωρησα παραδειγματικα το βραδυ!!! Τον εδεσα στην τελευταια ελια του κτηματος με λουρι ενος μετρου και στο 1μιση μετρο απλωσα κεμπαμπ,κοκορετσια και λουκανικα:mrgreen: