Αμαν με αυτα τα αγορια μας, μονες μας δεν μπορουμε να παμε πουθενα πια?? Λοιπον, αν δεν μπορουνε αυτοι θα κανονισουμε να παμε οι δυο μας!Οκ ! και εγώ δήλωσα συμμετοχή !
Αλλά μόνο αν με φέρει το αγόρι μου θα μπορέσω να έρθω .
Και φιλανθρωπος και φιλοζωος. Εισαι μεγαλη καρδια τελικα!!!αν δε μπορουνε κοριτσια θα σας παρω εγω ολες,!με το αυτοκιητο αν χρειαστει..
δε το κανω για μενα,για τη φουκαριαρα τη φιλοζωικη το κανω!!!
Και θα μας πας και θα βοηθας με τα σκυλια μας?? Τι να πω πια, μας εχεις καταυποχρεωσει!!!αν δε μπορουνε κοριτσια θα σας παρω εγω ολες,!με το αυτοκιητο αν χρειαστει..
δε το κανω για μενα,για τη φουκαριαρα τη φιλοζωικη το κανω!!!
Κατσε να σου ερθει η χρεωση...και μετα υποχρεωνεσαιΚαι θα μας πας και θα βοηθας με τα σκυλια μας?? Τι να πω πια, μας εχεις καταυποχρεωσει!!!
Δεν οδηγώ .Αλλιώς κανένα πρόβλημα να έρθω μόνη μου .Αμαν με αυτα τα αγορια μας, μονες μας δεν μπορουμε να παμε πουθενα πια?? Λοιπον, αν δεν μπορουνε αυτοι θα κανονισουμε να παμε οι δυο μας!
Δεν είμαι τόσο γαϊδούρα είπαμε! και ο vagelis_ras προσφέρθηκε και τον ευχαριστώ πολύ αλλά είναι αρκετή η απόσταση μέχρι Μαρούσι και δε μπορώ αισθάνομαι άσχημα!Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ υπεράνθρωπε!!!!ελα πες την αληθεια θες και συ βολτα με τον υπερανθρωπο!!!