Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών 7 & 8 Απριλίου 2012

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και τριγωνα Πανοραματος στο μεγεθος και το σχημα των αυτιων του συμμετέχοντα Λαυρεντη.

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Να ρωτησω και εγω κατι ασχετο με την αφελεια που με βολοδερνει??? Εγω που δεν εχω ακομα σκυλο μπορω να ερθω να παρακολουθησω,ετσι? Παρολο που θα ειμαι μοναχη και ερημη με το λουρι στο χερι?:p

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Ελπίζω να καταδεχτείτε(αστειεύομαι) και εμάς τους μη έχοντες ακόμα σκυλούνια που θα χαζεύουμε με τα σάλια να τρέχουνε...Αχ πως το περιμέεενω!!! Μόνο σε γατοέκθεση πήγα και αυτή βγήκε σκάρτη...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Και τριγωνα Πανοραματος στο μεγεθος και το σχημα των αυτιων του συμμετέχοντα Λαυρεντη.
επρεπε να τα κοψω ρε γμτ....

Και το άλλο μισό αποκλείστηκε :p

Sent from my iPhone using Tapatalk
χαχαχαχαχα!γλυτωσαν τα τριγωνακια σε μεγεθος αυτιων ομως!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ερ'ωτηση από τους πρωτάριδες.... ώρες που θα παίξει η κάθε κατηγορία ξέρουμε ή θα μάθουμε εκεί???

Etna

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2011
167
1
Από ότι διάβασα στα Facebook θα ανακοινωθεί το προγραμα
μια βδομάδα πριν

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλά ναι, απλά στο περιπού ρε παιδί μου.... (να προλάβω να ειδοποιήσω το φαν κλαμπ κατάλαβες :p )

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Θα είμαστε κ εμείς εκεί την Κυριακή, αλλά για επίδειξη agility με Blu κ άλλα λίγα μέλη της ομάδας των agility addicts.

Λαυρέντη, όπως βλέπεις, κάποιοι εργαζόμαστε, δεν "δειχνόμαστε"!:cool:

(Ευχηθείτε μόνο να μη μείνει "παγωτό" το κατσίκι από τη βαβούρα -μια κ 1η της φορά σε κλειστό χώρο με τόσο κόσμο για προπόνηση κ δεν ξέρω πώς θα της φανεί-... κ ύστερα αρχίσω εγώ να πηδάω τα εμπόδια :p:p:p)