Να πω και εγώ επιγραμματικά μερικές εντυπώσεις σε συνδυασμό με κάποια από τα προηγούμενα post.
Η οργάνωση, η γραμματεία, ο χώρος και όλα αυτά ήταν εξαιρετικά! Πολλά μπράβο στον ΟΚΑ και στους εθελοντές και στους χορηγούς και σε όσους είχαν περίπτερο!
Μακάρι η έκθεση αυτή να δώσει ώθηση στο χώρο!
Σχετικά με τα Microchip έχω την εντύπωση ότι έγινε έλεγχος στα BOB (τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμάς)...
Όντως η [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
Suncica Lazic είχε πολύ καλή παρουσία και κρίση και υπομονή! Αντ[/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
ίθετα είμαι απογοητευμένος από την κ. Bunbury αφού είχα μεγάλες προσδοκίες. Δεν ξέρω αν φταίει η κούραση (αν και όσοι ρώτησα είχα παράπονα) αλλά ήταν αμίλητη, αγενής, έκανε γκριμάτσες κτλ... τέλος πάντων δεν έγινε και τίποτα! Ίσως μεγάλωσε
Σχετικά με τους επισκέπτες. Χάρηκα γιατί μίλησα με πάνω από 50 άτομα για τη φυλή μου, τους εξήγησα την ανάγκη της σωστής εκτροφής και ελπίζω ότι κάποιοι κατάλαβαν!
Τελειώνοντας να πω ότι το Σάββατο έζησα την πιο χαρούμενη στιγμή μου μέχρι τώρα σε έκθεση αφού ο Soul Guardian Atlas "Sumo" κατέκτησε την 2η θέση στον τελικό της ομάδας 2... η χαρά μου κυρίως προέρχεται από το γεγονός ότι τα Bulldogs δεν προτιμώνται στους τελικούς ομάδας και σπάνια τα βλέπουμε στα βάθρα! Όσοι ήσασταν εκεί ή είδατε το Video θα είδατε τον πανηγυρισμό μου (και φυσικά τους πανηγυρισμούς του Sumo ) και Bulldog να τρέχει αφού από τον ενθουσιασμό μου "ξέχασα" ότι η φυλή στους στίβους πρέπει να περπατάει
Και μία Photo από τον τελικό:
[/FONT]