ρωτησατε γιατι δεν ελεγχουν οπως θα επρεπε?Και βέβαια κακώς που δεν έγινε.
Στον 1 το Σάββατο και στον 2 την Κυριακή.
ρωτησατε γιατι δεν ελεγχουν οπως θα επρεπε?Και βέβαια κακώς που δεν έγινε.
Στον 1 το Σάββατο και στον 2 την Κυριακή.
ωραια. τι εκτροφης ειναι ο μαυρος Γερμανικος Μολοσσος? ομαδα 2. νομιζω κατηγορια πρωταθλητων επαιζε.
ευχαριστω!caiaffa vito all of old pink house
να σε πω,αυτος δεν πηρε το BOB το Σαββατο? (αυτον ειδα να τρεχει)
αδιτ γραψε λαθος (2 κατηγοριες )
χαχαχαΕσυ κοπελια η απο πανω θα μας πεις πως τα πηγατε την Κυριακη ή δεν εχεις βαλει ακομα τα πιστολακια σου σε ταξη?
Για αυτό εάν διαβάσεις κάθε φορά που γράφουν εδώ τα μέλη για σωστά σκυλιά γράφουν πάντα πρώτα από όλα για ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια για συμμετοχή σε εκθέσεις δεν γράφουν για 1 αλλά για αρκετές συμμετοχές.Mετα τις απαντησεις της TARA, Alexia, christos79
εγω θα το παω ενα βημα παρακατω:
Αν τελικα υπαρχει (που υπαρχει) η περιπτωση ο κριτης που κρινει να μην γνωριζει το προτυπο της φυλης, εχει σημασια το εκαστοτε "Best of Breed" μιας κ μπορει να εχει αποκλεισει πολυ καλυτερα δειγματα της φυλης επειδη δεν ηξερε???
Κ μια αλλη ερωτηση σε οσους πηγαν εκει με σκυλο για να συμμετασχουνε:
Σας ελενξε κανεις το σκυλο οτι οντως ηταν αυτος με το ονομα που ειχατε δηλωσει (ταυτοποιηση δλδ) ??
χαχαχαχ...την ανακάλυψαν τελικά ε;ααα και μαρεκο, το μαυρο μαλλιαρο ηταν η Νεδα χαχαχα
Αυτο για τις ιατρικες εξετασεις εξυπακουεται το ξερω κι εγω οταν πηρα σκυλο αυτα εψαξα πρωτα!Για αυτό εάν διαβάσεις κάθε φορά που γράφουν εδώ τα μέλη για σωστά σκυλιά γράφουν πάντα πρώτα από όλα για ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια για συμμετοχή σε εκθέσεις δεν γράφουν για 1 αλλά για αρκετές συμμετοχές.
Πάντα μπορεί να κάτσει μια στραβή και πάντα μπορεί όλοι να έχουμε μια κακή μέρα! Ακόμα και οι κριτές.
Ποιος σας έκρινε το Σάββατο;πηρε ΒΟΒ το Σαββατο οπως και εμεις. παιζουμε σε ξεχωριστες κατηγοριες ανα χρωμα οι μολοσσοι. απλα εμεις δεν προλαβαμε να τρεξουμε στην ομαδα γιατι ο αντρας μου δουλευε στις 5.
την Κυριακη δεν ξερω αν πηρε ΒΟΒ. ετρεξε στην ομαδα στα τελικα?
Κοίτα και μένα απ την παρασκευή δεν μου μιλάει, αλλά καλύτερα, έχω βρει την ησυχία μουχαχαχα! Εισαι μια διασημοτητα πλεον! απορω πως καθεσαι και μας μιλας ακομα!
Δεν το κανει εξπορτ ο ΚΟΕ- αλλα ο ομιλος της χωρας οπου εκτραφηκε ο σκυλος. Με το εξπορτ Pedigree πας μετα στον ΚΟΕ και παιρνεις ΒΕΚ.Αμα εχεις σκυλο απο εξωτερικο , πρεπει να κανεις εξπορτ το πεντιγκρι στο κοε για να μπορεσεις να συμμετασχεις?
THOR-N OF OLD HOUSEΣοφια εχεις το ονομα του σκυλου που λεγαμε?