Έκανα μια φριχτή σκέψη δυστυχώς

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
...μη βαρέσεις σκύλο κατά πρόσωπο.
Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;:confused:Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;:confused:Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*
Θέλει κ ρώτημα? Πολύ κοντά στα δόντια! Ειδικά σε ένα ξένο, άγνωστο σκυλί ΠΟΤΕ! Το ξέρω Γρίφε... Τεράστια βλακεία μου! Το'πα εξ αρχής. Μην το κάνει κανείς άλλος ε?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ κι από κανέναν είναι μια δική μου εκτίμηση τίποτα περισσότερο και δε γνωρίζω όσοι το λένε για ποιό λόγο το λένε.
Πιστεύω πως αφ' ενός είσαι περισσότερο εκτεθειμένος σε λαιμό, θώρακα και άνω άκρα απ' τη στιγμή που πρέπει να σκύψεις για να χτυπήσεις το σκύλο κατά πρόσωπο.
Αφ' ετέρου στα σημεία που παραβιάζεις περισσότερο το προσωπικό όριο του σκύλου ανήκουν εξ' ίσου η μουσούδα και τα μάτια ειδικά με μια πολύ απότομη (που στο σκύλο φαίνεται ξαφνική και ασταμάτητη) κίνηση.

Αλλά όπως το θέτεις ούτε εγώ καταλαβαίνω κάτι: είτε ζεις με Ε/Π είτε με τσιουάουα τί σημασία έχει; Δηλαδή εσύ βαράς το σκύλο σου στο πρόσωπο;;;

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Αλλά όπως το θέτεις ούτε εγώ καταλαβαίνω κάτι: είτε ζεις με Ε/Π είτε με τσιουάουα τί σημασία έχει; Δηλαδή εσύ βαράς το σκύλο σου στο πρόσωπο;;;
Ουτε την πεθερα στο προσωπο,αφηνει σημαδια και δεν μπορεις να το δικαιολογησεις αν σου κανει μηνυση...:D
Και για να απαντησω,οχι δεν χτυπω τον σκυλο,ουτε στο προσωπο ουτε στο σωμα ουτε πουθενα.Μεχρις στιγμης αναλωνομαι στο να με ακουσει χωρις χτυπηματα και παμε μια χαρα.Ρωτησα και το συνδιασα με τον δικο μου,που λενε οτι ειναι και πιο "αποτομος" ως χαρακτηρας,διοτι εχω ξανακουσει να λενε ποτέ στο προσωπο και δεν ειχα καταλαβει αν το χτυπημα αυτο πχ προκαλει αμεση αντιδραση θυμου σε ενα σκυλο....δεν το γνωριζω.Απο απλη περιεργεια αλλά και οπως ειπα για εμπλουτισμο γνωσης ρωτησα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση.:)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
και δεν ειχα καταλαβει αν το χτυπημα αυτο πχ προκαλει αμεση αντιδραση θυμου σε ενα σκυλο....δεν το γνωριζω.Απο απλη περιεργεια αλλά και οπως ειπα για εμπλουτισμο γνωσης ρωτησα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση.:)
Επεσα σε καλό κ ήρεμο πιτ μάλλον αλλιως θα ειχα την ουλή για να στο επιβεβαιώσω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ