Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*...μη βαρέσεις σκύλο κατά πρόσωπο.
Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*...μη βαρέσεις σκύλο κατά πρόσωπο.
Θέλει κ ρώτημα? Πολύ κοντά στα δόντια! Ειδικά σε ένα ξένο, άγνωστο σκυλί ΠΟΤΕ! Το ξέρω Γρίφε... Τεράστια βλακεία μου! Το'πα εξ αρχής. Μην το κάνει κανείς άλλος ε?Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*
εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ κι από κανέναν είναι μια δική μου εκτίμηση τίποτα περισσότερο και δε γνωρίζω όσοι το λένε για ποιό λόγο το λένε.Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο,αλλά και παλι ανευ αιτιολογησεως,μηπως ειναι ευκολο να μαθω τωρα και το γιατι;Εμπλουτιζω γνωσεις και θα ηθελα να ξερω...ειδικα ζωντας δίπλα σε εναν Ε.Π *hail*
Ουτε την πεθερα στο προσωπο,αφηνει σημαδια και δεν μπορεις να το δικαιολογησεις αν σου κανει μηνυση...Αλλά όπως το θέτεις ούτε εγώ καταλαβαίνω κάτι: είτε ζεις με Ε/Π είτε με τσιουάουα τί σημασία έχει; Δηλαδή εσύ βαράς το σκύλο σου στο πρόσωπο;;;
Επεσα σε καλό κ ήρεμο πιτ μάλλον αλλιως θα ειχα την ουλή για να στο επιβεβαιώσω...και δεν ειχα καταλαβει αν το χτυπημα αυτο πχ προκαλει αμεση αντιδραση θυμου σε ενα σκυλο....δεν το γνωριζω.Απο απλη περιεργεια αλλά και οπως ειπα για εμπλουτισμο γνωσης ρωτησα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση.