Έκανα μια φριχτή σκέψη δυστυχώς

Sookie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2011
74
1
Αθήνα
μια χαρά αντέδρασες Grifos, γιατί προβληματίζεσαι?

σε παρόμοια κατάσταση με την μικρή μου όταν ήταν 7 μηνών περίπου, μας την πέφτουν 2 ΓΠ-μέγεθος σκύλοι από το πουθενά και παρόλο που τους φώναξα ο ένα πιάνει από το πίσω πόδι την μικρή. ευτυχώς είχα ένα ξύλο μαζί μου και τον χτυπάω για να την αφήσει και την άφησε. πάλι καλά!!! δεν χαίρομαι που χτύπησα τον καημένο τον αδεσποτάκο αλλά όταν πρόκειται για την σωματική ακεραιότητα του δικού μου σκύλου γίνομαι άλλος άνθρωπος.

φυσικά και μου πέρασε και εμένα από το μυαλό, για αυτά τα 3-4 δευτερόλεπτα που της είχε δαγκώσει το πόδι, ότι θα τον σκοτώσω για την αφήσει. φυσικά σκεφτόμουνα την ξυλιά που του έδωσα για 1 εβδομάδα μετά.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Καλό το από πάνω !
Δεν ξέρω αν θυμάσαι το σκηνικό που μου είχε τύχει .Γενικά είναι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις ποιά θα είναι η κατάληξη .Και όσο να λέμε θα μπω μπροστά ,θα το κλωτσήσω κλπ ,τίποτα δεν είναι σίγουρο .Αλλά χρειαζόταν ένα βούρδουλα οι κύριοι ή έστω έναν κουβά νερό !

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ πάλι μάλλον θα έστρεφα την οργή μου προς τον ιδιοκτήτη.
Το σκύλο -που σε καμία περίπτωση δε φταίει- άντε να τον απωθούσα όπως μπορούσα, όχι όμως να τον σκοτώσω.

Είναι να μη σου τύχει η... ατυχία πάντως.
Kι εγώ το ίδιο.... σε κάθε περίπτωση, μέχρι κλωτσιά θα'φτανα, αλλά όχι να σκοτώσω σκύλο. Ϊσως επειδή δεν έχω ποτέ δεχθεί σοβαρή επίθεση απο σκύλο (ούτε εγώ ούτε κάποιο απ'τα σκυλιά μου). Αν συνέβαινε ισως να άλλαζα γνώμη.

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Η ψυχραιμια ειναι μεγαλη αρετη.Οχι μονο για να αποφευχθουν οι ακολουθες τυψεις μιας εμβρασμου συμπεριφορας-σκεψης αλλα και για την βελτιστη αντιμετωπιση οποισδηποτε καταστασης.Αυτο πρεπει να ακουστει.
Ουτε η ψυχραιμια ουτε η λογικη θα σου απαγορευαν να χτυπησεις τον σκυλο αν αυτος συνεχιζε.Το να τον σκοτωσεις ηταν απλως μια (δικαιολογημενη) σκεψη.Μα πολιτισμος δεν ειναι να εξαλειψουμε τα ζωωδη ενστικτα μας, αλλα τα αναγνωριζουμε.

Δεν θεωρω καθολου λαθος την αντιμετωπιση σου.Ο ρολος της ανδρεναλινης αυτος ειναι αλλωστε, να μας προετοιμαζει ψυχοσωματικα για μια ακραια κατασταση, λιγο πριν την βιωσουμε ωστε να μπορεσουμε να την αντιμετωπισουμε.

Οντως εντυπωσιακα ελεγχομενος ο σκυλος...

Last edited:

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Οντως εντυπωσιακα ... ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ..... ιδιωκτητης - κατοχος
οσο για το ελεχομενος σκυλος ..ισως παντως ,εγω, εξυπνο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω...
( ποσο εξυπνος μπορει να ειναι ενας σκυλος που επιτιθεται κατεντολη απουσια αιτιας ?

Πριν 30 χρονια παρα λιγο να βρεθω και εγω σε αναλογο διλημα ...
(ευτυχως ο σκυλος μου εδωσε την λυση και ας ητανε 30 κιλα και 10 εκατοστα πιο μικροσωμος....)

Grifos ... οτι και να εκανες θα ηταν δικαιολογημενο... ποσο μαλλον τωρα που δεν ηταν παρα μονο σκεψη !!!!

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
1.Απολυτα φυσιολογικη η «απαισια» σκεψη σου. Εγω εχω στο μυαλο μου και ετοιμα σεναρια για κάθε περιπτωση και αναλογα με το σκυλι που εχω μαζι μου.

2.Κατ’εμε δεν αντεδρασες σωστα. Εχεις μεγαλοσωμο και δυναμικο σκυλο.Το χάσκι ή το γκρένενταλ ειχες μαζι σου?

Εγω θα εκανα αμεσως ντου ΜΑΖΙ με τον σκυλο μου. Και ο δικος μου σκυλος και ο ξενος θα επαιρναν ένα πολυτιμο μαθημα για την επομενη φορα.

Τι καταφερες που προστατευσες τον σκυλο σου? Δεν είναι κανενα νιανιαρο. Καταφερες να σε εκτιμησει ακομα περισσοτερο σαν αρχηγο? Αν θα είναι μονος του καποια στιγμη, τι θα κανει?

Αν κανετε μαζι ντου, με δικο σου συνθημα, παλι ανεβαινεις στα ματια του σαν αρχηγος, που βγαινει μπροστα και παροτρυνει τον σκυλο να αγωνιστει κι αυτος.

Σε ηπια και μικροσωμα σκυλια η καλυτερη μεθοδος είναι αυτή που ακολουθησες. Αν και υπαρχουν κατι μικροσωμα διαόλια, που διωχνουν πολλους δειλους γαϊδουρόσκυλους.

3.Πολυ αμφιβαλω αν ο ξενος σκυλος ηταν απολυτα ελεγχομενος (αν και τα κυνηγοσλυλα συχνα είναι, οσο μ@^@κ3ς ιδιοκτητες και να εχουν).

Καθημερινα συναντω σκυλους που κανουνε ντου και την τελευταια στιγμη σταματανε, γιατι δεν εχουν το θαρρος να προχωρησουν σε μαχη ή δεν εχουν μαθει ποτε να δινουν μαχη σωμα με σωμα (χτυπανε από πισω και λογω δειλιας).
Τζαμπα νταηδες εκ του ασφαλους. Οσο περισσοτερο «μαζευεται» ο «στοχος» ή όσο απομακρυνεται, τοσο περισσοτερο «θαρρος» παιρνουν.

Το καλεσμα του ιδιοκτητη του εσωσε την «τιμη», γιατι φανηκε ότι σταματησε την επιθεση επειδη επρεπε να ακουσει τον αρχηγο του. Κολοκυθια.

Απλά, συμπτωματικα, το καλεσμα συνεβει ελαχιστα πριν σταματησει από μονος του και φανηκε σαν να διεκοψε την σιγουρη επιθεση λογω υπακοης. Απλά με το καλεσμα βολευτηκε και γυρισε στην ασφαλεια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
( ποσο εξυπνος μπορει να ειναι ενας σκυλος που επιτιθεται κατεντολη απουσια αιτιας ?
Οσο έξυπνα είναι τα σκυλιά που κάνουν σχετικά κυναθλήματα. Από εξαιρετικά έξυπνα εως καθόλου. Δε βλέπω τι σχέση έχει με την εξυπνάδα του σκύλου το θέμα.... (ασε που το πως ορίζεται αυτή είναι μεγάλο και πολυσυζητημένο θέμα).

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Harry έχεις δει το σκύλο σου να παλεύει? Πραγματικά να παλεύει γιατί θέλει να σε προστατεύσει λέω. Δν είναι πολύ καλή εμπειρία κ σίγουρα δν είναι κτ που θα προκαλούσα ακόμα κ αν ήμουν απόλυτα σίγουρη για τν έκβαση...
Πριν χρόνια στο χωριό, ο φόβος κ ο τρόμος της γειτονιάς ήταν το τεράστιο Ροτ του γείτονα. Ζούσε μέσα στα όρια του σπιτιού του αν έβγαινε βόλτα ήταν αργά το βράδυ γτ δν ήταν να συναντήσει άνθρωπο. Μια μέρα -όπως κάθε μέρα- κάναμε ποδηλατάδα όλα τα ξαδέρφια μαζί κ μας έκανε παρέα ο Γκέκας του πατέρα μου. Συνήθως μας ακολουθούσε. Δν είδα ούτε το Ροτ που το είχε σκάσει, ούτε τον ξάδερφο μου μπροστά να σταματάει (τρακάραμε είναι η αλήθεια...) είδα μόνο τον Τζάκ να πετιέται μπροστά σαν μαύρη βολίδα κ να ορμάει με λύσσα στο Ροτ που είχε πάρει στάση επίθεσης χωρίς να γαυγίζει. Αυτό που ακολούθησε το θυμάμαι ακόμα κ πάνε κάπου 20 χρόνια... Ο Τζακ που το μωρό της ξαδέρφης μου χρησιμοποιούσε την ουρά του για στήριγμα για να κάνει τα πρώτα του βήματα έκανε σαν Πιτ μάχης... Έκανε τον αντίπαλο να φύγει σκούζωντας αλλά παραλίγο να του στοιχίσει την ουρά του! Χώρια τα ράμματα που χρειάστηκε στον λαιμό.
Χαίρομαι που το έκανε γτ ποιος ξέρει τι θα έκανε το άλλο σκυλί, αλλά δν είναι με τπτ κτ που θα προκαλούσα αν υπήρχε τρόπος αποφυγής...

ΥΓ Μετά από αυτό, το Ροτ μπήκε σε ΧΤΙΣΤΟ κένελ γτ ο πατέρας μου απείλησε με μηνύσεις κ ευθανασία τον γείτονα που ήρθε να ζητήσει κ τα ρέστα...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Χάρη,
αν και δε διαφωνώ μαζί σου στην ουσία, σε κάποια σημεία πάντως σίγουρα.
Θα φανεί κάπως παράλογο αυτό που γράφω βάσει αυτών που έχει συνήθως ο κόσμος στο μυαλό του για τα Χάσκι, αλλά αν ήμουν με το Χάσκι δε θα έμπαινα μπροστά. Εγώ μεν είμαι ο αρχηγός σπίτι μου, αλλά ο σκύλος σε νεαρότερη ηλικία με έχει προστατεύσει ήδη μια φορά κι ο τρόπος που είδα τότε να αντιδρά σε ''μάχη'' είναι το λιγότερο θαυμαστός και δείγμα ανώτερης ευφυίας.

Το μωρό απ' την άλλη ποτέ δεν καβγαδίζει, ποτέ δε χρειάστηκε να το κάνει, αν ξεπεράσει τα όρια στο σπίτι μας το διορθώνει η μεγάλη κι απλά δεν ανακατεύομαι, αν βρεθούμε σε επικίνδυνο περιστατικό στο δρόμο, συνήθως μπαίνω εγώ μπροστά. Δεν είναι ''μαχητής των δρόμων'', στις βόλτες απλά τρέχουμε ή περπατάμε και δεν αντιδρά στις κακοτοπιές πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που μπορώ ν' ανακαλέσω στη μνήμη μου όταν κάποιος μάς έχει πλησιάσει πολύ που γρυλίζει προειδοποιητικά και αλλάζει η στάση σώματος του. Δεν πήρα λυκόσκυλο για τους λόγους που συνήθως παίρνουν λυκόσκυλο, πήρα Γκρένενταλ με όλα αυτά που συνεπάγεται η φυλή για το χαρακτήρα του ζώου σε θέματα παρέας και ''βοήθειας'' σε άλλους τομείς καθότι ο σκύλος στην αρχή πάρθηκε ως βοηθός (κυρίως αλέρτ αλλά και κάποιες άλλες ενέργειες) μου με άρρωστο άνθρωπο που είχα στο σπίτι. Το εγχείρημα ήταν μάλλον περίεργο και οι περισσότεροι που γνώρισα τότε μου είχαν πει πως ένα Γκρένενταλ δεν κάνει για τέτοια καθήκοντα και τους διαψεύσαμε όλους. Ήταν δύσκολο να μάθει, γιατί εκπαιδευτής δεν είμαι και τη ΒΥ την έκανα με τη βοήθεια της μεγάλης και γενικά πιστεύω πως περισσότερο το ήθελε και το ''είχε'' ο σκύλος να το κάνει, παρά πως εγώ έκανα κάτι σπουδαίο. Υπο μια έννοια μπορεί να μη θέλω μέσα μου να απομυθοποιηθεί το στοιχείο του σκύλου που σκέφτομαι ως φιλειρηνικό και μη προκλητικό. Μπορεί να κάνω και λάθος που έμπαινα πάντοτε εγώ μπροστά αλλά δε θέλω να μου πάθει τίποτα, δεν ξέρω αν νιώθουν έτσι οι γονείς των πραγματικών παιδιών, ούτε έχω ούτε νομίζω πως θα μπω ποτέ στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας, αλλά είναι ένα συναίσθημα πολύ φορτικό σχεδόν σαν ψυχαναγκασμός, να είναι η σκέψη μου μαζί τους, να μη μου πάθουν τίποτα και να προλαβαίνω εγώ τα πάντα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ChilliJRT
Οι πρωτες εικονες που εχω με την σκυλα μου, την οποια πηρα 6-7 μηνων, ηταν να παλευει με άλλα σκυλια και να τους κανει ραμματα.
Τα παλαιοτερα μελη θα θυμουνται.

Εχουμε δεχθει απειρες επιθεσεις από σκυλια και μαλιστα σε αγελες.
Ουτε εγω, ουτε η σκυλα μου δεν εχουμε ουτε μια γρατζουνια. Απεναντιας, φοβαμαι ότι θα ειχαμε πολλες και ασχημες αν δεν πρατταμε παντα ετσι.

Grifos
Όπως τα λες, δεν μπορω να φερω αντιρρηση. Μιλαμε όμως για ειδικη περιπτωση σκυλου ή φιλοσοφιας ιδιοκτητη.

Προσωπικα, δεν πηρα λυκο για να τον προστατευω εγω, χωρις αυτό να σημαινει ότι θα τον ριξω στη φωτια ετσι αβιαστα. Θα τον ριξω αν χρειαστει, αλλά πρωτα θα μπω εγω μεσα. Δεν θα τον στειλω μπροστα κι εγω θα τρεξω στην αντιθετη κατευθυνση.

Μου φαινεται σχεδον φυσικο ο ιδιοκτητης δυναμικου/εργασιακου/μαχητικου (πες το όπως θες) σκυλου να βλεπει τον σκυλο περα από φιλο και σαν εργαλειο ή ακομα και οπλο αν χρειαστει.
Εκτος αν είναι service dog ή τον εχει για εκθεσεις και τον προσεχει σαν τα μάτια του.
Αλλά τοτε, πρεπει να προσεχει πού και πότε πηγαινει.

Η ολη σκηνη όπως την περιγραφεις, με τον προβληματικο σκυλο, τον ηλιθιο ιδιοκτητη και την βλακωδη παρεα του, δεν αξιζει σεβασμου, ουτε να κρυψω τον σκυλο μου και να βγω μπροστα μονος μου να τραυματιστω.

Ανεφερες κατι για οικογενεια, απολυτα σεβαστο, αλλά σαν οικογενειαρχης θα σου πω ότι ενας τραυματισμος σου εχει τεραστιο αντικτυπο σε έναν ολοκληρο μηχανισμο που στηριζεται σε εσενα. Δεν δικαιουσαι να εκθετεις τον εαυτό σου σε κινδυνο, εκτος αν υπαρχει πολύ σοβαρος λογος.

Η μεθοδος που περιγραφω είναι η μονη σιγουρη (για μενα παντα) να μην συμβει αυτό. Η σκυλα θα ακολουθησει αμεσως (τα περισσοτερα αναλογα σκυλια θα ακολουθησουν) και το θεμα θα λυθει άμεσα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δε μπορώ να πω πως θα το δοκιμάσω γιατί με την καμία δεν εύχομαι να μου τύχουν άλλα τέτοια περιστατικά, πάντως ξέρω πως πλέον θα έχω και το δικό σου τρόπο αντιμετώπισης στο μυαλό μου θέλω δε θέλω σα σκέψη.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγώ κ να θέλω... Αν κ είναι πολύ θαρραλέο σκυλάκι κ δν μασάει, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να χοροπηδάει κ να τρέχει σε τέτοιες περιπτώσεις...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γρίφε..έξω από τον χορό όλοι καλά χορεύουν και αν δεν γίνω μπαλαρίνα δεν μπορώ να μιλήσω για πιρουέτες.. :D

Ο κάθε ένας σκέφτεται -αντιδράει διαφορετικά.., δεν μπορούμε να μιλάμε για "σωσή" και "λάθος" αντίδραση.., όλες ανθρώπινες είναι και η διαφοροποίηση των σκέψεων και των κινήσεων μας εξαρτάτε τόσο από άλλους παράγοντες που αφορούν την μοναδική εκείνη στιγμή, αλλά και τον σκύλο μας, την φυλή, την δυνατότητα του καθενός μας να διαχειρίζεται καταστάσεις, αλλά ακόμη και του ύψους του φύλου και της μυικής μας ικανότητας..

Ναι αν μου την πέσει ένα σκυλί διπλάσιου του όγκου μου..και να ήθελα να το κλοτσήσω δεν θα με έπαιρνε.., η προσευχή πιο χρήσιμη είναι..:p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
προσωπικα οσο και να σεβομαι τα ζωα οποιοδηποτε ζωο και θα ξετρελαθω απο την χαρα μου (αλλα τα σεβομαι και ενθουσιαζομαι δεν σημαινει αγαπη. Αγαπη εχω στον Τζερυ και στα βασικα μελη της οικογενειας μου) αλλο τοσο κακες σκεψεις μπορη να κανω αμα νιωσω απειλη το τι θα κανω αμα συμβει κατι δεν το γνωριζω παντος ειμαι υπερπροστατευτικοι με ολους στο σπιτι οπως και οι δικοι μου με μενα. αλλα συγουρα σε τετιες περιπτωσεις το ενστικτο μου κυριαρχει(η αληθεια ειναι πως δεν μου εχει τυχει τακι τετιο με ζωο αλλα συγουρα δεν θα μπορω να φανταστω τον Τζερυ να τις τρωει και εγω να καθομαι. για ανθρωπους ομως που με εχουν κανει τουρμπο μεχρι και ο αδερφος μου τρομαζει με τις σκεψεις μου)

δικαιολογιμενη ειναι η σκεψη σου πηστευω οσο πιο πολυ αγαπας κατι αλο τοσο το προστατευεις!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
φριχτη σκεψη???ελεγα τι θα διαβασω,χωρις να σε ξερω αλλα απο αυτα που γραφεις μου φαινεσαι χαμηλων τονων,κ ειδα...αυτο???????????τς τς τς!αν η σκεψη κ μονο σε βασανιζει εγω που χθες κιολας χτυπησα ενα θηριο τι ειμαι?η σωσω απο τα εγκληματα???χθες η κολλητη μου που μενει απεναντι εβγαλε τη μικρη της (σε οιστρο) βολτα.ειμαι στο μπαλκονι αμεριμνη(καφεδακι τσιγαρακι κ χαλλλλλλαρα,θεσ/νικη βλεπεις!)κ ξαφνικα ο μικρος(που της εχει τρελλη αδυναμια)σηκωνει τριχα κ ουρλιαζει.την βλεπω τοτε να χει παρει αγκαλια την μικρη(30 κιλα!) κ ενα θηριο να εχει σηκωθει ορθιο κ να κανει την...χμ...γνωστη κινηση λαμπαντα πανω στην κολλητη μου η οποια ουρλιαζε κ παλευε να μπει στην πολυκατοικια.πεταξα σαν τον σουπερμαν(οχι αυτον του φορουμ,τον αλλο!) κ προσπαθησα να τον τραβηξω(βλεπεις η κολλητη δεν ειναι στειρωμενη κ ο...γαμπρος κακασχημος,που θα τα διναμε τα μπασταρδακια???????????!!!!!χαχα) κ αφου δεν επιασε τιποτα τον κλωτσησα.το σκεφτομαι κ ντρεπομαι,κ ακομα περισσοτερο που το γραφω σενα φορουμ με λατρεις των σκυλιων αλλα το εκανα κ τωρα που ηρεμησα δεν το μετανιωνω.(μπορει να το μετανιωσω αμα με κραξετε!!!!!!! :ρ ) αν αυτο με κανει κακια τοτε ας ειναι.φιλικα,.....σωσω!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δν το είπα γτ δν το θυμήθηκα, αλλά μου ήρθε τώρα κ λέω τι χαζή κ αφελής που ήμουν! Είμαστε με την μικρή κουτάβι ακόμα σε περιοχή που κάνουν πολλοί σκυλοβόλτα. Παίζει κανονικά με άλλα σκυλάκια κ έρχεται ένα πιτ να παίξει με τα άλλα. Ηρεμος. Μέχρι που απομόνωσε την Τσίλι κ άρχισε να της κάνει τίκι-τίκι ανευ λόγου κ αιτίας. Τρόμαξε με το τέρας η δική μου, έρχεται πηδάει στην αγκαλιά μου κ αυτός την ακολούθησε κ έκανε το ίδιο σε μένα! Το αφεντικό άφαντο κ γω δν μπορώ να ξεφύγω, με την Τσίλι στο σβέρκο μου. Πώς μου ήρθε κ του έσκασα ένα χαστούκι στν μούρη δν ξέρω... Ξαφνιάστηκε, σταμάτησε κ έφυγε. Ηρθε ο καλός μου μετά κ όταν του το είπα τ'ακουσα! Κ δίκιο είχε. Οχι οτι έκανα κακό στο σκυλί, τι να καταλάβει. Αλλά ήταν άγνωστο, δν ήξερα πως θα αντιδρούσε. Εκείνη την ώρα δν το σκέφτηκα καν γτ είχα στο μυαλό μου την Τσίλι αλλά τι τον εμπόδιζε να γυρίσει κ να μ αρπάξει το χέρι?
Απλά ήμαστε τυχερές υποθέτω... Γτ το αφεντικό του έκανε ποδήλατο εκεί γύρω, τον είχε αφήσει κ θα γύριζε να τον πάρει... Ελεος...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δν το είπα γτ δν το θυμήθηκα, αλλά μου ήρθε τώρα κ λέω τι χαζή κ αφελής που ήμουν! Είμαστε με την μικρή κουτάβι ακόμα σε περιοχή που κάνουν πολλοί σκυλοβόλτα. Παίζει κανονικά με άλλα σκυλάκια κ έρχεται ένα πιτ να παίξει με τα άλλα. Ηρεμος. Μέχρι που απομόνωσε την Τσίλι κ άρχισε να της κάνει τίκι-τίκι ανευ λόγου κ αιτίας. Τρόμαξε με το τέρας η δική μου, έρχεται πηδάει στην αγκαλιά μου κ αυτός την ακολούθησε κ έκανε το ίδιο σε μένα! Το αφεντικό άφαντο κ γω δν μπορώ να ξεφύγω, με την Τσίλι στο σβέρκο μου. Πώς μου ήρθε κ του έσκασα ένα χαστούκι στν μούρη δν ξέρω... Ξαφνιάστηκε, σταμάτησε κ έφυγε. Ηρθε ο καλός μου μετά κ όταν του το είπα τ'ακουσα! Κ δίκιο είχε. Οχι οτι έκανα κακό στο σκυλί, τι να καταλάβει. Αλλά ήταν άγνωστο, δν ήξερα πως θα αντιδρούσε. Εκείνη την ώρα δν το σκέφτηκα καν γτ είχα στο μυαλό μου την Τσίλι αλλά τι τον εμπόδιζε να γυρίσει κ να μ αρπάξει το χέρι?
Απλά ήμαστε τυχερές υποθέτω... Γτ το αφεντικό του έκανε ποδήλατο εκεί γύρω, τον είχε αφήσει κ θα γύριζε να τον πάρει... Ελεος...
Τσίλι μην το ξανακάνεις αυτό γενικά! Ποτέ ακόμη κι αν υπάρχει άμεση ανάγκη μη βαρέσεις σκύλο κατά πρόσωπο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ