Κανεις απο ολους διαφωνησαν μαζι σου δεν αρχισε καθαρα με ειρωνιες, αντιθετως εσυ το εκανες και δεν ξερω και γιατι...με το να αναφερεσαι ξανα και ξανα και ξανα στα αλβανα και στους μανιακους εκει εξω και να λες πως το δικο σου το σκυλι ειναι ο φυλακας ο σωστος σε αντιθεση με τα δικα μας τα γιουσουφακια, ειναι κομματακι προκλητικο και εριστικο...δε νομιζεις? Διατυπωσε το σκεπτικο σου χωρις να θιγεις αλλους και να λες πως ''δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοια αδαμαστα θηρια''...με εναν τροπο λες και εννοεις πως υποσυνειδητα εμεις το ποθουμε αυτο και ζηλευουμε... anyway...
Φιλε πρωτον εγω δε θελω απλοποιησεις αφου δοξα το Θεο (δεν πιστευω κιολας) ξερω να διαβαζω ελληνικα...ευχαριστω για την προθυμια παντως
Δεν μιλαω για το οργανωμενο και το κανονισμενο, πχ εχω κανονισε να ερθει σπιτι ο θειος μου οποτε εχω βαλει το σκυλι σε BOX. Ενος με αντιστοιχο σκυλι ερχεται ο φιλος του γιου του σπιτι να ζητησει κατι ή απλα για παρεα...το πιο απλο σου λεω...και το σκυλι ειναι ελευθερο. Τι γινεται σε περιπτωση που ΔΕΝ το προλαβεις (δεδομενων των ικανοτητων που διαθετει)? Ανθρωπος εισαι, δεν σε κατηγορω, δυστυχως δεν γινεται να προλαβεις απαντα...ξερεις ποσες φορες εμενα μου εχουν χτυπησει απροσμενα φιλοι ή γνωστοι την πορτα? (χωρια που ο δικος μου δεν αρπαζει). Δεν δυναται να λες οτι εισαι προετοιμασμενος για τα παντα...τι θα κανεις?θα τον εχεις μονιμα στο BOX?
Και ναι εσυ εχεις σχετικα μια επιγνωση του τι αποτελει κινδυνο για εσενα και τι οχι. Στον εξωτερικο κοσμο τι κανει καποιος;(οχι εσυ συγκεκριμενα, ο οποιοσδηποτε) Ξερεις να τον χειριστεις τελειως; Γιατι ενας τετοιος σκυλος ευκολα παρεξηγει κινησεις και τις θεωρει ως επιθεση...
3) και οχι δεν οργιαζει η φαντασια μου. Ετσι ειναι ή αυτο δειχνεις τουλαχιστον. Με τα αστυνομικα δελτια και ολους τους κακους που εχουν βαλθει να μας φανε, ελεος, ας ειμαστε εστω και ελαχιστα ρεαλιστες! Δεν ζουμε στο κεντρο της εγκληματικοτητας! Που ζει ο μεσος πολιτης; Παρεα με τους Ρομα στην παραγκα; Σε μια πολυ με τυπικα κλεφτρονια...και θα πω για τελευταια φορα...για εμενα ενας σκυλος-φυλακας οπως τον παρουσιαζεις δε σε προστατευει απο τιποτα κατ'ουσιαν. Ο μεγαλοεγκληματιας και ο μεγαλοκακοποιος θα κανει τη δουλεια του χωρις την αδεια σου.
(Αν ειναι να εισαι συνεχεια τοσο στην τσιτα με το σκυλο και να τον εχεις σε BOX για οσες ωρες θα εχεις επισκεψεις ή να τραβιεσαι για βολτες σε ερημικα μερη για να μην εκτιθεται ο κοσμος στο σκυλι,χιλιες φορες να στρωθω να ενημερωθω και αν αφοσιωθω ωστε να αποκτησω την εμπειρια για εναν σκυλο-φυλακα που θα πραξει αναλογως το καθηκον του και θα μπορω να τον χειριστω και εξω στον κοσμο....αν κρινει ο εκπαιδευτης οτι κανω καλως, αν οχι παλι καλως..βαζω συστημα ασφαλειας. anyway δεν προκειται να συμφωνησεις μαζι μου ουτε εγω μαζι σου και με τους υπολοιπους που ειναι σε αντιθεση με εσενα. Δεν δειχνει ανωτερη ευφυια οτι καποιος συμφωνησε μαζι σου απλα οτι συμφωνει χωρις αυτο να υποδεικνυει κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους που διαφωνουν
καλη συνεχεια)