γιατι σορι?αφου ολοι ξερουμε 0τι οι σκυλοκουβεντες ειναι η καλυτερη μας!λοιπον....καλά με την τροφή θα την βρούμε την άκρη(επειδή θα τρώει μεγάλη ποσότητα ξηρά τροφή, είναι ένα (-) τα παραπάνω χημικά που θα τρώει (σε σχέση με ένα πεκινουά) για χρόνια, άρα καλύτερα να διαλέξεις κάτι άλλο για μένα) για πες ο σκύλος που ζει ? έχει άπλα, νερά, φύση, ενέργεια, είναι κοντά στο Πήλιο ? έχει γνωρίσει κανένα Κένταυρο, κανέναν Πλειάδιο, Λύριο, Σείριο και λοιπά Δρακονιανά stuff λαικ δίς ?
γιατί διάλεξες αυτή τη φυλή ?
σόρι για τις ερωτήσεις![]()
ο ομορφος ζει σε μονοκατοικια με ενα στρέμμα αυλη και αλλα τρια στρεμματα ευρυτερο χωρο οποτε ειναι οκ απο αποψη χωρου.και ναι ειμαστε στους πρόποδες του Πηλιου,μεσα στη φυση ,στα νερα,και κυριως στη θετικη ενεργεια!ειναι ενα απ τα πολλα μελη μιας μεγαλης οικογενειας που αποτελειται απο την αδιαμφισβήτητη αρχηγο της αυλης, την Κιρκη -στη φωτο του προφιλ μου-ενα ελληνικο ποιμενικο οχτω χρονων ,δυο κεραμιδογατους που μας υοθετησαν εδω και καποια χρονια,τον Ερμη και τον Ομηρο,τη μαμα του Ερμη γνωστη και ως Φουντα(η μονη που ξεφυγε απο την παραδοση των αρχαιοελληνικων ονοματων)καθως και απο τρεις κοτουλες που ειναι αρχοντισες καθοτι ειναι προορισμενες να πεθανουν απο βαθεια γηρατια και ειναι χαλαρες και μες την πραοτητα ,οι οποιες συμπεριφερονται ως πετς κυριως γιατι -ειμαι σιγουρη οτι-ξερουν πως δεν θα φαγωθουν ποτε αφου ολοι αγαπιομαστε και σεβομαστε ο ενας τον αλλο.Οσο απο Κενταυρους ,νυμφες,πλειαδες,και αλλα τινα,αλλο τιποτα!Αρκει να το πιστευεις και η μαγεια καλα κρατει!Κατι αλλο?με μεγαλη μου χαρα!