Άμυαλοι & αμαθείς γείτονες

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
και σε μια περιοχή που ο 1 στους 2 έχει σκύλο, μη πω και παραπάνω!
Ναι αλλά πώς τους έχουν, για ποιό λόγο τους έχουν και ποιός ο τρόπος που τους αντιμετωπίζουν... τους σκύλους. Εργαλεία για το κυνήγι τους... τίποτε περισσότερο.

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
έλα μια μέρα προς Γιαννιώτικο μεριά! εγώ εκεί κάνω τη ψυχοθεραπεία μου πλέον:D:D
Όντως αυτό το μέρος ενδείκνυται για τέτοιου είδους ψυχοθεραπεία... Έχω προσωπική εμπειρία και σας την παραθέτω.
Γύρω στις 8 το απόγευμα βόλτα με τον Fanthom στο Γιαννιώτικο. Εκεί που περπατούμε ανέμελοι:p συναντούμε δύο 17χρονα αγόρια όπου ο ένας στη θέα του Fanthom αλλάζει αμέσως πορεία και ακούγεται χαρακτηριστικά το σχόλιο του φίλου του- Άντε ρε φλώρε ε φλώρε :D

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
σημερα ειχα τον πρωτο τσακωμο στην καινουρια γειτονεια

χεζουν οι σκυλοι μου και τα μαζευω εγω στην σακουλα , βγαινει λοιπον η κυρατζα και μου λεει να τα παω στο βουνο αλλη φορα και κατι βλακειες αλλες για επιδημειες και για την πανωλη ... πιασε το αυγο και κουρευτο η κατασταση δηλαδη

τελικα μου ειπε οτι μαζευονται μυγες στο σπιτι της στον δευτερο (ασχετα που τα μαζευω ) , την ρωτησα αν τις τραβαει η μυρωδια ... μα φυσικα μου απαντησε ... και στο σπιτι σας γιατι ερχονται της λεω , και αυτο σκατα μυριζει ;

λιγο χυδαιος ο τροπος μου , δεν λεω , μου χαρισε ομως καμια ωρα γελιο
Εδώ εγώ που το διαβάζω και γελάω... Είσαι άψογος!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλά παιδιά, χτές πέθανα στο γέλιο με τους γείτονες μου.

Ακούστε να δείτε τι έγινε. Ήμασταν λοιπόν σε συνέλευση, ενώ μιλάγαμε για θέματα καθαριότητας πετάγετε μία κυράτσα του 2ου ορόφου (εγώ είμαι στον 5ο) και γίνετε αυτή η συζήτηση:
Αυτή: "Εμένα πάντος με ενοχλεί που βρίσκω συνέχεια τρίχες σκύλου έξω απο την πόρτα μου"
Εγώ: "Δεν ξέρω αν οι τρίχες είναι απο την δικιά μου την σκύλα, μιας και είμαστε 3 ορόφους μακρυά, αλλά και να είναι να σας πώ ότι και εμένα δεν μου αρέσει όταν γυρνάτε απο τα ψώνια σας απο την λαική και βρίσκω στις σκάλες και στο ασανσέρ κοματάκια απο μαιντανό, σέλινο, κλπ κλπ"
Αυτή: "Μα εγώ δεν μιλάω απλά για θέμα καθαριότητας, αλλά για θέμα υγιηνής. Δεν ξέρετε ότι τα σκυλιά μεταφέρουν πολλές ασθένειες?"
Εγώ: (Αρχικά ξεσπάω στα γέλια) "Σοβαρολογείτε? Το ξέρετε ότι η δικιά μου η σκύλα που την έχω στο διαμέρισμα και όχι έξω σε μπαλκόνι ή ταράτσα και την κάνω τακτικά μπανιο, καθάρισμα, βούρτσισμα είναι αυτή τη στιγμή ποιο καθαρή και απο εσάς?"
Αυτή: "Και τότε, τόσα που ακούμε για ανθρώπους να αρωσταίνουν απο σκυλιά τι είναι?"
Εγώ: "Βλακίες είναι απο αμαθείς ανθρώπους. Αν θέλετε να σας φέρω και γιατρό να σας το επιβεβαιώσει για το πόσο καθαρά είναι τα σκυλια που διαμένουν σε σπίτι με ανθρώπους για να μην σας δείξω βιντεάκια που μωρά παίζουν με σκυλια μεγάλα και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Το μόνο που κουβαλάνε είναι η λάσπη στα πόδια τους μετά την βόλτα, αλλα αυτήν και εμείς οι άνθρωποι την κουβαλάμε με τα παπούτσια μας που καθαρίζετε εύκολα πριν μπούμε σπίτι μας, άρα το ίδιο πράγμα. Επίσης αν κουβαλούσανε αρώστιες δεν νομίζετε ότι εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα είχα πέσει θύμα χιλιάδων αρώστιων που μένω στον ίδιο χώρο με το σκυλί?"
Αυτή: "Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα δεν μου αρέσει πάντως να βλέπω τρίχα έξω απο το σπίτι μου"
Εγώ: "Και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα τι ψωνίσατε απο την λαική και τι καπνίσατε σήμερα, γιατί βλέπω και γόπες πεταμένες, αλλά δεν το κάνω θέμα" :p:p:D:D

Αχχχχχ, θεε μου. Τι γέλιο έριξα όταν τελειώσαμε (γιατί δεν ήθελα να γίνω και ρεζίλι απο το γέλιο μπροστα σε τόσο κόσμο).

Eιχες την υπομονη να της πεις ολα αυτα?Μπραβο σου.Τι κομπλεξικος ειναι ο κοσμος.......Αν ειχε αυτη σκυλο θα ηταν ολα καλα ε?Δεν θα την πειραζε κατι...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
πέρα απο την πλάκα, τα πιο πολλά με εκνευρίζουν ή με στεναχωρούν, άλλα με κάνουν και γελάω και κάποια με κάνουν να πιστεύω πως αν τους βάλω κάτω και τους κάνω λοβοτομή θα βγάλω άχυρα και βρούβες.. Επειδή απο τη φύση μου δεν είμαι κ ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου, όσο και αν με έχει ηρεμήσει η επαρχία αν ακούσετε για καμιά τρελή που κυκλοφορεί με νυστέρι και κάνει επεμβάσεις ανοιχτού εγκεφάλου ανευ αμοιβής, εγώ θα μαι! φαντάσου να έμενα και σε πολυκατοικία κιόλας τι θα άκουγα...

ο τύπος με τις κότες με στραβοκοιτάει κάθε φορά που περνάμε και με έχει βάλει στο τριπάκι να το σκέφτομαι αν θα περάσω απο κει αλλά
δεν του κάνω τη χάρη... ας μου πει τίποτα ξανά και θα τον ρωτήσω και εγώ αν έχει άδεια για να εκτρέφει κότες σε κατοικημένη περιοχή όπως προβλέπει ο νόμος...

εκει ομως που χάνω το φως μου είναι όταν έχω να αντιμετωπίσω αυτούς που επειδή βλέπουν ένα μαυρο σκυλί νομίζουν πως είναι δολοφόνος κατ' εντολή.... Εκεί συνήθως κοιτάω με απορία μια την Killah, μια αυτον που το πε, ξανά την killah, ξανά αυτόν και προσπαθώ να βρώ ΕΣΤΩ και ένα σημάδι που να δικαιολογεί τον ισχυρισμό του..

αυτό προϋποθέτει μια δευτερη επαφή για την οποία πολύ αμφιβάλλω :p

Αλλη φορα να του/της πουλησεις τρελα.Πες του οτι παλια εχασες το σκυλακι σου και καποιος ειδε 2 κοτες να τραβανε το σκυλο σε ενα στενο και ηταν βραδυ χαχα!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν προκειται για γειτονα, αλλά ειπα να το γραψω εδώ.

Σημερα ηρθε στο γραφειο μου ενας εργολαβος. Ειδε την Ηρα δεμενη δίπλα μου και αρχισε να μου λεει ότι εχει κι αυτός δυο σκυλια, ένα ροττ και ένα ντομπ.

Τα σκυλια από μωρα είναι περιφραγμενα στο εργοστασιο (ασφαλτάδικο) μονα τους και δεν εχουν βγει ποτέ από εκει.

Εννοειται ότι είναι φονιαδες, τα αγαπαει πολύ και δεν μπορει χωρις σκυλια. Το πρωτο πραγμα που κανει όταν παει στο εργοστασιο το πρωι είναι να δει τι κανουν τα σκυλια και μετα παλι το άλλο πρωι.

Κοιτωντας την Ηρα με λυπη, ειπε:
-Βεβαια εγω δεν τα εχω σε τετοιες συνθηκες. Τους εχω υποστεγο και ειναι ελευθερα ολη μερα.

Εγω ολη αυτή την ωρα δεν ειπα απολυτως τιποτα, ουτε κάν τον κοιτουσα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Κοιτωντας την Ηρα με λυπη, ειπε:
-Βεβαια εγω δεν τα εχω σε τετοιες συνθηκες. Τους εχω υποστεγο και ειναι ελευθερα ολη μερα.
Ε μα και εσυ! Αφου σου λεει οτι εχει υποστεγο! Χωρις υποστεγο το σκυλι ειναι δυστυχισμενο!

Πραγματικα και εγω την λυπαμαι την Ηρα που ειναι ολη την ωρα με το αφεντικο της που φανταζομαι λατρευει...Ουτε για εναν καφε δεν την αφηνεις να παει την καημενη μονη της!

(Αστειευομαι βεβαια...)

Sophia A

New Member
5 Ιουλίου 2010
2
0
Ο δικός μου είναι 2 χρονών κι έχει θέμα με τα άλλα αρσενικά. Στη βόλτα μας στο πάρκο (ΠΑΝΤΑ δεμένος), γειτόνισσα και "ιδιοκτήτρια" αρσενικού σκύλου τον οποίο αμολάει στο πάρκο κι αυτός ανενόχλητος τρώει ό,τι βρει, τσακώνεται με τα άλλα αρσενικά, να κινδυνεύει από τα διερχόμενα μηχανάκια, κλπ κλπ....:
"Δεν ξέρεις πόσο το ΛΥΠΑΜΑΙ το καυμένο το σκυλάκι σου που δεν το λύνεις ποτέ..."
Η συγκεκριμένη βέβαια, σε διάφορες συζητήσεις μας σε ανύποπτους χρόνους, έχει παραδεχτεί ότι τον σκύλο της τον χτύπησε 2 φορές αυτοκίνητο, ότι έχει χαθεί 4 φορές κι ότι έχει κάνει εμετούς ουκ ολίγες....
Στο τέλος της απαγόρευσα να "λυπάται" το σκύλο μου διότι θα έπρεπε να σκέφτεται και να λυπάται τον δικό της!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προφανως πιστευει οτι ετσι ειναι πιο ευτυχισμενα. Απο μια αποψη μπορει. Ειναι ελευθερα, δεν εχουν κανονες, κανεναν πανω απο το κεφαλι τους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα