Άμυαλοι & αμαθείς γείτονες

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γιατί να μην υπάρχουν κρέατα που να μοιάζουν με ανθρώπινο χέρι, πόδι, κλπ (χωρίς όμως να είναι όντος ανρθώπινο χέρι ή πόδι) να το δεί η κυράτσα να το τρώει ο σκύλος μέσα στα αίματα να πάθει τα 3 εγκεφαλικά να σου πώ αν θα σε ξαναενοχλήσει. χε χε χε χε

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
εμάς όταν μας βλέπουν μεγάλοι να βολτάρουμε τα σχόλια είναι πάντα καλά, απλά δεν πλησιάζουν (μια κυρία χθες του λέει είσαι πολύ κούκλος αλλά δυστυχώς πρέπει να αλλάξω πεζοδρόμιο...). Όταν όμως υπάρχουν παιδάκια ή αλλάζουν δρόμο ή τα βάζουν μέσα στο σπίτι ή τα κρύβουν πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. ότι και να πω δεν τον εμπιστεύονται και ας μιλάμε για σκυλί που ακόμα ούτε γαυγίζει ούτε γρυλίζει σε ανθρώπους.

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Επειδη εκει που βγαινουμε βολτα με τον μπουνταλα εχει πολλα παιδακια που παιζουν, ειμαι παντα πολυ προσεκτικος, και δεν τον αφηνω ουτε να κατουραει σε θαμνους η δεντρα που κοντα εκει παιζουν μπαλα η κανουν ποδηλατο.

Μια μερα λοιπον , πηγαινα μπροστα με το ποδηλατο , και ο Nacho τραβολογουσε την κοπελα μου για να με φτασει. Βρισκει η μικρη μια φιλη της και σταματαει και μιλανε. Αφαιρεθηκε απο την κουβεντα και ο αλλος βρηκε ευκαιρια και μαρκαρε εναν θαμνο σ ενα παρτερι.

Πεταγεται μια κυρια και αρχιζει τις φωνες, ουτε στημενη να μας την ειχε , μιλαμε για αντανακλαστικα , Νικοπολιδη πριν γινει κηπουρος!

Η κοπελα μου να της λεει συγνωμη εχετε δικιο κτλ , τιποτα αυτη ... φωνες βρισιδια... την ακουγε ολη η καλλιθεα και το μισο μοσχατο

Παω και εγω εκει να ηρεμησω την κατασταση, παιρνω το παγουρακι με το νερο που εχω στο ποδηλατο, και το αδειαζω ολο πανω στον θαμνο
μπας και ηρεμησει .... αλλα αυτη τον χαβα της. Αρχιζω και χανω την ψυχραιμια μου , αλλα μιλωντας της με ευγενικο τροπο , ακολουθει ο παρακατω διαλογος

Εγω. Δεν ειναι αναγκη να φωναζετε , ζητησαμε συγνωμη και ξεπλυναμε και το σημειο.
Αυτη. Να φυγετε απο δω με τα βρωμοσκυλα σας , θα μας κολλησουν ενα σωρο αρρωστιες.
Εγω . Το σκυλακι ειναι εμβολιασμενο και καθαρο δεν εχει κατι για να σας κολλησει.
Αυτη. Ναι.. ξερω εγω θα μας κολλησει αχινοκοκκο (ετσι το πε) και υπατητιδα!!!
Εγω . Υπατητιδα... αν δεν σκοπευεις να μαρκαρεις τον θαμνο που κατουρησε, κομματακι δυσκολο το βλεπω... Πιο πιθανο ειναι να σε κολλησω εγω.... αν και τωρα που σε κοιταω καλυτερα ... δεν προκειται να σου κατσω , οποτε ουτε απο μενα κινδυνευεις...:D:D

Αυτη (αφου ξεσαστισε) Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΛΗΤΗ!!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
καλα το " αλητη " ειναι το επιθετο που χρησιμοποιειται με σκοπο να στιγματισει τον δραστη εναντιον του οποιου δεν υπαρχουν επιχειρηματα

τους εχει μεινει απο οταν τα επερναν απο την χουντα

εγω δεν ειμαι ευγενικος , προσπαθω να ειμαι αμεσος , ωμος και οσο πιο αποστομωτικος γινεται , στον δρομο κανεις δεν μπορει να μου πει τι θα κανω

ελεγχο ολοι αυτοι οι αυταρχικοι σωτηρες στον ποπο τους και αν τους κανει

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
σημερινό :

- τρώει?
- τι να τρώει?
- ανθρώπους!
- όχι πια, την έχω στη δίαιτα αυτές τις μέρες (με βαθύ αναστεναγμό πόνου)

εχω αρχίσει να το απολαμβάνω:D:D:D:D

δε θα με τρελάνουν αυτοί, εγώ θα τους τρελάνω

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ειναι που ειναι μερικοι για σφαλιαρες και λενε οτι τους κατεβει αλλα μην παραβλεπουμε επισης ρε παιδια οτι και πολλοι κατοχοι σκυλων ειναι εντελως ανευθυνοι...
σας μιλαω σοβαρα,εχω τον σκυλο μου κοντα 5 μηνες στα Γιαννενα και απο οσες φορες εχω συναντησει αλλους με σκυλο,μονο 2 φορες ειδα να μαζευουν τα κακα απο κατω!μιλαμε οτι ωρες ωρες αισθανομαι εντελως ...λαλακας να το κανω και να βλεπω τους αλλους να σφυρανε αδιαφοροι .
Αυτους βλεπουν λοιπον κατι κυρατσες και κατι ψευτομαγκες και παιρνουν φορα.
Εγω παλι προσπαθω να μην νευριαζω, αλλα δεν το χω ρε γαμωτο :)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
samsokl said:
Εγω παλι προσπαθω να μην νευριαζω, αλλα δεν το χω ρε γαμωτο
έλα μια μέρα προς Γιαννιώτικο μεριά! εγώ εκεί κάνω τη ψυχοθεραπεία μου πλέον:D:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
εχω να παω καιρο, απο τοτε που ειχα βρει καμπιες πευκων και ο καισαρας εκανε εμετο ολη την ημερα ...ασε που εχει πολυ κοσμο και τους λυπαμαι οταν αλλαζουν δρομακι μολις μας βλεπουν,παρολο που ο καισαρας ειναι μονο 7 μηνων και χαζοχαρουμενος :)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
δεν έχει πια κάμπιες (την είχαμε πατήσει κ εμείς), πέρασε η εποχή τους απο το Μαϊο και οσο για τον κόσμο, δεν πάμε απο τα κλασσικά μεγάλα μονοπάτια, πάμε απο τα γύρω (και έχει πολλά) ... παιζει ρόλο και η ώρα αλλά υπαρχουν φορές που δεν έχω συναντήσει άνθρωπο παρά μόνο στην είσοδο... και σε καμία περίπτωση δε λυπάμαι κανένα αν θέλει να αλλάξει δρόμο όταν βλέπει το κατσίκι μου ;) το μόνο που κάνω όταν βλέπω καποιον να φοβαται, είναι να την έχω δίπλα μου στο κάτσε για να περάσουν..

cgri1976

Well-Known Member
σημερινό :

- τρώει?
- τι να τρώει?
- ανθρώπους!
- όχι πια, την έχω στη δίαιτα αυτές τις μέρες (με βαθύ αναστεναγμό πόνου)

εχω αρχίσει να το απολαμβάνω:D:D:D:D

δε θα με τρελάνουν αυτοί, εγώ θα τους τρελάνω

σου κλεβω την ατακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χεχεχεχ!!!!! θα εχω και μια φωτογραφικη να απαθανατιζω τις φατσες τους!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Χθες στο μινι μαρκετ της γειτονιας με την Ηρα. Μπηκε ενας ωραιος τυπάς και κοντοσταθηκε.
-Δαγκωνει?
-Δεν ξερω.
-Δεν ξερεις?
-Όχι, κι εγω την ιδια απορια εχω. Ελα κοντα να δουμε.
Γελασε αλλά παρόλα αυτά πηγε τοιχο – τοιχο.

cgri1976

Well-Known Member
Χθες στο μινι μαρκετ της γειτονιας με την Ηρα. Μπηκε ενας ωραιος τυπάς και κοντοσταθηκε.
-Δαγκωνει?
-Δεν ξερω.
-Δεν ξερεις?
-Όχι, κι εγω την ιδια απορια εχω. Ελα κοντα να δουμε.
Γελασε αλλά παρόλα αυτά πηγε τοιχο – τοιχο.

κλεβω και αυτην την ατακα και θα δω πια θα νικησει!!!!!
χεχεχχε!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εγω αρχικα εξηγουσα οτι ειναι καλος,μη φοβαστε,ειναι δεμενος,κτλ

Τωρα;
- Δαγκωνει; Η απαντηση μου:"εξαρταται" ή "θα δειξει" και δεν πλησιαζουν.Αυτος που ξερει απο σκυλια με ρωταει να πλησιασει και προσεχει πως θα απλωσει τις χερουκλες του.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν με ρωτανε αν δαγκονουν λεεω παντα "ναι"- και εχω το κεφαλι μου ισιχο επειδη δεν με ζαλιζουν με περεταιρο βλακωδες κουβεντες!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Επειδη και εμενα με ρωτανε πολλοι αν δαγκωνει παλια την ειχα πατησει λεγοντας σε ενα παιδακι οχι, μην φοβασαι και το αναθεματισμενο του εχωσε κλωτσια μεσα στην μουρη. Ευτυχως ηταν πολυ μικρο το μωρο και δεν τον βρηκε καλα (ακομα αναρωτιεμαι που ηταν η μανα του). Πλεον λεω οτι ναι δαγκωνει, ειδικα σε μωρα, και παιδακια που το βλεπεις οτι στοχος τους ειναι να σου σπασουν τα νευρα και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
σημερα ειχα τον πρωτο τσακωμο στην καινουρια γειτονεια

χεζουν οι σκυλοι μου και τα μαζευω εγω στην σακουλα , βγαινει λοιπον η κυρατζα και μου λεει να τα παω στο βουνο αλλη φορα και κατι βλακειες αλλες για επιδημειες και για την πανωλη ... πιασε το αυγο και κουρευτο η κατασταση δηλαδη

τελικα μου ειπε οτι μαζευονται μυγες στο σπιτι της στον δευτερο (ασχετα που τα μαζευω ) , την ρωτησα αν τις τραβαει η μυρωδια ... μα φυσικα μου απαντησε ... και στο σπιτι σας γιατι ερχονται της λεω , και αυτο σκατα μυριζει ;

λιγο χυδαιος ο τροπος μου , δεν λεω , μου χαρισε ομως καμια ωρα γελιο

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Εγώ παιδιά για να μην έχω πολλά πολλά με κόσμο πάμε βόλτα σε δρόμο που δεν περνάει σχεδόν τίποτα.
Αλλά λόγο της κοινωνικοποίησης πάμε και μέσα στο χωριό, στους μεγάλους γαβγίζει λίγο από φόβο και δεν κάθετε εύκολα,
στα παιδιά όμως είναι άλλο σκυλί μόλις μας ρωτάνε αν μπορούν να πλησιάσουν η δικιά μου παίρνει την στάση Κάτσε και απολαμβάνει χάδια :) (φυσικά εγώ είμαι εκατοστά κοντά της μην έχουμε και κάνα απρόοπτο και απο τις δύο πλευρές).

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
να πω την αληθεια την συγκεκριμενη γειτονεισσα την καταλαβαινω , ολοι εκει εχουν σκυλους και μονο εγω μαζευω τα κακα

καθε πρωι που ξυπναω μαζευω πολλα κακα ακριβως μπροστα απο την πορτα του σπιτιου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα