Επειδη εκει που βγαινουμε βολτα με τον μπουνταλα εχει πολλα παιδακια που παιζουν, ειμαι παντα πολυ προσεκτικος, και δεν τον αφηνω ουτε να κατουραει σε θαμνους η δεντρα που κοντα εκει παιζουν μπαλα η κανουν ποδηλατο.
Μια μερα λοιπον , πηγαινα μπροστα με το ποδηλατο , και ο Nacho τραβολογουσε την κοπελα μου για να με φτασει. Βρισκει η μικρη μια φιλη της και σταματαει και μιλανε. Αφαιρεθηκε απο την κουβεντα και ο αλλος βρηκε ευκαιρια και μαρκαρε εναν θαμνο σ ενα παρτερι.
Πεταγεται μια κυρια και αρχιζει τις φωνες, ουτε στημενη να μας την ειχε , μιλαμε για αντανακλαστικα , Νικοπολιδη πριν γινει κηπουρος!
Η κοπελα μου να της λεει συγνωμη εχετε δικιο κτλ , τιποτα αυτη ... φωνες βρισιδια... την ακουγε ολη η καλλιθεα και το μισο μοσχατο
Παω και εγω εκει να ηρεμησω την κατασταση, παιρνω το παγουρακι με το νερο που εχω στο ποδηλατο, και το αδειαζω ολο πανω στον θαμνο
μπας και ηρεμησει .... αλλα αυτη τον χαβα της. Αρχιζω και χανω την ψυχραιμια μου , αλλα μιλωντας της με ευγενικο τροπο , ακολουθει ο παρακατω διαλογος
Εγω. Δεν ειναι αναγκη να φωναζετε , ζητησαμε συγνωμη και ξεπλυναμε και το σημειο.
Αυτη. Να φυγετε απο δω με τα βρωμοσκυλα σας , θα μας κολλησουν ενα σωρο αρρωστιες.
Εγω . Το σκυλακι ειναι εμβολιασμενο και καθαρο δεν εχει κατι για να σας κολλησει.
Αυτη. Ναι.. ξερω εγω θα μας κολλησει αχινοκοκκο (ετσι το πε) και υπατητιδα!!!
Εγω . Υπατητιδα... αν δεν σκοπευεις να μαρκαρεις τον θαμνο που κατουρησε, κομματακι δυσκολο το βλεπω... Πιο πιθανο ειναι να σε κολλησω εγω.... αν και τωρα που σε κοιταω καλυτερα ... δεν προκειται να σου κατσω , οποτε ουτε απο μενα κινδυνευεις...
Αυτη (αφου ξεσαστισε) Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΛΗΤΗ!!