Άμυαλοι & αμαθείς γείτονες

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά παιδιά, χτές πέθανα στο γέλιο με τους γείτονες μου.

Ακούστε να δείτε τι έγινε. Ήμασταν λοιπόν σε συνέλευση, ενώ μιλάγαμε για θέματα καθαριότητας πετάγετε μία κυράτσα του 2ου ορόφου (εγώ είμαι στον 5ο) και γίνετε αυτή η συζήτηση:
Αυτή: "Εμένα πάντος με ενοχλεί που βρίσκω συνέχεια τρίχες σκύλου έξω απο την πόρτα μου"
Εγώ: "Δεν ξέρω αν οι τρίχες είναι απο την δικιά μου την σκύλα, μιας και είμαστε 3 ορόφους μακρυά, αλλά και να είναι να σας πώ ότι και εμένα δεν μου αρέσει όταν γυρνάτε απο τα ψώνια σας απο την λαική και βρίσκω στις σκάλες και στο ασανσέρ κοματάκια απο μαιντανό, σέλινο, κλπ κλπ"
Αυτή: "Μα εγώ δεν μιλάω απλά για θέμα καθαριότητας, αλλά για θέμα υγιηνής. Δεν ξέρετε ότι τα σκυλιά μεταφέρουν πολλές ασθένειες?"
Εγώ: (Αρχικά ξεσπάω στα γέλια) "Σοβαρολογείτε? Το ξέρετε ότι η δικιά μου η σκύλα που την έχω στο διαμέρισμα και όχι έξω σε μπαλκόνι ή ταράτσα και την κάνω τακτικά μπανιο, καθάρισμα, βούρτσισμα είναι αυτή τη στιγμή ποιο καθαρή και απο εσάς?"
Αυτή: "Και τότε, τόσα που ακούμε για ανθρώπους να αρωσταίνουν απο σκυλιά τι είναι?"
Εγώ: "Βλακίες είναι απο αμαθείς ανθρώπους. Αν θέλετε να σας φέρω και γιατρό να σας το επιβεβαιώσει για το πόσο καθαρά είναι τα σκυλια που διαμένουν σε σπίτι με ανθρώπους για να μην σας δείξω βιντεάκια που μωρά παίζουν με σκυλια μεγάλα και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Το μόνο που κουβαλάνε είναι η λάσπη στα πόδια τους μετά την βόλτα, αλλα αυτήν και εμείς οι άνθρωποι την κουβαλάμε με τα παπούτσια μας που καθαρίζετε εύκολα πριν μπούμε σπίτι μας, άρα το ίδιο πράγμα. Επίσης αν κουβαλούσανε αρώστιες δεν νομίζετε ότι εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα είχα πέσει θύμα χιλιάδων αρώστιων που μένω στον ίδιο χώρο με το σκυλί?"
Αυτή: "Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα δεν μου αρέσει πάντως να βλέπω τρίχα έξω απο το σπίτι μου"
Εγώ: "Και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα τι ψωνίσατε απο την λαική και τι καπνίσατε σήμερα, γιατί βλέπω και γόπες πεταμένες, αλλά δεν το κάνω θέμα" :p:p:D:D

Αχχχχχ, θεε μου. Τι γέλιο έριξα όταν τελειώσαμε (γιατί δεν ήθελα να γίνω και ρεζίλι απο το γέλιο μπροστα σε τόσο κόσμο).

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Να ξέρεις πάντως, πως είναι αποδεδηγμένο επιστημονικά πως τα παιδάκια είναι πολύ πιο επικίνδυνα για την υγεία μας από τους σκύλους.

Είναι γεγονός!
Κουβαλούν ένα σωρό μικρόβια κι ασθένειες (πολλές είναι κι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους ενήλικες, όπως ή ηλαρά κι η ερυθρά) για να μην πω για τις ψείρες που σχεδόν ΟΛΑ τα παιδάκια κολλάνε στο δημοτικό (και φέρνουν από το σχολείο στην πολυκατοικία).

Η επιστήμη λέει πως αν είναι να διώξουμε τους σκύλους από την πολυκατοικία, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να διώξουμε όλα τα παιδάκια.

Δεν γίνεται λες; Γιατί έχουν δικαιώματα τα παιδάκια ; Έχεις απόλυτο δίκιο!

Δικαιώματα όμως έχουν και τα ζώα και οι ιδιοκτήτες τους. Υπάρχουν νόμοι.

Νόμοι που δεν βασίζονται στις "κοσμοθεωρίες" της κάθε βλαμμένης.

Last edited:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
έχε το υπόψη σου αλλά μη τους το πεις γιατί δε νομίζω να σε καταλάβουν, για να μη σου πω ότι θα τους εξαγριώσεις κιόλας :D:D:D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ε, άστους να εξαγριωθούν, και λοιπόν??? Την στιγμή που εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου (πληρωμές, καθαριότητα, κλπ) τα υπόλοιπα μου είναι παγερά αδιάφορα (είδικα όταν βλέπω τέτοια άτομα που πετάνε τέτοιες βλακίες).

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Όλη μέρα κάθε μέρα αυτές της συζητήσεις έχω με την οικογένεια... :(
Το ωραίο είναι ότι πριν χρόνια ειχε πεθάνει μια θεία μου που είχε τέσσερα σκυλιά στο σπίτι της. Η γυναίκα αυτή έφυγε στα 92 της χρόνια. Για κάποιο λόγο όλοι κατηγορούσαν τα σκυλιά της ότι της κόλλησαν κάποια αρρώστια και πέθανε!!!
Το μόνο που ακούω είναι "Εσυ θα πεθάνεις σαν την θεία σου... απο τα σκυλιά!" XAXAXAXAXAXAXA!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στα 92 ??!! :eek:
Ας γλιτώναμε από όλα τα άλλα ως τότε και ας πηγαίναμε και από τα σκυλιά! :p:D

(Για να μην πω ότι για να είχε 4 σκυλιά ως τότε η γυναίκα σημαίνει ότι ήταν σε άριστη κατάσταση για την ηλικία της!)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
αααα, τέτοιους έχουμε και εδώ πολλούς .!!! ειναι άμυαλοι, είναι αμαθείς και κυρίως είναι Μ@@@ κες (το κεφαλαίο Μ δε μπήκε τυχαία)

Διάλογος 1: γείτονας στο απο πάνω στενό..
- τι μάρκα είναι ο σκύλος?
- Fiat (πάντα ετσι απαντώ στο "μάρκα" αλλά ο τύπος το πήγε ένα βήμα παραπέρα....)
- ααααα, είναι αυτά που είναι διασταυρωμένα με pitbull, ε??
- oxi, με seat είναι...
- αααααα, είναι μπάσταρδο ε? τα καλύτερα σκυλιά είναι αυτά, τα πιο έξυπνα να σου ζήσει... (καλά τώρα, ποιος δουλεύει ποιον εδω??:confused:)

Συμπέρασμα: σε 3.000 χλμ την πάω για service και να της περάσω υγραέριο...:D

Διάλογος 2:
είσοδος σε πάρκο, η Killah στο flexi κλειδωμένο έτσι ώστε να περπατάει δίπλα μου.. κυριουλης που μένει στην επόμενη γωνία βγαίνει απο το πάρκο..

- ααααα, μαζεψτε το θα με δαγκώσει!
- Δε δαγκώνει, κύριε μου και εκτός αυτού είναι δεμένο .. πως να σας δαγκώσει?
- Δεν έχει σημασία, φτάνουν αυτά..

Συμπέρασμα: δεν έχω σκυλί, έχω τον τιραμόλα και τη χρησιμοποιώ και σα σχοινί για τη μπουγάδα...:rolleyes:

Διάλογος 3:
Σε βόλτα συναντάμε κυριούλη της γειτονιάς που εκτρέφει κότες εντος περιφραγμένου οικοπέδου.....

- μήπως το αφήνεις λυτό στη βόλτα?
- οχι.. ποτέ.. γιατί?
- μου λείπει μια κότα.
- τι να σου πω ανθρωπε μου... δεν την αφήνω ποτέ λυτή.
- Δε ξέρω τι λες εσύ, εμένα πάντως μου λείπει.
- ε, και μένα μου λείπει ένα δαχτυλίδι.. ΦΕΡΤΟ!!!:shock:

Συμπέρασμα: αναθεωρώ πως δεν έχω τον τιραμόλα αλλά τον Μαγκάιβερ στο σπίτι.:rolleyes: επιπλέον, στα πολύ σκούρα, θα την αμολάω να κερδίζει το ψωμί της οικογένειας..:-|

Συνήθως φορτώνω και είμαι έτοιμη για καβγά... ξεχνάω πως με την ανεγκεφαλιά δε μπορείς να τα βάλεις..

Διάλογος 4:
Βόλτα, τρακάρουμε μαμά με παιδάκια (τα παιδάκια μόνα τους τα τρακάρω σχεδόν κάθε μέρα που παίζουν στο δρόμο, την Κυρια ευχαρίστως την τράκαρα με το αμάξι αν τύχει...)

- Γιαννάκκκκηηη, Γιαννάκκηηη, μη πλησιάζεις .. δαγκώνει..
- Δε δαγκώνει κυρία μου το σκυλάκι. Μη τρομάζετε το παιδί, αν δάγκωνε δε θα αφηνα εγώ το παιδάκι να πλησιάσει. (αντε να της μιλήσεις περί σωστής κοινωνικοποίησης του σκύλου!!!)
- Τι λέτε!! αφού είναι μαυρο, τα μαυρα δαγκώνουν.

Συμπέρασμα: οι λευκές αρκούδες είναι ακίνδυνες, οι λευκοί καρχαρίες επίσης..:rolleyes:

αι σιχτήρ πια, κάθε φορά νομίζω πως τα έχω ακούσει όλα και σκάει κάποιος μ@@@κας να με διαψευσει...:mad::mad: και σε μια περιοχή που ο 1 στους 2 έχει σκύλο, μη πω και παραπάνω!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να ξέρεις πάντως, πως είναι αποδεδηγμένο επιστημονικά πως τα παιδάκια είναι πολύ πιο επικίνδυνα για την υγεία μας από τους σκύλους.
Το εχω δει κ στην πραξη.
Απο παιδακια εχω κολλησει γαστρεντεριτιδες ,ανεμοβλογια,διαφορες ιωσεις...Απο σκυλι ποτε τιποτα.

Την γειτονισσα ,απεναντι,για ενα διαστημα την πειραζε που ο σκυλος μας εχεζε στην αυλη μας.Μας ειχε κανει βουκινο παντου και απετρεπε τον κοσμο απ το να μας επισκευτει. Το σκυλι τοτε δεν εβγαινε βολτες,τα εκανε στην αυλη και εμεις τα μαζευαμε. Η κυρια αυτη λοιπον καθε μερα ερχοταν στο σπιτι μας,κρεμιοταν στα καγκελα και εψαχνε να δει που εχει αφησει τον αστερια ο Ρεξ.Δηλαδη...ΕΛΕΟΣ?

Μετα με την μικρη οταν εμαθε οτι ζει μεσα επεσε παλι θαψιμο αλλα δεν εδωσε κανενας σημασια.Ποσο μαλλον που εβλεπε τα παιδακια της αλλης γειτονισσας να παιζουν με την Χιονα - εβγαζε καπνους.

Συμπέρασμα: οι λευκές αρκούδες είναι ακίνδυνες, οι λευκοί καρχαρίες επίσης..
χαχαχαχαχαχα:D

Όλη μέρα κάθε μέρα αυτές της συζητήσεις έχω με την οικογένεια...

Το ωραίο είναι ότι πριν χρόνια ειχε πεθάνει μια θεία μου που είχε τέσσερα σκυλιά στο σπίτι της. Η γυναίκα αυτή έφυγε στα 92 της χρόνια. Για κάποιο λόγο όλοι κατηγορούσαν τα σκυλιά της ότι της κόλλησαν κάποια αρρώστια και πέθανε!!!
Το μόνο που ακούω είναι "Εσυ θα πεθάνεις σαν την θεία σου... απο τα σκυλιά!" XAXAXAXAXAXAXA!!!
ΠΟΤΕ δεν σταματανε.
Η μανα μου - 2μιση χρονια εχουμε την μικρη- αν με πιασει εστω και ενας πονολαιμος αρχιζει ''να βρε παιδι μου...ξερω γω...αυτη η τριχα...''. Μια ματια αρκει.:D:p

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Axxxxx, killah1, σταμάτα, με πεθαίνεις. χα χα χα χα χα χα χα χα
(παρεπιπτόντως είμαι στην δουλειά και με βλέπουν 3 άτομα να γελάω και να μην ξέρουν γιατί?)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
κρατήσουυ... μέχρι το απόγευμα που θα βγούμε πάλι βόλτα θα σου χω και άλλα... φρέσκα! κάθε μέρα είναι και μια νέα εμπειρία εδώ!!!:p

αυτά είναι μόλις της προηγούμενης εβδομάδας!!!:mad::mad: εδώ λέω να τα γραφω και να τα κρατάω μη πάει χαμένη όλη αυτή η συσσωρευμένη σοφία αυτών των ανθρώπων!!!

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Εγώ δε γελάω, παρ'όλο που είναι τραγικά αστείο όλο αυτό. Με λυπεί το γεγονός οτι ζω σε αυτή τη χώρα, απλά αυτό.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
κρατήσουυ... μέχρι το απόγευμα που θα βγούμε πάλι βόλτα θα σου χω και άλλα... φρέσκα! κάθε μέρα είναι και μια νέα εμπειρία εδώ!!!:p

αυτά είναι μόλις της προηγούμενης εβδομάδας!!!:mad::mad: εδώ λέω να τα γραφω και να τα κρατάω μη πάει χαμένη όλη αυτή η συσσωρευμένη σοφία αυτών των ανθρώπων!!!
Μην ξεχασεις σε παρακαλω, ΟΚ ?!! Περιμενω με αγωνια! Πολυ γελιο και το χρειαζομουνα :D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πριν λίγες ημέρες μετακόμισε στο δίπλα διαμέρισμα μιά 50χρονη κυρία. Τα μπαλκόνια των σαλονιών μας στην ουσία είναι ένα (ένα φιμέ διαχωριστικό τα χωρίζει).

Ήταν έξω η κυρία με έναν φίλο και τα λέγανε (δεν τους έβλεπα, απλά άκουγα που μίλαγαν). Κι εμείς (εγώ με τον φίλο μου) στο δικό μας τραπεζάκι το ίδιο. Το "Τέρας του Βάλτου" (ο Μαύρος Τέρριερ μας 65κιλών, μαύρος/μαλλιαρός) περιφερόταν μέσα έξω.

Και σκέφτομαι: "Δεν του δίνω εκείνο το ΠΕΛΩΡΙΟ μπούτι από μοσχάρι, που μας έφερε η καλή μας φίλη η Skylakos" ;
Και του το έδωσα, έτσι στο πλακάκι του μπαλκονιού, όπως ήταν με τα αίματα.

Σε 10 λεπτά περίπου (αφού γέμισε κι ο σκύλος αίματα, καλά, καλά) αποφασίζει η γειτόνισσα να βάλει το κεφάλι γύρω από το διαχωριστικό για να γνωριστούμε. Κοιτάει κάτω, βλέπει το "Ματωμένο Τέρας του Βάλτου", παθαίνει το πρώτο ΣΟΚ.
Ο σκύλος, ήθελε να κάνει φύλαξη αλλά βαριόταν να σηκωθεί από το κόκαλο κι έτσι αρκέστηκε σε ένα μεγάλο μουγκρητό που κούνησε την πολυκατοικία από τα θεμέλιά της.

Η κυρία (άφωνη) μπήκε στο διαμέρισμά της και δεν την έχουμε ξαναδεί από τότε.
Λέτε να μετακόμισε;

Αν όχι, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη να ακούσω την γνώμη της για την πρώτη επαφή μας.

Last edited:

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
πέρα απο την πλάκα, τα πιο πολλά με εκνευρίζουν ή με στεναχωρούν, άλλα με κάνουν και γελάω και κάποια με κάνουν να πιστεύω πως αν τους βάλω κάτω και τους κάνω λοβοτομή θα βγάλω άχυρα και βρούβες.. Επειδή απο τη φύση μου δεν είμαι κ ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου, όσο και αν με έχει ηρεμήσει η επαρχία αν ακούσετε για καμιά τρελή που κυκλοφορεί με νυστέρι και κάνει επεμβάσεις ανοιχτού εγκεφάλου ανευ αμοιβής, εγώ θα μαι! φαντάσου να έμενα και σε πολυκατοικία κιόλας τι θα άκουγα...

ο τύπος με τις κότες με στραβοκοιτάει κάθε φορά που περνάμε και με έχει βάλει στο τριπάκι να το σκέφτομαι αν θα περάσω απο κει αλλά δεν του κάνω τη χάρη... ας μου πει τίποτα ξανά και θα τον ρωτήσω και εγώ αν έχει άδεια για να εκτρέφει κότες σε κατοικημένη περιοχή όπως προβλέπει ο νόμος...

εκει ομως που χάνω το φως μου είναι όταν έχω να αντιμετωπίσω αυτούς που επειδή βλέπουν ένα μαυρο σκυλί νομίζουν πως είναι δολοφόνος κατ' εντολή.... Εκεί συνήθως κοιτάω με απορία μια την Killah, μια αυτον που το πε, ξανά την killah, ξανά αυτόν και προσπαθώ να βρώ ΕΣΤΩ και ένα σημάδι που να δικαιολογεί τον ισχυρισμό του..

Dr.Zhivago said:
Αν όχι, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη να ακούσω την γνώμη της για την πρώτη επαφή μας.
αυτό προϋποθέτει μια δευτερη επαφή για την οποία πολύ αμφιβάλλω :p

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
χαχαχαχαχα!!! killah1 μας πεθανες!!!
παιδια ολα αυτα συμβαινουν σε καθε στενο, σε καθε γειτονια, σε καθε πολη αυτης της φιλοζωης χωρας! :)

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
killah1 επεσα κατω απ τα γελια βραδιατικα!!!!εμενα δεν μου εχει τυχει τιποτα περιεργο ακομα.το μονο που με ρωτανε ειναι ''αρσενικο ειναι?''εντωμεταξυ η κλαιρη φοραει κοκκινο κολλαρο,κοκκινο σαμαρακι,ροζ ταυτοτητα και κολλιε!!!και εκτος απο αυτα οταν την βρηκα μαλλον ειχε γεννησει οποτε το στηθος της φαινεται ακομα μεγαλο!!!σημερα με ξαναρωτησε ενας και του λεω θηλυκο φοραει και κολλιε,να το,να το!!!

cgri1976

Well-Known Member
παιδια εγω εχω βαρεθει να δινω εξηγησεις......στην αρχη το εκανα...και τι κερδιζα??? να εκνευριζομαι και να χαλαει η μερα μου.... και ετσι συνεχιζω να περπαταω και δεν τους δινω την χαρα να μου σπασουν τα "τρυφερα"...!!!! εξαλου δεν ξερουν και ελληνικα..... χεχεχεχεχ!!!!

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Και σκέφτομαι: "Δεν του δίνω εκείνο το ΠΕΛΩΡΙΟ μπούτι από μοσχάρι, που μας έφερε η καλή μας φίλη η Skylakos" ;
Και του το έδωσα, έτσι στο πλακάκι του μπαλκονιού, όπως ήταν με τα αίματα.
Ωμό του το έδωσες;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα