εχω σταμπαρει στο τζαμπο ενα μπλουζομπουφαν παραλλαγης.αμα ξαναπαω το τσιμπησα!!
να βρω και για την αουρα θελω να μαστε στις ιχνηλασιες ασορτι
Απ' το τζάμπο έχω πάρει το μπουφανάκι το οποίο είναι παραλλαγή και απο μέσα φλις!! τ-ε-λ-ε-ι-ο!!!!!Ειδικά τις πολύ κρίες μέρες του χειμώνα κάνει απίστετυτη δουλειά!!! δεν βρίσκω φώτο τώρα..!Παραλλαγή ήθελα να του πάρω και εγώ ..αλλά δεν βρήκα εδώ. Είχα δει σε ενα περιοδικό παραλλαγή σχέδιο και ύφασμα φλις ..άπαιχτο. Κάτι τέτοια φοράνε στα σκυλιά στο κυνήγι ...σε μαγαζιά με κυνηγετικά είδη θα βρεις.
http://www.trixie.de/en/grp/Dog_Dog_Clothing,12073Αδιαβροχα που θα βρω; Κανενα καλο σαιτ; Για το χειμωνα θα το χρειαστει ο μικρος που πλατσουριζει παντου!
Το ονομα της φυλης του δηλωνει και την καταγωγη του. Η επαρχια του Λαμπραντορ ειναι βορειοανατολικα στον Καναδα και η θρμοκρασια εκει σπαει κοκαλα. Ηταν σκυλος των ψαραδων. Σιγουρα εχει εφυλιστει με την παροδο των ετων αλλα εστω και λιγο να εχει κρατησει απο το γονιδιο του ψαρα σε θερμοκρασιες Καναδα που ειναι αδιανοητες για την Ελλαδα τοτε μαλλον το μπουφανακι ειναι λιγο ακυρο για τον μικρο. Σιγα μην κρυολογησει ο μουργος, αστο το παιδι να πλατσουρισει να το φχαριστηθει.Αδιαβροχα που θα βρω; Κανενα καλο σαιτ; Για το χειμωνα θα το χρειαστει ο μικρος που πλατσουριζει παντου!
Καταγονται απο τα newfoundland απλα επειδη το ονομα ηταν ηδη πιασμενο ονομαστηκαν απο την θαλασσα labrador που εβρεχε τη περιοχη, απο καναδα οπως πολυ σωστε ειπες. Και δεν το θελω για να μην κρυωνει ο μουργος αλλα για να μην μου κανει το σπιτι newfoundland!!!Το ονομα της φυλης του δηλωνει και την καταγωγη του. Η επαρχια του Λαμπραντορ ειναι βορειοανατολικα στον Καναδα και η θρμοκρασια εκει σπαει κοκαλα. Ηταν σκυλος των ψαραδων. Σιγουρα εχει εφυλιστει με την παροδο των ετων αλλα εστω και λιγο να εχει κρατησει απο το γονιδιο του ψαρα σε θερμοκρασιες Καναδα που ειναι αδιανοητες για την Ελλαδα τοτε μαλλον το μπουφανακι ειναι λιγο ακυρο για τον μικρο. Σιγα μην κρυολογησει ο μουργος, αστο το παιδι να πλατσουρισει να το φχαριστηθει.
Βρήκες κάτι στο παραπάνω site ?Και δεν το θελω για να μην κρυωνει ο μουργος αλλα για να μην μου κανει το σπιτι newfoundland!!!
Ολη περιοχη που ειναι απεναντι απο το νησι της νεας γης λεγεται Λαμπραντορ, ολη η χερσονησος λεγεται ετσι, υπαρχει και πολη. Για την ακριβεια ασχετα με το σημερα η δυο ονομασιες αφορουσαν την ιδια περιοχη, τη χερσονησο δηλαδη, αλλα ειχαν δοθει απο διαφορετικους εξερευνητες. Παντως αν του παρεις μπουφανακι ετσι που ειναι μαυρος θα του πηγαινει κατι σε φωσφοριζε, πορτοκλι η ακομα κιτρινο.Καταγονται απο τα newfoundland απλα επειδη το ονομα ηταν ηδη πιασμενο ονομαστηκαν απο την θαλασσα labrador που εβρεχε τη περιοχη, απο καναδα οπως πολυ σωστε ειπες. Και δεν το θελω για να μην κρυωνει ο μουργος αλλα για να μην μου κανει το σπιτι newfoundland!!!
Μετα το μπανιο στη θαλασσα στεγνωνει στον ηλιο ο κρυουλιαρης, ο καναδας του λειπε τρομαρα του !
Επειδη δεν εχω pc ειμαι με το κινητο θα τπ ψαξω οταν γυρισω!Βρήκες κάτι στο παραπάνω site ?
η γνωμη μου αν θες Κυβελακι ειναι να μην του παρεις....εχει αδιαβροχη τριχα....και αντεχει ανετα τον Ελληνικο χειμωνα και υγρασια....Αδιαβροχα που θα βρω; Κανενα καλο σαιτ; Για το χειμωνα θα το χρειαστει ο μικρος που πλατσουριζει παντου!
Kivelaκι σβήσε μερικά από τα π.μ σου !!!!!Ναι μωρε εχετε δικιο μια φορα τιναζεται και ειναι μια χαρα, ειναι αδιαβροχος απο μονος του, ασε που γυαλισε ακομα περισσοτερο απο τα θαλασσια μπανια.
χαχαχαχαααααααα"Αγαπητο μου ex-αφεντικο,ενω νομιζα οτι ολα πανε μια χαρα και με νοιαζεσαι,μετα την χθεσινη βολτα...........σε φιλω αλλά αντε γεια"...:cuniaoo: