Άμυαλες - σκυλορούχα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
εχω σταμπαρει στο τζαμπο ενα μπλουζομπουφαν παραλλαγης.αμα ξαναπαω το τσιμπησα!!
να βρω και για την αουρα θελω να μαστε στις ιχνηλασιες ασορτι
Παραλλαγή ήθελα να του πάρω και εγώ ..αλλά δεν βρήκα εδώ. Είχα δει σε ενα περιοδικό παραλλαγή σχέδιο και ύφασμα φλις ..άπαιχτο. Κάτι τέτοια φοράνε στα σκυλιά στο κυνήγι ...σε μαγαζιά με κυνηγετικά είδη θα βρεις.
Απ' το τζάμπο έχω πάρει το μπουφανάκι το οποίο είναι παραλλαγή και απο μέσα φλις!! τ-ε-λ-ε-ι-ο!!!!!Ειδικά τις πολύ κρίες μέρες του χειμώνα κάνει απίστετυτη δουλειά!!! δεν βρίσκω φώτο τώρα..!
όταν δεν έχει τόσο κρύο έχουμε πάρει ένα φουτεράκι απο πετ σοπ καλό είναι κι αυτό!

να δω την αούρα με πλούζα παραλλαγής....και τα δίνω όλα!!!!

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αμεεεε!!!Τα καλύτερα για το παιδί!!Αν και φθηνό πολύ καλό!!!
όχι έχει και μεγέθη!!!εγώ είχα πάρει το large στο μικρό επειδή έχει και πολύ μαλλί και του είναι και άνετο!!Θα τον έπαιρνε και το medium!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αδιαβροχα που θα βρω; Κανενα καλο σαιτ; Για το χειμωνα θα το χρειαστει ο μικρος που πλατσουριζει παντου!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αδιαβροχα που θα βρω; Κανενα καλο σαιτ; Για το χειμωνα θα το χρειαστει ο μικρος που πλατσουριζει παντου!
Το ονομα της φυλης του δηλωνει και την καταγωγη του. Η επαρχια του Λαμπραντορ ειναι βορειοανατολικα στον Καναδα και η θρμοκρασια εκει σπαει κοκαλα. Ηταν σκυλος των ψαραδων. Σιγουρα εχει εφυλιστει με την παροδο των ετων αλλα εστω και λιγο να εχει κρατησει απο το γονιδιο του ψαρα σε θερμοκρασιες Καναδα που ειναι αδιανοητες για την Ελλαδα τοτε μαλλον το μπουφανακι ειναι λιγο ακυρο για τον μικρο. Σιγα μην κρυολογησει ο μουργος, αστο το παιδι να πλατσουρισει να το φχαριστηθει.:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Το ονομα της φυλης του δηλωνει και την καταγωγη του. Η επαρχια του Λαμπραντορ ειναι βορειοανατολικα στον Καναδα και η θρμοκρασια εκει σπαει κοκαλα. Ηταν σκυλος των ψαραδων. Σιγουρα εχει εφυλιστει με την παροδο των ετων αλλα εστω και λιγο να εχει κρατησει απο το γονιδιο του ψαρα σε θερμοκρασιες Καναδα που ειναι αδιανοητες για την Ελλαδα τοτε μαλλον το μπουφανακι ειναι λιγο ακυρο για τον μικρο. Σιγα μην κρυολογησει ο μουργος, αστο το παιδι να πλατσουρισει να το φχαριστηθει.:D
Καταγονται απο τα newfoundland απλα επειδη το ονομα ηταν ηδη πιασμενο ονομαστηκαν απο την θαλασσα labrador που εβρεχε τη περιοχη, απο καναδα οπως πολυ σωστε ειπες. Και δεν το θελω για να μην κρυωνει ο μουργος αλλα για να μην μου κανει το σπιτι newfoundland!!!
Μετα το μπανιο στη θαλασσα στεγνωνει στον ηλιο ο κρυουλιαρης, ο καναδας του λειπε τρομαρα του !

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καταγονται απο τα newfoundland απλα επειδη το ονομα ηταν ηδη πιασμενο ονομαστηκαν απο την θαλασσα labrador που εβρεχε τη περιοχη, απο καναδα οπως πολυ σωστε ειπες. Και δεν το θελω για να μην κρυωνει ο μουργος αλλα για να μην μου κανει το σπιτι newfoundland!!!
Μετα το μπανιο στη θαλασσα στεγνωνει στον ηλιο ο κρυουλιαρης, ο καναδας του λειπε τρομαρα του !
Ολη περιοχη που ειναι απεναντι απο το νησι της νεας γης λεγεται Λαμπραντορ, ολη η χερσονησος λεγεται ετσι, υπαρχει και πολη. Για την ακριβεια ασχετα με το σημερα η δυο ονομασιες αφορουσαν την ιδια περιοχη, τη χερσονησο δηλαδη, αλλα ειχαν δοθει απο διαφορετικους εξερευνητες. Παντως αν του παρεις μπουφανακι ετσι που ειναι μαυρος θα του πηγαινει κατι σε φωσφοριζε, πορτοκλι η ακομα κιτρινο.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Περσι το χειμωνα της φορουσα στα κρυα αυτο
:p
Τα χριστουγεννα που πηγαμε σε ενα χιονοδρομικο τις εντυσα με αδιαβροχα μπουφαν Αη βασιλη ,περιττο να πω οτι γινανε οι μασκοτ του σαλε :p θα μου πειτε μπορουσα να τους παρω κατι πιο διακριτικο,αλλα αφου το χρειαζοντουσαν που το χρειαζοντουσαν ,ειπα να ειναι στο κλιμα ...δε βρισκω φωτο τωρα !
Εννοειτε δε τις ντυνω ποτε μεσα στο σπιτι ,αντε για καμια φωτογραφια μονο, και ποτε οταν ο καιρος δε το επιβαλει . Φετος μαλλον δε θα τα χρειαστουμε καθολου εδω που ειμαστε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Βρήκες κάτι στο παραπάνω site ?
Επειδη δεν εχω pc ειμαι με το κινητο θα τπ ψαξω οταν γυρισω!

Εννοειται θα του παρω με χρωματακι κατι να φαινεται τη νυχτα .

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
η γνωμη μου αν θες Κυβελακι ειναι να μην του παρεις....εχει αδιαβροχη τριχα....και αντεχει ανετα τον Ελληνικο χειμωνα και υγρασια....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ναι μωρε εχετε δικιο μια φορα τιναζεται και ειναι μια χαρα, ειναι αδιαβροχος απο μονος του, ασε που γυαλισε ακομα περισσοτερο απο τα θαλασσια μπανια. :)

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Ναι μωρε εχετε δικιο μια φορα τιναζεται και ειναι μια χαρα, ειναι αδιαβροχος απο μονος του, ασε που γυαλισε ακομα περισσοτερο απο τα θαλασσια μπανια. :)
Kivelaκι σβήσε μερικά από τα π.μ σου !!!!! :)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ο μοναδικος λογος που πιθανολογω οτι θα γυριζε να με δαγκωσει με μανια ο Φοιβος ειναι να τον παω για ρουχα στα μαγαζια...:cool:
Ασε που πιστευω το πρωι θα ευρισκα το παραθυρο τού crate μισανοιχτο και μια επιστολη μεσα...
"Αγαπητο μου ex-αφεντικο,ενω νομιζα οτι ολα πανε μια χαρα και με νοιαζεσαι,μετα την χθεσινη βολτα...........σε φιλω αλλά αντε γεια"...:cuniaoo:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
"Αγαπητο μου ex-αφεντικο,ενω νομιζα οτι ολα πανε μια χαρα και με νοιαζεσαι,μετα την χθεσινη βολτα...........σε φιλω αλλά αντε γεια"...:cuniaoo:
χαχαχαχαααααααα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ