Άμυαλες - σκυλορούχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
σε μερικά σκυλιά πάνε τα αξεσουάρ, άσε που μπορεί να είναι και χρήσιμα

Δεν υπάρχει...θεική φωτό...η θεία η Μαριγούλα από την Δώθε Παναγιά, πρώτη φορά στην θάλασσα...

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
Δεν λέω το ντύνουμε για μερικές περιπτώσεις όπως το κρύο κλπ.. άλλα όχι όταν το σκυλάκι δεν νιώθει άνετα με αυτό...σήμερα θύμωσα επειδή του φορούσε ένα λαστιχένιο πράγμα με πούλιες κόκκινο και φαινόταν πως το σκυλάκι βασανιζόταν XD

NAUTILUS1900

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
74
0
52
Κηφισιά
Εγώ της μικρής της βάζω και πιτζάμα γιατί το χειμώνα προσπαθεί να μπει μέσα στο τζάκι. Και μπλουζάκι όταν είναι βρεμένος ο δρόμος γιατί γίνεται σούπα και θέλει μισή ώρα στέγνωμα και παλτά όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς γιατί κάνουν σαν κομπρεσέρ στη βόλτα. Τι να κάνω αν δε τις βγάζω όταν έχει κρύο ή όταν βρέχει πρέπει να βγαίνουν μόνο τον Ιούλιο βόλτα

Attachments

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
To πρώτο μας ζιπουνάκι όταν ήμασταν πολύ μωράκια και μας κολύμπαγε κιόλας...
184318_172621935025&.jpg

Όταν το κολαράκι μας μεγάλωσε χρειαστήκαμε καινούριο...
190754_172740773996&.jpg

Και μία επίδειξη μόδας στο pet shop μας, για μία κυρία που ήθελε να δει το φορμάκι φορεμένο... δε θυμάμαι αν το πήρε τελικά.

205138_183476998395&.jpg

Πήραμε ένα και για fan, αλλά δεν το έχει φορέσει ποτέ από τότε...

248196_191203055541&.jpg
Έχουμε και ένα αδιάβροχο γιατί συχαινόμαστε το νερό όπως ο διάολος το λιβάνι, αλλά δεν έχω φωτό.

Last edited:

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Σε κάποια σκυλιά, που κρυώνουν αρκετά δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς αν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες. Φυσικά όμως μπορεί να αποφύγει κάτι πολύ "φανταχτερό", που εκτός του ότι μπορεί να μην είναι και τόσο "ζεστό"-"πρακτικό" τελικά, μπορεί και να ενοχλεί το σκύλο, να αντιδρά όταν πρέπει να το φορέσει κλπ. Προσωπική μου άποψη (θέμα γούστου για το καθένα βέβαια), μου φαίνεται λίγο υποτιμητικό να ντύσω τα σκυλιά μου με αξεσουάρ και φορεματάκια (άντε χάριν καμιάς "φωτογράφησης"......:D) Αν το ζώο το χρειάζεται, όπως μάλλον θα το χρειαστεί και η δικιά μου, μπορεί να βρει κανείς κουβέρτες για σκύλους παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν για τα άλογα, πρακτικότατες κατά τη γνώμη μου. Θα βάλω 2 φωτογραφίες ενδεικτικές από διαφορετικές πηγές η κάθε μια. Αν θεωρείται διαφήμιση παρακαλώ να σβηστούν. :)

Attachments

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εμείς μόνο μια νιτσεράδα έχουμε για την καταρρακτώδη βροχή. Δεν λένε οι λάσπες στην άσπρη γούνα...
Δεν την ξαναβάλαμε όμως γιατί σταματούσαν όλοι στη βόλτα και μας φωτογράφιζαν με τα κινητά, κι' εγώ έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

DSC00074..jpg

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εμείς μόνο μια νιτσεράδα έχουμε για την καταρρακτώδη βροχή. Δεν λένε οι λάσπες στην άσπρη γούνα...
Δεν την ξαναβάλαμε όμως γιατί σταματούσαν όλοι στη βόλτα και μας φωτογράφιζαν με τα κινητά, κι' εγώ έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

View attachment 26441
Aχου μωρε το μικρο χομπιτ!!!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
χαχαχ θεός ο Σπουκάκος!!!!

Υπάρχουν και υπερβολές η αλήθεια είναι..!!!
Και εγώ φοράω ρούχα στο Σανό το χειμώνα! είτε ένα μπουφανάκι ζεστό για τις βόλτες είτε ένα φουτεράκι για μέσα γιατί όμως επειδή είναι ευαίσθητος ειδικά τον χειμώνα..λόγω της τραχείας του και μπορώ να πω οτι βοηθάει πάρα πολύ!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχουμε και εμείς ένα ελαφρύ αδιάβροχο σαν μπουφανάκι που πιάνει κάτω από την κοιλιά και έχει κάτι σαν γιακά για να καλύπτει τον αυχένα καρώ κόκκινο (λόγω Ην. Βασιλείου you know....:D). Μια φορά που έβρεχε και είχαμε βγει για τσίσα..πήγα στο ψιλικατζίδικο του χωριού και μου λέει ο ψιλικατζής : που τον πας μαρί τον κόμη βραδιάτικο ...αχαχαχα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εχω σταμπαρει στο τζαμπο ενα μπλουζομπουφαν παραλλαγης.αμα ξαναπαω το τσιμπησα!!
να βρω και για την αουρα θελω να μαστε στις ιχνηλασιες ασορτι

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παραλλαγή ήθελα να του πάρω και εγώ ..αλλά δεν βρήκα εδώ. Είχα δει σε ενα περιοδικό παραλλαγή σχέδιο και ύφασμα φλις ..άπαιχτο. Κάτι τέτοια φοράνε στα σκυλιά στο κυνήγι ...σε μαγαζιά με κυνηγετικά είδη θα βρεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ