Άμυαλες - σκυλορούχα

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΝΤΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙΤ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΝΤΥΝΕΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΝΤΡΟΠΗ!!!!...:mad::mad::mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κι εγώ έχω να σου πω...ότι καλύτερα να μην γράφεις κεφαλαία, όσο οργισμένη και να είσαι...;)

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
αρχικα καλως ηρθες!!! δευτερον διαβασε τους κανονισμους του forum......απαγορευεται να γραφεις με κεφαλαια..........

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Και ειναι κουραστικο να διαβαστουν τα κεφαλαια,τα ματια κανουν μεγαλα δρομολογια αριστερα -δεξια...:p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Tα κεφαλαία στο γραπτό λόγο δίνουν την εντύπωση ότι φωνάζεις.

Κατά τα άλλα ναι ... τα σκυλορούχα σε πολύ συγκεκριμένες φυλές (χωρίς φρουφρουδάκια και τούλια) επιτελούν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό οπότε ας μην τα αφορίζουμε όλα.

Τώρα για το κατακαλόκαιρο και το ρουχαλάκι, ή το βρακάκι μαγιώ που είχε μία 12χρονη με της ευλογίες της μαμάς της για να κάνει το Yorkie ηλιοθεραπεία.... ε, είναι υπερβολικό, αχαρακτήριστικό και αν φτάσει το ζώο στα όρια της θερμοπληξίας ακόμα και κακοποίηση κατ' εμέ.

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
καλά ρε παιδεία ηρεμήστε λίγο...μην με σκοτώσετε κιόλας...δεν ξαναγράφω με κεφαλαία :) συμφωνώ Χρυσούλα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χαίρομαι... δε θα ήθελα να με δεις καταχείμωνο με τη μικρή με το "ζιπουνάκι" και να μου την πεις... :p

Μη το παίρνεις προσωπικά, γράφαμe όλοι το ίδιο μαζί... ;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αααα εμεις ντυνομαστε....

ειτε για καλωπισμο αλλα μονο τις κρυες νυχτες του Χειμωνα....(δεν θελω κουβεντα....δωρο πολυ αγαπημενης φιλης)!!!
μεταξυ μας? τιποτα δεν θα παθαινε αν δεν το φορουσε....ομως δεν την εμποδιζει καθολου....

Uploaded with ImageShack.us

ειτε γιατι τα κοκερ λογω μαλλιου πιανουν στο χιονι μπαλλες που κολουν και φευγουν μονο με ζεστο νερο...

Uploaded with ImageShack.us

Συμφωνω οτι χαρη του ψωνιου καποια σκυλια ταλαιπωρουνται, αλλα εαν δεν ταλαιπωρουνται και ειναι και για πρακτικους λογους (κρυο, χιονι κλπ) κανουν πολυ καλα και τα ντυνουν...
το σημαντικο ειναι να τους φερονται σαν σκυλια....

υ.γ. Χρυσουλα, δειξε μας τωρα τα δικα σου μοντελακια....αντε μην ντρεπεσαι!!! :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ