Άλλο ψάχνεις κι άλλο βρίσκεις

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πανέμορφη η σκυλίτσα σου και σού έκατσε λαχείο που την βρήκες εσύ,είναι πολύ ξεχωριστές οι τσοπάνες!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ ωραίο βίντεο, στη συμπεριφορά της μου θυμίζει πάρα πολύ την Κορνηλία μου: http://www.dogforum.gr/v3/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-27/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.seven.%CF%84%CE%BF.%CE%B1%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%BF.%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%BF-22599/#post591747

έτσι μου έκανε κι αυτή, τέλειο μαζί, χωρίς λουρί, και τρελά παιχνίδια!

Μερικά σκυλιά, έχουν άστρο!
Να την χαίρεστε!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
ειναι και αυτή ποια στην οικογένεια
Στην όμορφη οικογένεια!!! Να περνάτε πάντα υπέροχα και να χαίρεσαι όλες τις κούκλες σου,και τον μικρό ομορφονιό βέβαια!!! Μη τον αφήσουμε κι αυτόν παραπονεμένο...:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα .
Ημέρα Δευτέρα 24/9/2012 και η Chanel γνώρισε την Ηλέκτρα , η πρώτη τους επαφή έγινε εκτός σπιτιού με μια βόλτα .
Η Κατερίνα κρατούσε τη Chanel κι εγώ την Ηλέκτρα , πέρα από ένα μικρό γρύλισμα από πλευράς Chanel δεν υπήρχε κάτι το ανησυχητικό.
Μετά από κάποια ώρα αφέθηκαν ελεύθερες στο κήπο , εεεεεεε ρε γλέντια και παιχνίδια.
Αυτές παιχνίδι και εγώ σαν μπάστακας να επιβλέπω για τυχόν τίποτα ξαφνικό .
Δε συνέβηκε τίποτα και παιχνίδι στο παιχνίδι μας πήρε το βράδυ.
Έτσι έφτασε η ώρα του φαγητού και εδώ θα ήταν το μεγάλο τεστ , πως θα αντιδρούσαν άραγε στο φαγητό.
Ετοιμάζω λοιπόν τις μερίδες τους και τοποθετώ τα πιάτα σε απόσταση 5 μετρά μεταξύ τους , εκεί ήταν που έμεινα να τις χαζεύω.
Άρχισαν να τρώνε από το ίδιο πιάτο χωρίς να ενοχληθεί η μια από την άλλη.
Αφού τέλειωσαν με το ένα πιάτο κατευθύνθηκαν στο επόμενο και εγώ έμεινα να τις θαυμάζω χωρίς να καταλάβω ότι είχε περάσει ολόκληρη η ημέρα χωρίς να ασχοληθώ καν με τη μετακόμιση .
Μόλις τις είδα να πέφτουν ξερές από κούραση μπήκα στο σπίτι για να αρχίσω δουλειά , τελικά τελείωσα στις 2:30 το ξημέρωμα και τώρα χαλαρώνω από την υπερένταση έχοντας τις δυο κούκλες μου να κοιμούνται στα πόδια μου.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
:) Η Chanel επιβεβαιώνει ακόμα μια χαρά το πόσο καλό πλάσμα είναι...

Ανυπομονώ να δω φωτογραφίες από τα κοριτσια σου! Βασικά ανυπομονώ να δω τα κορίτσια σου (όλα ε!)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλά οι φωτό της μικρής σου αγκαλιά με τη νταρντανοκουτάβα, είναι ανεκτίμητες!

Τι ωραία που κλείνουν μερικοί κύκλοι!! :) :)

Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς τυχεροί, αλλά της κουτάβας της έφεξε!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είδες πως σε αποζημιώνει η ζωή από μόνη της, όταν κάνεις ένα καλό;
Πάρτους ένα μεγάλο ταψί τώρα, να τρώνε κι οι δυό συγχρόνως με την άνεσή τους :)