Το εχεις κανει ποτε? η καποιος αλλος απο δω?Dr.Zhivago said:Πάρε τα πίσω πόδια του ενός και σήκωσέ τα ψιλά ενώ κάνεις βήματα προς τα πίσω (θα αφήσει τον άλλον για να μην πέσει).
Περισυ το πασχα εφυγε ο Ιβαν μου Θεος'χωρεστον(δν ξερω αν γραφεται ετσι ) απο το σπιτι γιατι αφησε η γιαγια μ την πορτα ανοιχτη...
Δεν τα πηγαινε καλα με τα αλλα αρσενικα αλλα αργοτερα παρατηρησα οτι γινοταν επιθετικος μονο αν ημουν εγω κοντα.
Τελος παντων βγαινω να τον μαζεψω και την ωρα π παω να τον φτασω βγαινει απο ενα σπιτι ενα μικροσωμο σε μεγεθος περιπου κοκκερ αλλα ημιαιμο και αρχιζει να του γαβγιζει, τα παιρνει ο δικος μ και πριν προλαβω να τον πιασω εχει σβερκωσει το μικρο και το τιναζει.
Το πρωτο π εκανα ηταν απλα να τον πιασω να σταματησει να το τιναζει γιατι θα τ εσπαγε το λαιμο :shock:
Η κυρια π ειχε το μικρο ηταν μεγαλη σε ηλικια κ δν εκανε τπτ απλα φωναζε θα το σκοτωσει θα το σκοτωσει εγω ειχα φρικαρει τελειως... :shock: :shock: :shock:
Πανω στη βαβουρα θυμαμαι αυτο με τα ποδια.....Και το κανω... Εντρομη συνειδητοποιησα οτι δν καταλαβε τπτ δν τον αφησε και πραγματικα δν ηξερα τι αλλο να κανω ευτυχως σταματησε ενα παλικαρι π περνουσε εκεινη την ωρα, επιασε τον δικο μ με τα χερια απο το σβερκο και απο την πλατη και τον πεταξε στην ακρη μονο τοτε χωριστηκαν!
Ευτυχως το μικρο δν επαθε τπτ σοβαρο και επεζησε αλλα εγω βγηκα απο ολο αυτο με ενα δαγκωμενο δαχτυλο χωρις νυχι και τραβιωμουν 3 μηνες με χειρουργεια κλπ :evil:
Ο καλος μου ομως το καταλαβε οτι ηταν λαθος αυτο π εκανε και μετα για καμια βδομαδα ηταν πολυ υσηχος και μαζεμενος...
Τελικα δν ξερω για σας αλλα σε μενα δν επιασε αυτο με τα ποδια :roll: :roll: