Άγριο ροτβάιλερ...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Dr.Zhivago said:
Πάρε τα πίσω πόδια του ενός και σήκωσέ τα ψιλά ενώ κάνεις βήματα προς τα πίσω (θα αφήσει τον άλλον για να μην πέσει).
Το εχεις κανει ποτε? η καποιος αλλος απο δω?

Περισυ το πασχα εφυγε ο Ιβαν μου Θεος'χωρεστον(δν ξερω αν γραφεται ετσι :oops: ) απο το σπιτι γιατι αφησε η γιαγια μ την πορτα ανοιχτη...
Δεν τα πηγαινε καλα με τα αλλα αρσενικα αλλα αργοτερα παρατηρησα οτι γινοταν επιθετικος μονο αν ημουν εγω κοντα.

Τελος παντων βγαινω να τον μαζεψω και την ωρα π παω να τον φτασω βγαινει απο ενα σπιτι ενα μικροσωμο σε μεγεθος περιπου κοκκερ αλλα ημιαιμο και αρχιζει να του γαβγιζει, τα παιρνει ο δικος μ και πριν προλαβω να τον πιασω εχει σβερκωσει το μικρο και το τιναζει.
Το πρωτο π εκανα ηταν απλα να τον πιασω να σταματησει να το τιναζει γιατι θα τ εσπαγε το λαιμο :shock:
Η κυρια π ειχε το μικρο ηταν μεγαλη σε ηλικια κ δν εκανε τπτ απλα φωναζε θα το σκοτωσει θα το σκοτωσει εγω ειχα φρικαρει τελειως... :shock: :shock: :shock:

Πανω στη βαβουρα θυμαμαι αυτο με τα ποδια.....Και το κανω... Εντρομη συνειδητοποιησα οτι δν καταλαβε τπτ δν τον αφησε και πραγματικα δν ηξερα τι αλλο να κανω ευτυχως σταματησε ενα παλικαρι π περνουσε εκεινη την ωρα, επιασε τον δικο μ με τα χερια απο το σβερκο και απο την πλατη και τον πεταξε στην ακρη μονο τοτε χωριστηκαν!

Ευτυχως το μικρο δν επαθε τπτ σοβαρο και επεζησε :D αλλα εγω βγηκα απο ολο αυτο με ενα δαγκωμενο δαχτυλο χωρις νυχι και τραβιωμουν 3 μηνες με χειρουργεια κλπ :evil:

Ο καλος μου ομως το καταλαβε οτι ηταν λαθος αυτο π εκανε και μετα για καμια βδομαδα ηταν πολυ υσηχος και μαζεμενος... :p

Τελικα δν ξερω για σας αλλα σε μενα δν επιασε αυτο με τα ποδια :roll: :roll:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν εχω δοκιμασει να χωρισω σκυλια που τσακονονται αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο να ριξει καποιος κλωτσια.. :roll:

ροττ ορμηξε σε γνωστο,του τραβηξε μπουνια στην μουρη κ το σκυλι εκατσε κ εκλεγε
ποσο μαλλον 5 κλωτσιες

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
ναι κ εγω σ λεω οτι με μπουνια ενα ροττ εκλεγε,γτ οχι με 5 κλωτσιες?

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
mitsakos said:
κουτάβι?

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
sarah said:
mitsakos said:
κουτάβι?
οχι,δεν θυμαμαι ποσο ηταν τοτε παντος σιγουρα ενηλικο

καλα ειναι κ περιπτωση αυτος που εριξε την μπουνια αλλα τοσο δυσκολο ειναι??? :roll: :roll:

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
Εσυ δηλαδή αν έβλεπες ένα αφηνιασμένο ροτ θα είχες την ολύμπια ψυχραιμία να το κλωτσήσεις 5 φορές ή να ρίξεις μπουνιά????

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
και μονο στη ιδεα αφηνιασμενο ροττ θα εψαχνα μαντρα η δεντρο να σκαρφαλωσω!!! 'Η θα λιποθυμουσα και θα με ετρωγε... :oops:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!μαλλον ειμαι εγω απο ''αλλου''....θα δεις δηλ Μητσο φιλε μου ενα σκυλο 50κιλων,εξαγριωμενο να τρεχει καταπανω σου και θα κατσεις εκει ν παιξεις ξυλο μαζι του???εχει 4 ποδια ,και σαγονια μεγαλυτερα απτα δικα σου!!!πειτε με υπερβολικο...εγω οπου φυγει φυγει...

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
οχι,στην συγκεκριμενη οχι γιατι θα ειχα χεστει πανω μου

απο την αλλη εχει τυχει να ειμαι με 2-3 ατομα κ να πλακωθουμε με 20 αλλος θα κολωνε εκει,αυτο εννοω δεν ειναι ολοι ιδιοι

το οτι φοβαμαι,εγω κ ο οποιοδσηποτε αλλος ενα σκυλι δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
παιδια κανω πολεμικες τεχνες χρονια δεν μου μοιαζει απιθανο,ο ανθρωπος λογω κατασκευης αν χρησιμοποιει σωστα το σωμα του εχει πλεονεκτημα,θελει βεβαια ψυχραιμια αλλα αν το ατομο που ριχνει την κλωτσια ξερει, δεν ειναι απιθανο ακομα και να σκοτωσει εναν σκυλο πανω στην κοντρα.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Συμφωνω και εγω με τον Νικο και επισης να μην ξεχνατε οτι τα ποδια εχουνε κατα πολλες φορες μεγαλυτερη δυναμη απο τα χερια μας.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εχω ζησει κατι παρομοιο και ειχα μεινει τοτε!!
Ο Αντρας μου ειναι ενας ανθροπος που πιανει τις μυγες και τις βγαζει εξω απο το σπιτι- για να μην τους σκοτοσει-

Ενα βραδυ πηγαιναμε βολτα, μαζι με την Εσμεραλτα μας- περναμε απο ενα σπιτι, οπου μενει ενας γερμανικος ποιμενικος- γνωστος για τις επιθεσεις του σε αλλα σκυλια (μας εχουν φερει απειρα σκυλια στο ιατρειο, που ειναι στην επομενη γονια για "μπαλομα" αφου τα ειχε περιλαβει αυτος).
Ο σκυλος ηταν μεσα- πισω απο μια παλια σιδερενια πορτα, που ειχε ανοιχτο το τζαμι, ηταν καλοκαιρι και εξω απο το σπιτι, στο πεζοδρομειο καθονταν μια παρεα αντρες.
Περναμε απο κει και ο σκυλος γρεμαει- λυσσαει και αφριζει, αλλα ηταν μεσα. Προχοραμε και μετα απο 30 μετρα, ακουμε ενα τρελο γρατζουνισμα νυχιων στο δρομο ( και γελια καπιον αντρων που μαλλον διασκεδασαν αφανταστα), γυρναμε και βλεπουμε τον σκυλο αυτων να τρεχει καταπανω μας!!
Εγω εμεινα πραγματικα και το μονο που καταφερα να κανω ειναι να τραβηξω την Εσμεραλντα απο πισω μου για να πρεπει ο σκυλος να περασει πρωτα απο μενα- αλλα ο καλος μου γυρισε πολυ ψυχραιμος και οταν ειχε πλησιασει ο σκυλος του εδωσε μια πολυ γερη κλοτσια με ολη του την δυναμη στο κεφαλι-στηθος. Ο σκυλος πεταχτηκε ενα μετρο πιο πισω, αρχησε να ουρλιαζει και κλαιγοντας πηγαινε πισω στο σπιτι του (οι αλλοι δεν γελαγανε πια!).

Μετα, οταν ηρεμησαμε και ξανασκεφτηκαμε το επισοδειο αυτο απορησε και ο ιδιος, πως μπορουσε να κανει κατι τετιο, αλλα το μονο που σκεφτοταν εκεινη την στιγμη ηταν να προστατεψει το τετραποδο παιδι μας, που το λατρευει παρα πολυ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
mitsakos said:
δεν εχω δοκιμασει να χωρισω σκυλια που τσακονονται αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο να ριξει καποιος κλωτσια.. :roll:
ροττ ορμηξε σε γνωστο,του τραβηξε μπουνια στην μουρη κ το σκυλι εκατσε κ εκλεγε
ποσο μαλλον 5 κλωτσιες
Νικος said:
αν το ατομο που ριχνει την κλωτσια ξερει, δεν ειναι απιθανο ακομα και να σκοτωσει εναν σκυλο πανω στην κοντρα.
LaMb0fGod said:
Συμφωνω και εγω με τον Νικο και επισης να μην ξεχνατε οτι τα ποδια εχουνε κατα πολλες φορες μεγαλυτερη δυναμη απο τα χερια μας.
Παιδιά συνειδητοποιείτε τι γράφετε?
Εφιστώ την προσοχή σε όσους διαβάζουν την συζήτηση μας και εύχομαι να μην διανοηθεί κανείς να εφαρμόσει αυτά που έγραψαν ορισμένοι, διότι θα καταλήξει, με συνοπτικές διαδικασίες, στο πλησιέστερο νοσοκομείο!

1. Πρώτον και βασικότερο. ΠΟΤΕ ένας σκύλος δεν επιτίθεται χωρίς αιτία

2. Μάθετε να ερμηνεύετε ΣΩΣΤΑ την γλώσσα του σώματος των σκύλων και προτιμήστε να αποφύγετε να προκαλείτε αδέσποτα ή δεσποζομενα ζώα που προστατεύουν τις περιοχές τους.

3. Εάν ένα Rottweiler θέλει πραγματικά να δαγκώσει, δεν σε σώζουν ούτε μπουνιές, ούτε κλωτσιές, ούτε τάμα στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου!

4. Μην επιχειρήσετε ΠΟΤΕ να εφαρμόσετε στην πράξη «καρατεριστικα» κόλπα, διότι θα θέσετε σε κίνδυνο τη ζωή σας!

5. Πάντα υπάρχει η περίπτωση να παρεξηγήσουμε την πρόθεση ενός σκυλου, νομίζοντας πως δεχόμαστε «επίθεση», με αποτέλεσμα να το αρχίσουμε στην κλωτσοπατινάδα και να κακοποιήσουμε το ζώο!
Οι περισσότερες κλωτσιές που τρώνε τα αδέσποτα, είναι από κομπλεξικούς που πιστεύουν πως κινδυνεύουν από το αδεσποτακι!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
To ''ειδικοί'' σε εισαγωγικά δεν το κατάλαβα, σε ποιόν αναφέρεσαι ??

Σε αυτό το topic είναι 4 εκτροφείς μεγάλων φυλών που σε λένε από ψεύτη μέχρι Μπρους-Λι και επιμένεις ??

Αμα βαριέσαι να αποφεύγεις και τους χαρακτηρισμούς σε εισαγωγικά, εγώ δεν βαριέμαι απ'ότι βλέπεις και από τον αριθμό των post και ακριβώς επειδή δεν βαριέμαι άκρη δεν θα βγάλεις ... επίσης ''ειδικός'' αν είναι ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του, και αυτό μου αρκεί ...

Παρακαλώ όλους να σταματήσουν τα ''καρατερίστικα σε σκύλους'' γιατί είναι επικίνδυνα για τους σκύλους - τους ίδιους και την σοβαρότητά τους ... ακριβώς για τον λόγο που είπε η Rottie ... αυτά ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog