Άγανα (αγριόχορτα) - Προσοχή!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ροκυ συγνωμη που θα σε ρωτησω κατι προσοπικο αλλα ποσω χρονων εισαι αν θες μου απαντας !!
Πρεπει να αρχισεις να βρισκεις τροπους να σε σεβονται στα λεγομενα σου οσο μικρος(με καθε επιφυλαξη) και αν εισαι!
Πιστευω οτι οι γονεις σου ειναι της παλιας σχολης του σκυλος ειναι δεν παθενει τπτ ! Πρεπει να υπερβεις τον εαυτο σου για να τα καταφερεις!

Καλο κουραγιο οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!! Ζητα απο τον πατερα σου να διαβασει κατι απο αυτα που γραφουν ΠΟΛΛΟΙ εδω μεσα για καθε θεμα που θα προκύπτει !

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Θα επρεπε ομως να επιμεινεις πιο πολυ γιατι αν παθει κατι ο σκυλος σου απ 'οτι εχω καταλαβει
μονο οι δικοι σου μπορουν να τον πανε στο γιατρο μιας που εσυ πας σχολειο σωστα?
Τον εχετε εντος σπιτιου η εκτος? Γιατι στην φωτο βλεπω ενα σπιτακι εκτος αυλης.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ειμαι 14 και ειμαι κοριτσι!! ειρηνη ναι εξω τον εχω και ποσο να επιμηνω?? ο μπαμπας ειναι πελαγωμενος!! ειδηκα τωρα που ανηγουμε το ξενοδοχειο μας και εχουμε ενα μαγαζι με αλλα πραγματα!!! ειναι λιγο δυσκολο

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ροκυ συγνωμη που θα σε ρωτησω κατι προσοπικο αλλα ποσω χρονων εισαι αν θες μου απαντας !!
Πρεπει να αρχισεις να βρισκεις τροπους να σε σεβονται στα λεγομενα σου οσο μικρος(με καθε επιφυλαξη) και αν εισαι!
Πιστευω οτι οι γονεις σου ειναι της παλιας σχολης του σκυλος ειναι δεν παθενει τπτ ! Πρεπει να υπερβεις τον εαυτο σου για να τα καταφερεις!

Καλο κουραγιο οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!! Ζητα απο τον πατερα σου να διαβασει κατι απο αυτα που γραφουν ΠΟΛΛΟΙ εδω μεσα για καθε θεμα που θα προκύπτει !
σε ευχαριστω για τις συμβουλες,ειμαι 14!!
ειναι λιγο παραξενος ο μπαμπας μου δν του αρεσει και πολυ να μιλαω εγω με ''αγνωστους''..Δν σας λεω αγνωστους εγω γτ ενταξει εχουμε γνωριστει και ετσι και αλλιως δν λεμε και τπτ

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Συγνωμη τωρα το καταλαβα! Μαλιστα οποτε ουτε αντρικες δουλειες μπορεις να κανεις οποτε πρεπει να βαλει τις "τσαχπινια" σου προς τα μπαμπα κ να το φερεις βολτα!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ οσο μπορεις βρες επιχειρήματα που να τον κανουν να τον προσεξει εστω κ για 10λεπτα την μερα!!! Για μια βολτα στον κτηνιατρο !!! Μην σταματησεις μεχρι να το πετυχεις βαλτο σκοπο !!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά ξέρεις από το φόρουμ πόσο σημαντικό είναι να γίνουν τα εμβόλια. Άν υπάρχουν τα χρήματα, τότε μπορείς να ζητήσεις μία χάρη από κάποιον συγγενή έστω, εφόσον οι γονείς σου είναι απασχολημένοι, για να μπορέσετε να πάτε μαζί τον σκύλο στον κτηνίατρο. Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που να μπορεί να έλθει σε εσάς ;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε αγαπη μου πηρες το σκυλι για να το εχεις και εκτος αυλης? Στο δρομο? Και αν παθει κατι δεν θα
στεναχωρηθεις? Δεν πειθονται να τον βαλεις τουλαχιστον μεσα στην αυλη?
Δωσε του να καταλαβει οτι εισαι υπευθυνη και θα τον φροντιζεις εσυ, θα μαζευεις τις ακαθαρσιες του,
θα τον βγαζεις βολτα, θα τον ταιζεις και οτι αλλο χρειαζεται! Με τον τροπο σου θα τους δειξεις οτι
μπορεις να τα καταφερεις. καταλαβαινω οτι ειναι πελαγωμενος αλλα καταλαβε και εσυ οτι ετσι ειναι
εκτεθειμενος σε πολλους κινδυνους.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
σε πια αυλη να τον βαλουμε τον εχουμε σε ενα χωρο πισω στο μπαλκονι μου!!!
που αλλου να τον παω?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στον κηπο εννοω. Στην φωτο που βλεπω το σπιτι του ειναι εκτος κηπου. Μπορει να κανω και λαθος.
Εσυ ξερεις τους γονεις σου και θεωρω αν τους μιλησεις ευγενικα τοτε θα καταλαβουν και θα αλλαξουν τα πραγματα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και ξαναρωταω γιατι τον πηρες? να τον εχεις στο δρομο και δεμενο με αλυσιδα?
Αν τον βαλεις στον κηπο θα τον εχεις ελευθερο! Εσενα θα σου αρεσε να σε εχουν
δεμενη για πολλες ωρες?

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Και ξαναρωταω γιατι τον πηρες? να τον εχεις στο δρομο και δεμενο με αλυσιδα?
Αν τον βαλεις στον κηπο θα τον εχεις ελευθερο! Εσενα θα σου αρεσε να σε εχουν
δεμενη για πολλες ωρες?
δν ειναι στο δρομο!! και εχω δοκιμασει να τον εχω στον κηπο αλλα πηδαει τους τοιχους και φευγει!! επισης σε ευτον τον χωρο που τον εχουμε ειναι με τοιχουσ περιφραγμενους που και αυτους τους πηδαει!! για αυτο τον δεσαμε!!
και δν περναει ολη την μερα εκει βγαινουμε εξω πεζουμε τον παω βολτες καθημερινα και πεζει ε αλλα σκυλακια

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μαρουσω ξερω οτι ειναι δυσκολα για σενα ολα αυτα εισαι ακομα 14χρονων ο μπαμπας σου θα επρεπε να ενδιαφερεται περισσοτερο για τον σκυλο αλλα ειπαμε μαλλον ειναι της Παλιας Σχολης. Τουλαχιστον προσπαθησε να πείσεις καποιον γνωστο, συγγενη να σε παει με το Ροκυ σου στον κτηνιατρο !!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ενδιαφερετε απλως πιστευει οτι ενταξει μωρε δν θα παθει τπτ!!!
και καλη ιδεα αυτη που μου ειπες θα πω της γιαγιας μου να με παει!! :D

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
P190511_17.25_03..jpgP190511_17.23_01..jpgP190511_17.22_[01]_&.jpgP190511_17.23_[01]_&.jpgP190511_17.22_03..jpg
θαυμαστε με!! τελικα πηγα με την αξηνη και εσκαψα αλλα ειναι αδυνατον να βγουν ολλα αυτα ειναι πολλα!! τελος παντος εφερε δειγμα

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Όταν μπεί στο αυτί, φαίνεται με γυμνό μάτι ή απλώς η συμπεριφορά του σκύλου μας οδηγεί στον κτηνίατρο ;
Μπορεί να το πετύχεις όταν μπει ,αλλά συνήθως δεν είναι ορατό με γυμνό ματι.Αυτό συμβαίνει γιατί η κλίση του αυτιού το βοηθάει να χωθεί πιό γρήγορα προς τα μέσα. Ο σκύλος θα ξίνεται έντονα στο αυτί ,μπορεί να του ξεφύγει και κανένας λιγμός κατά το ξίσιμο κάτι που θα μας ανησυχίσει .Το πότε πάει ο καθένας τον φιλαράκο του στον κτηνίατρο διαφέρει .Αλλά κάποιος που βρίσκεται κοντά στον σκύλο του ,θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπορεί να το πετύχεις όταν μπει ,αλλά συνήθως δεν είναι ορατό με γυμνό ματι.Αυτό συμβαίνει γιατί η κλίση του αυτιού το βοηθάει να χωθεί πιό γρήγορα προς τα μέσα. Ο σκύλος θα ξίνεται έντονα στο αυτί ,μπορεί να του ξεφύγει και κανένας λιγμός κατά το ξίσιμο κάτι που θα μας ανησυχίσει .Το πότε πάει ο καθένας τον φιλαράκο του στον κτηνίατρο διαφέρει .Αλλά κάποιος που βρίσκεται κοντά στον σκύλο του ,θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει.
Εγώ ανησυχώ με το παραμικρό, και τον πηγαίνω στο γιατρό για ψύλλου πήδημα, οπότε αφού θα ξύνεται τόσο έντονα σίγουρα θα τον πάρω είδηση. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ! :)

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
maroysoδυστυχώς το να σκάψεις μόνο τον χώρο που φτάνει η αλυσίδα ,δεν φτάνει .
Αυτό το άγανο που λέμε ,είναι ο "ανθός" του φυτου. Κάποια στιγμη αυτό θα ξεραθεί και θα πέσει στο έδαφος καθώς είναι και σπόρος .Αυτό μεταφέρεται με τον αερα και πολύ εύκολα μπορεί να το πατήσει ,ή να κοιμηθεί πάνω του και αυτό να "σκάψει" το δέρμα του, ή να μπει σε αυτιά ,ρουθούνια...Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα πρέπει να καθαριστούν όλα για να είσαι σίγουρα .Αν αυτό δεν είναι εφικτό ,μετέφερε τον σκύλο σου για αυτούς τους λίγους μήνες που βγαίνει αυτό το φυτό ,κάπου αλλού .

Αυτά επίσης που τσάπισες ,πρέπει να τα απομακρύνεις από εκεί γιατί θα ξεραθούν ,θα σκληρίνουν και θα κάνουν την ίδια δουλειά .

Επίσης σε χώρο με τόσα πολλά χόρτα δεν είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο φυδάκι .Και ξέρουμε τι εύκολα μπορεί να συμβεί .

Άποψή μου πάντως για να μην κουράζεστε τόσο ,είναι να τον μεταφέρεις τους μήνες Απρίλιο με Αύγουστο (αν θυμάμαι καλά γιατί νομίζω τοτε το συναντάμε)αλλού ,με λιγότερη χλωρίδα .