Κυνολογικό Event....


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν απο ΕΔΩ.


Από GAIA LYKAIA

Καταρχάς,

Αγαπητέ Denis, δε γνωρίζεις συγκεκριμένα πρόσωπα, οπότε σίγουρα δε γνωρίζεις το πνεύμα με το οποίο μιλάν. Τώρα, αν εσύ αρπάζεσαι εύκολα και ωρύεσαι, σίγουρα δικαίωμα σου (ειδικά σε έναν χώρο που εσύ διαχειρίζεσαι), αλλά όπως έχω τονίσει πολλές φορές, σίγουρα η καλή διάθεση και προκατάθεση πάντα βοηθούν.

Η δική μου απάντηση ήταν αναφορική ως προς τη δική σου (η οποία ήταν και τονισμένη (bold)) και από τη στιγμή που δε σε ανέφερα συγκεκριμένα και προσωπικά (όπως κάνω ΠΑΝΤΑ όταν η απάντησή μου στοχεύει σε συγκεκριμένο χρήστη) δε θα έπρεπε να ενοχληθείς και να διερωτηθείς αν σου επιτίθεμαι προσωπικά (ειδικά "δις").

Τώρα, αν θες να μιλήσουμε για προσωπική επίθεση, θες να σου θυμίσω το γράμμα της Γκινάλας προς εσέ (το οποίο εξαφανίστηκε πολλάκις επί εμφανίση του από το forum)? Αυτό ήταν προσωπική επίθεση, σίγουρα όχι τα δικά μου σχόλια. Τώρα, αν εσύ θες να την εκλάβεις ως τέτοια για να υπηρετήσει τους προσωπικούς σου σκοπούς, παρακαλώ ελεύθερα. Ο χώρος της Κυνοφιλίας είναι πολύ πιό ευρύς από αυτό το forum και δε κρίνεται βάση αυτού.

Αν πιστεύεις ότι οι φωνές θα λύσουν κάποιο από τα προβλήματα που τονίζεις ότι υπήρχαν στη συγκεκριμένη έκθεση, μάλλον δε γνωρίζεις το χώρο αρκετά και σίγουρα δε γνωρίζεις τους συγκεκριμένους ανθρώπους (να μην επαναληφθώ ως προς αυτό).

Να σου επισημάνω ότι η συγκεκριμένη έκθεση είχε τους πιό ευρύχωρους στιβούς από οποιαδήποτε άλλη έκθεση της Ελλάδας, καλυμμένους εξ ολοκλήρου με μοκέτα (και όχι με αμμοχάλικο), είχε μία πάρα πολύ φθηνή καφετέρια, άνετη πρόσβαση και πάρκινγκ για τους συμμετέχοντες, ανθρώπινες τουαλέτες, ικανοποιητικό συνεργείο καθαρισμού, και από τα πιό σημαντικά (αφού λύθηκαν τα προβλήματα συντονισμού της 1ης μέρας) κατάφερε να διεκπεραιώσει και να ολοκληρώσει μία έκθεση 420 σκύλων μέχρι τις 5.00 το απόγευμα (και όχι υπό το φως φακών και ανύπαρκτου φωτισμού), δίνοντας την δυνατότητα σε αυτούς που δεν ήταν από την Αθήνα να έχουν μία καλή ελπίδα επιστροφής στο σπίτι τους την ίδια ημέρα.

Δεν σε είδα να ωρύεσαι σε εκθέσεις του ΚΟΕ, όταν σκυλιά έχουν φτάσει 5 ή ώρα το απόγευμα και ΑΚΟΜΑ δεν έχουν περάσει κρίση! Μήπως επειδή η δική σου Φυλή είναι προνομιούχα και ΠΑΝΤΑ κρίνεται νωρίς στη διάρκεια της ημέρας, δεν σε επηρρεάζει το θέμα αυτό, οπότε και δε διαμαρτύρεσαι?

Να μάθουμε να βλέπουμε και να κρίνουμε την επιτυχία ή μη μίας έκθεσης ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, και όχι ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ. Και ας αναγκαστώ ΞΑΝΑ να αναφερθώ στη Φυλή μας (επισύροντας και το ενδιαφέρον διάφορων χαμένων του παρελθόντος ως συνέπεια και δίνοντάς τους λαβή σχολιασμού για μια ακόμη φορά). Ξέρεις αγαπητέ Denis πόσες φορές έχουμε κριθεί από ΑΣΧΕΤΟΥΣ ως προς τη Φυλή μας κριτές? Επειδή φυσικά δεν έχεις τρόπο ή λόγο να ξέρεις (το ερώτημα μου ήταν ρητορικό), θα σου πώ ότι στα τελευταία 5 χρόνια, στην Ελλάδα, το 50% των κριτών που μας είχαν κρίνει ήταν επιεικώς ΑΣΧΕΤΟΙ, με ένα άλλο 30% να έχουν κάποια ιδέα για το τι είναι το σύγχρονο Σιβηρικό Χάσκυ και για το τι πρέπει να προσέξουν. Μιλάς για docked tails, μία κατάσταση που σε τελική ανάλυση είναι καινούργια και έχει αλλάξει προσφάτως, και δεν έχει ακόμα ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ διεθνώς. Εμείς τι έπρεπε να κάνουμε ή να πούμε όταν έχουμε ακούσει για μορφολογικά χαρακτηριστικά τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπαιζαν ρόλο στα χάσκυ, όπως το χρώμα των ματιών? Τι σημαίνει μία κρίση του στύλ "ανοιχτό χρώμα ματιών" σε μία Φυλή στην οποία ΟΛΑ τα χρώματα ματιών είναι ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΧΡΟΝΟΥ αποδεκτά? Τι σημαίνει να γυρίζεις από μία νίκη Πανευρωπαϊκού επιπέδου, όπου έχεις κερδίσει μία πολυπληθέστατη Φυλή (την 5η πολυπληθέστερη) και την Ομάδα, και να έχεις κάποιον κριτή να σου δίνει "Πολύ Καλός" λέγοντάς σου ότι στη χώρα του "έχει πάρα πολύ καλά δείγματα της Φυλής"?

Αυτό είναι το κόστος και το ρίσκο αν θέλεις, των Γενικών Εκθέσεων Μορφολογίας. Και με αυτή την παραδοχή προσέρχεσαι σε αυτές. Ξέροντας, ότι υπάρχει πιθανότητα, ο κριτής που σε κρίνει να μην έχει ιδέα (ή να έχει ακόμα χειρότερα και εσφαλμένη εντύπωση) για τη Φυλή σου.

Εδώ σε Ειδικές Εκθέσεις πας και πάλι μέσα στο μυαλό σου γυρνάει η σκέψη του "πως ξύπνησε αυτό το πρωί ο κριτής"! Ή μήπως και γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Διοργανωτής? Να ξέρει ανα πάσα στιγμή τη ψυχολογική κατάσταση και τη διάθεση του κάθε κριτή που έχει καλέσει. Οι Κριτές είναι και αυτοί άνθρωποι λοιπόν, και υπάρχει περίπτωση (ανεξαρτήτως του πως έχουν κρίνει σε μία δεδομένη έκθεση) να εμφανιστούν σε μία έκθεση και να κρίνουν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά από το σύνηθές τους.... Πρέπει δηλαδή να τα λέμε όλα αυτά? Πρέπει να μασάμε τα πάντα? Ή είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου τακτική για να πετυχαίνεις ΚΟΡΟΪΔΑ σαν εμένα να γεμίζουν τις σελίδες του forum σου?

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω πλέον... ΚΡΙΜΑ....

Όσο δε για τους διαφόρους ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι ή έχουν αγοράσει μία σπάνια Φυλή για να διακριθούν απουσίας ανταγωνισμού ή τώρα ξεκινάνε στο χώρο της Κυνοφιλίας και των Οργανωμένων Εκθέσεων Μορφολογίας, θα ήθελα να τους τονίσω ότι η Κυνοφιλία (και ακόμα περισσότερο η Κυνολογία) ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πολύ πίσω στην Ελλάδα (ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα που είναι πίσω σε αυτή τη χώρα). Ως εκ τούτου, χρειάζεται (και απαιτεί πολλές φορές) θυσίες και υποχωρήσεις αν θέλουμε να γίνει κάτι. Τώρα αν δε θέλουμε να υπάρξει βελτίωση και μας αρέσει η κατάσταση ως είναι μπορούμε ακόμα πιό άνετα, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ τίποτε και να κοιτάμε αδιάφορα γύρω μας

ΥΓ. Μια και αναφέρεσαι στο θέμα των προσωπικών επιθέσεων, θα ήθελες να διευκρινήσεις τα παρακάτω σχόλια αυτού του thread?

:eek: :eek: :eek:

Ετσι ... έτσι ... ΕΛΛΑΔΑΡΑ ....

Τίποτα τίποτα :p :p :p

να το πω εγω που ετσι και αλλιως μου εχει βγει το ονομα ??????? :D:D:D:D:D
..............................................................................................................................

Αυτό το μήνυμα είναι το 1ο μήνυμα από τα μεταφερθέντα.

Δεν αποτελεί το "κυρίως θέμα" ή τον τίτλο του thread , απλά έτσι βγαίνει στο συγκεκριμένο subforum , μη σας μπερδεύει , είναι απλά το 1ο μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ! admin
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
α) δεν αναφέρθηκα σε καμία έκθεση του ΚΟΕ (αλλά ούτε και του ΟΚΑ πρωτύτερα) ακριβώς επειδή κάποιος θα βρεθεί να πεί ότι τα λέω επειδή ... χ ... λόγους. Εδώ λές ότι δεν γκρινιάζω επειδη κρίνεται η φυλή μου ...πρώτη (λές και εδώ δεν κρίθηκε το Σάββατο 10 η ώρα και μάλιστα ακριβώς , όπως πολύ καλά και βολικά για ολους ανέφεραν τα προγράμματα που ήταν αναρτημένα) Ετσι κι αλλιώς ΟΥΤΕ εδώ ωρύομαι για την ώρα και για καμία ώρα - πώς λοιπόν το θέτεις σαν αντιπαράδειγμα ?

β)
Τώρα, αν θες να μιλήσουμε για προσωπική επίθεση, θες να σου θυμίσω το γράμμα της Γκινάλας προς εσέ (το οποίο εξαφανίστηκε πολλάκις επί εμφανίση του από το forum)? Αυτό ήταν προσωπική επίθεση, σίγουρα όχι τα δικά μου σχόλια. Τώρα, αν εσύ θες να την εκλάβεις ως τέτοια για να υπηρετήσει τους προσωπικούς σου σκοπούς, παρακαλώ ελεύθερα. Ο χώρος της Κυνοφιλίας είναι πολύ πιό ευρύς από αυτό το forum και δε κρίνεται βάση αυτού.
Το οποίο δεν διάβασα ΚΑΝ ... ποτέ δεν θα έσβηνα "γράμμα" που αναφέρεται πρός εμένα χωρίς να απαντήσω και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν. Δεν ξέρω κάν σε τί αναφέρεσαι μιας και όταν ζήτησα από άλλους που το διάβασαν να μου πούν τί έγραφε, η περίληψή του ήταν πάρα πολύ ελλιπής και αποσπασματική, σε σημείο που τελικά να μην βγάλω άκρη και γι'αυτό έμεινε και στην άκρη.

Αν είχα εκλάβει την όποια δημοσίευσή σου ώς προσωπική επίθεση να είσαι σίγουρος ότι θα απαντούσα άμεσα, αντιθέτως ρώτησα ΚΑΙ τις δύο φορές αν αναφέρεσαι σε μένα με τα "ποιές μάσκες" αλλά και ευθέως την δέυτερη φορά σου ζήτησα να διευκρινήσεις την φράση "όποιος είναι έξω από το χορό". Περιφραστικά τώρα και ξεπερνώντας τις συγκεκριμένες φράσεις - ανέτρεξε στις προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να δείς πόσες φορές έχεις μειώσει άλλους μεταξύ αυτών και εμένα, (αφού εξέθετα μαζί με άλλους το πρόβλημα) και μάλιστα σε θέματα που δεν άπτονται ενός σκυλο-φορουμ αλλά μάλλον φόρουμ άλλου περιεχομένου, εκθειάζοντας τι? Τον χαρακτήρα και την αυτοθυσία σου (περίπτωση ομίλου Κοζάνης) ή την επιμονή και σκληρή δουλειά στα Χάσκι (προηγούμενη πρώτη δημοσίευση) θέματα ΑΣΧΕΤΑ με την ανεπάρκεια ή μη των κριτών στην συγκεκριμένη έκθεση όπου ήταν και το θέμα.

γ) Οι 3 δημοσιεύσεις που σε πείραξαν ήταν λάθος. Και ήταν λάθος γιατί ενώ κανείς δεν είχε πρόθεση να αρχίσει καυγά μαζί σου πετάχτηκαν αυτές οι σπόντες. Κανείς δεν είχε πρόθεση να αρχίσει καυγά μαζί σου γιατί 1ον δεν θα έβγαζε κανένα νόημα και 2ον γιατί είσαι ένας αξιόλογος στον χώρο σου εκτροφέας. Αλλά παρόλο που εσύ "δεν αρπάζεσαι" ποτέ όπως εγώ, τελικά κάνεις πολύ επιθετικές και ανυπόστατες δημοσιεύσεις με εκφράσεις όπως "το foroum σου" :confused: και τραβάς την συζήτηση στα άκρα.

Στην ταμπακιέρα τώρα

Τώρα αν δε θέλουμε να υπάρξει βελτίωση και μας αρέσει η κατάσταση ως είναι μπορούμε ακόμα πιό άνετα, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ τίποτε και να κοιτάμε αδιάφορα γύρω μας
- Αν κάνω τίποτα ή οχι δεν θα το κρίνεις εσύ. Είμαι εκτροφέας και η δουλειά μου στον χώρο της κυνοφιλίας είναι να παρουσιαζω σκυλιά στην έκθεση. Θυσίες και υποχωρήσεις έχουμε κάνει όλοι σε πολλές διοργανώσεις, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ολοι έχουν πάει σε εκθέσεις όπου οι κριτές ήταν ανεπαρκείς εν γνώση τους. Εχω υποστηρίξει και υποστηρίζω σε βαθμό που να με λένε άρρωστο και την διαδικασία και των θεσμό των εκθέσεων μορφολογίας. Η αυθαίρετη θέση ότι "δεν κάνουμε τίποτα, και τα γράφουμε από το γραφείο μας" δεν με αντιπροσωπεύει και αποπροσανατολίζει εσκεμμένα την συζήτηση.

- Στην συγκεκριμένη έκθεση που με τον Bορέα πήρες "πολύ καλός" αμέσως μετά το Ευρωπαικό είχες ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εμένα (εκτος που εγώ τώρα δεν αδικήθηκα από κανέναν στον ΟΚΑ) έκραζες κριτή και διοργάνωση. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Προσωπικά συμφώνησα μαζί σου γιατί έτσι ήταν και εξέλαβα αυτό που είπες ώς δεδομένο, σε αντίθεση με εσένα που σε αντιπαράθεση με 2-3-4 εκτροφείς που εξέφρασαν εδώ κάποια προβλήματα, είχες να αντιπαραθέσεις:

- ΠΩΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ
- ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΤΑ BIS
- KAI NA ΒΓΑΛΕΙΣ και φωτογραφίες απο το βάθρο του σκύλου σου.

Αγνοώντας ή μην καταλαβαίνοντας άλλες δημοσιεύσεις που έλεγαν περί "μεγαλοπρέπειας του νικητή" και ουσιαστικά στηλίτευαν την συμπεριφορά σου με το γάντι, αλλά και πατώντας πάνω σε παράπονα άλλων εκτροφέων - σβήνοντάς τα ουσιαστικά, αμφισβητώντας τα με εκφράσεις οπως "ανεξαρτήτου κριτή" (εδώ επέδειξες μνήμη χρυσόψαρου γιατί στον ΚΟΕ δεν ήταν έτσι προφανώς) για να πείς τί ??? Οτι τελικά δικαιώνεσαι και ότι ο Βορέας είναι φοβερό σκυλί ? Λυπάμαι ... ναι, ο Βορέας είναι φοβερό σκυλί όντως, συγχαρητήρια. Εκεί πήγαινε το "Ελλαδάρα" μου ... ;)

-Σχετικά με το foroum δεν είναι δικό μου.
Είναι όλων αλλά κανείς δεν το έχει καταλάβει. Και ειδικά θα μπορούσε να είναι και δικό σου. Η επιλεκτική και αυτοδιαφημιστική συμμετοχή που επιδυκνείεις συνεχώς (μην αρχίσεις δεν χρειάζομαι διαφήμιση, μπορεί να μην χρειάζεσαι και να το κάνεις ασυναίσθητα :) ) όμως και η υπεροπτική θέση σου σε εμποδίζει. Μιλάς για ΚΟΡΟΙΔΑ που θα γεμίζουν το forum ΜΟΥ ενώ είσαι ο μοναδικός εκτροφέας που πολύ έξυπνα και με την ανοχή της διαχείρισης έβγαλες εδώ φωτό της γέννας σου, σε αντίθεση με την νοοτροπία του foroum ... επίσης έχεις παγιώσει πάλι με την ανοχή της διαχείρισης και με τα επιχείρήματα που έθεσες φυσικά το να μπορεί κάποιος να έχει την επωνυμία του nickname να είσαι σίγουρος πως δεν μας ενδιέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ αν θα σου έκλεβε κάποιος το trademark ή τους κοπους σου, οπότε τα επιχειρηματά σου απλά μας βόλεψαν, αλλά μάλλον να παραμείνεις και να προσφέρεις αυτά που σιγουρα μπορείς σε αυτο το forum. Mάλλον μιλάμε δηλαδή για ένα forum ΚΟΡΟΙΔΟ στην δινη οποιουδήποτε μπορεί να το εκμεταλλευτεί λιγο παραπάνω έξυπνα από άλλους και ΠΑΝΤΑ με την ανοχή της διαχείρισης, η οποία έχει αρκετές φορές κατηγορηθεί για ελιτίστικη συμπεριφορά ΕΞΑΙΤΙΑΣ της αντιμετώπισης πρός εσένα πρωτίστως. Φυσικά κάθε προσδοκία αποδείχθηκε φρούδα. Και πάλι λυπάμαι.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτό με στεναχωρεί. Ισως δεν με ξέρεις σαν άτομο αλλά σε διαβεβαιώ προτιμώ το forum άδειο παρά να γεμίζει έτσι. ΑΝ μπορεί να φτάσει το μυαλό σου μέχρι εκεί μπορεί να το καταλάβεις.Προφανώς επειδή γνωρίζεις καλύτερα τον χώρο δεν μπορείς να το χωνέψεις.
 


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
α) δεν αναφέρθηκα σε καμία έκθεση του ΚΟΕ (αλλά ούτε και του ΟΚΑ πρωτύτερα) ακριβώς επειδή κάποιος θα βρεθεί να πεί ότι τα λέω επειδή ... χ ... λόγους. Εδώ λές ότι δεν γκρινιάζω επειδη κρίνεται η φυλή μου ...πρώτη (λές και εδώ δεν κρίθηκε το Σάββατο 10 η ώρα και μάλιστα ακριβώς , όπως πολύ καλά και βολικά για ολους ανέφεραν τα προγράμματα που ήταν αναρτημένα) Ετσι κι αλλιώς ΟΥΤΕ εδώ ωρύομαι για την ώρα και για καμία ώρα - πώς λοιπόν το θέτεις σαν αντιπαράδειγμα ?
Το θέτω ως αντιπαράδειγμα οργανωτικού λάθους, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για κάποιες Φυλές, που επηρρεάζει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σε κάθε έκθεση και δεν αποτελεί αποσπασματικό περιστατικό κριτή που δεν έκρινε βάση προσδοκιών. Είναι κάτι που πάντα γίνεται στην Ελλάδα κατά κόρον και είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων. Και παρόλα αυτά, αυτές οι Φυλές δε διαμαρτύρονται στους Στίβους, ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, όπου ξέρεις πάρα πολύ καλά πόσο επηρρεάζονται.

β)

Το οποίο δεν διάβασα ΚΑΝ ... ποτέ δεν θα έσβηνα "γράμμα" που αναφέρεται πρός εμένα χωρίς να απαντήσω και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν. Δεν ξέρω κάν σε τί αναφέρεσαι μιας και όταν ζήτησα από άλλους που το διάβασαν να μου πούν τί έγραφε, η περίληψή του ήταν πάρα πολύ ελλιπής και αποσπασματική, σε σημείο που τελικά να μην βγάλω άκρη και γι'αυτό έμεινε και στην άκρη.

Αν είχα εκλάβει την όποια δημοσίευσή σου ώς προσωπική επίθεση να είσαι σίγουρος ότι θα απαντούσα άμεσα, αντιθέτως ρώτησα ΚΑΙ τις δύο φορές αν αναφέρεσαι σε μένα με τα "ποιές μάσκες" αλλά και ευθέως την δέυτερη φορά σου ζήτησα να διευκρινήσεις την φράση "όποιος είναι έξω από το χορό".
Για τις "μάσκες", όποτε θέλεις μπορείς να μου μιλήσεις στην επόμενη έκθεση που θα με συναντήσεις για να μη μετατρέψουμε και τη συζήτηση σε "κουτσομπολιό"...

Περιφραστικά τώρα και ξεπερνώντας τις συγκεκριμένες φράσεις - ανέτρεξε στις προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να δείς πόσες φορές έχεις μειώσει άλλους μεταξύ αυτών και εμένα, (αφού εξέθετα μαζί με άλλους το πρόβλημα) και μάλιστα σε θέματα που δεν άπτονται ενός σκυλο-φορουμ αλλά μάλλον φόρουμ άλλου περιεχομένου, εκθειάζοντας τι? Τον χαρακτήρα και την αυτοθυσία σου (περίπτωση ομίλου Κοζάνης) ή την επιμονή και σκληρή δουλειά στα Χάσκι (προηγούμενη πρώτη δημοσίευση) θέματα ΑΣΧΕΤΑ με την ανεπάρκεια ή μη των κριτών στην συγκεκριμένη έκθεση όπου ήταν και το θέμα.
Αν και η προσωπική αντιπαράθεση δεν είναι επί του παρόντος, ας το πάμε το θέμα εκεί. Πως ακριβώς έχω μειώσει και ποιούς? Και εσένα? Προσωπικά? Είσαι σίγουρος? :)

Όσο δε για την "αυτοθυσία" μου, που εσύ την βρίσκεις εκθιασμένη από μέρους μου (??), θες να επισημάνω ΞΑΝΑ ότι δεν ανέφερα ή ακόμα καλύτερα δε ΞΕΚΙΝΗΣΑ εγώ το παράδειγμα? Εσύ ανέφερες ΠΩΣ με πόνο και αυτοθυσία ήρθες να παρουσιάσεις τους σκύλους σου από τη διπλανή πόρτα και πόσο απογοητευτικά σε αντιμετώπισε ο ΟΚΑ. Και πάνω σε αυτό, σου αντιπαράθεσα μία δική μου εμπειρία, από τη μία πόλη στην άλλη. Την οποία δεν έχω αναφέρει ποτέ και πουθενά, ακριβώς λόγω αυτής της κοροϊδευόμενης "αυτοθυσίας" μου. Για να σου δώσω ένα παραπλήσιο παράδειγμα. Εκτός αν μετράνε μόνο τα δικά σου παθήματα και των άλλων είναι απαξιωτικά...

Για την σκληρή δουλειά, ναι όντως... ήταν ενοχλητικό για κάποιους μάλλον, οι οποίοι θεωρούν "σκληρή δουλειά" το να μαζεύουν το σκύλο τους από τον κήπο τους και να κάνουν τη χάρη στον εκάστοτε διοργανώνοντα Όμιλο να συμμετέχουν στην έκθεση που διοργανώνουν... Για εμάς πάντως, οι τελευταίοι 6 μήνες, με μία μετακόμιση, μία γέννα, μία πολύ δύσκολη προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό, με 4 εκτός Ελλάδας αεροπορικά ταξίδια μέσα σε 1 μήνα, ήταν όντως εξοντωτικοί... και είναι πολύ ευχάριστο όλοι αυτοί οι κόποι σου να αποδίδουν.. και ίσως σου ξεφεύγει μιά νότα ικανοποίησης... ή οποία φαίνεται ότι ενοχλεί τελικά... οπότε, την επόμενη φορά, μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να ξέρετε τι ζητάτε... για να μη λέει ο ένας, "Γιάννη πες μας τι έγινε", και ο άλλος να περιμένει στη γωνία για να καυτηριάσει το ότι λέμε τι έγινε... καλό κόλπο όντως, αλλά όπως πολλά πράγματα στη ζωή πιάνει μόνο μια φορά... εύγε και γι' αυτό... :)

γ) Οι 3 δημοσιεύσεις που σε πείραξαν ήταν λάθος. Και ήταν λάθος γιατί ενώ κανείς δεν είχε πρόθεση να αρχίσει καυγά μαζί σου πετάχτηκαν αυτές οι σπόντες. Κανείς δεν είχε πρόθεση να αρχίσει καυγά μαζί σου γιατί 1ον δεν θα έβγαζε κανένα νόημα και 2ον γιατί είσαι ένας αξιόλογος στον χώρο σου εκτροφέας. Αλλά παρόλο που εσύ "δεν αρπάζεσαι" ποτέ όπως εγώ, τελικά κάνεις πολύ επιθετικές και ανυπόστατες δημοσιεύσεις με εκφράσεις όπως "το foroum σου" :confused: και τραβάς την συζήτηση στα άκρα.
Αν ήταν λάθος denis, γιατί δε μου έστειλες ένα pm να μου πεις κάτι του στυλ "έλα ρε Γιάννη, δεν εννοούσα τίποτε, απλά ξέφυγε"? Αντ' αυτού, άφησες τη δημοσίευση να "τρέξει" ένα 12ώρο και περίμενες τι? Να μην αντιδράσω? Άμα είναι, να πετάω και εγώ που και που :p:p:p:p

Στην ταμπακιέρα τώρα

- Αν κάνω τίποτα ή οχι δεν θα το κρίνεις εσύ. Είμαι εκτροφέας και η δουλειά μου στον χώρο της κυνοφιλίας είναι να παρουσιαζω σκυλιά στην έκθεση. Θυσίες και υποχωρήσεις έχουμε κάνει όλοι σε πολλές διοργανώσεις, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ολοι έχουν πάει σε εκθέσεις όπου οι κριτές ήταν ανεπαρκείς εν γνώση τους. Εχω υποστηρίξει και υποστηρίζω σε βαθμό που να με λένε άρρωστο και την διαδικασία και των θεσμό των εκθέσεων μορφολογίας. Η αυθαίρετη θέση ότι "δεν κάνουμε τίποτα, και τα γράφουμε από το γραφείο μας" δεν με αντιπροσωπεύει και αποπροσανατολίζει εσκεμμένα την συζήτηση.
Από την 7η παράγραφο, το στυλ της συζήτησης/απάντησής μου μεταφέρεται σε γενικό πλάνο, κάτι που ξεκαθαρίζω ξεκινώντας με 2ο πληθυντικό "Να μάθουμε να βλέπουμε..." Οπότε, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά και το θέμα της εκτροφής σου? Εκτός αν το forum όλο είσαι εσύ, ή αν ΘΕΛΕΙΣ να αναφέρομαι σε εσένα και στην εκτροφή σου....


- Στην συγκεκριμένη έκθεση που με τον Bορέα πήρες "πολύ καλός" αμέσως μετά το Ευρωπαικό είχες ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εμένα (εκτος που εγώ τώρα δεν αδικήθηκα από κανέναν στον ΟΚΑ) έκραζες κριτή και διοργάνωση. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Προσωπικά συμφώνησα μαζί σου γιατί έτσι ήταν και εξέλαβα αυτό που είπες ώς δεδομένο, σε αντίθεση με εσένα που σε αντιπαράθεση με 2-3-4 εκτροφείς που εξέφρασαν εδώ κάποια προβλήματα, είχες να αντιπαραθέσεις:
Στη συγκεκριμένη έκθεση, δεν είχα την ίδια συμπεριφορά με εσένα denis. Εγώ πήγα κατευθείαν στους διοργανωτές, πρόσωπο με πρόσωπο και τους ζήτησα να μου εξηγήσουν την κρίση που είχα λάβει. ΔΕ ΒΓΗΚΑ σε ένα forum και άρχισα ΔΗΜΟΣΙΑ να κατηγορώ μία ολόκληρη διοργάνωση για ένα περιστατικό. Κράτησα το θέμα κλειστό, μεταξύ αυτών που πραγματικά αφορούσε. Εκτός, αν εννοείς ότι δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με άλλους εκθέτες το τι έγινε στον Στίβο μου κατά τη διάρκεια της έκθεσης....


- ΠΩΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ
- ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΤΑ BIS
- KAI NA ΒΓΑΛΕΙΣ και φωτογραφίες απο το βάθρο του σκύλου σου.

Αγνοώντας ή μην καταλαβαίνοντας άλλες δημοσιεύσεις που έλεγαν περί "μεγαλοπρέπειας του νικητή" και ουσιαστικά στηλίτευαν την συμπεριφορά σου με το γάντι, αλλά και πατώντας πάνω σε παράπονα άλλων εκτροφέων - σβήνοντάς τα ουσιαστικά, αμφισβητώντας τα με εκφράσεις οπως "ανεξαρτήτου κριτή" (εδώ επέδειξες μνήμη χρυσόψαρου γιατί στον ΚΟΕ δεν ήταν έτσι προφανώς) για να πείς τί ??? Οτι τελικά δικαιώνεσαι και ότι ο Βορέας είναι φοβερό σκυλί ? Λυπάμαι ... ναι, ο Βορέας είναι φοβερό σκυλί όντως, συγχαρητήρια. Εκεί πήγαινε το "Ελλαδάρα" μου ... ;)
Το "ΠΩΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ" το έχω ήδη καλύψει παραπάνω.

Ο τίτλος του thread είναι " 29-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΝΟΦΙΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (C.A.C.I.B.)" οπότε καλώς ήταν να δημοσιευθούν και τα τελικά αποτελέσματα, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δε φάνηκε να ενδιαφέρεται για το αν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στην τελευταία 10έτια (αν όχι στην ιστορία της οργανωμένης κυνολογίας στην Ελλάδα), ένα σκυλί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ να κερδίσει δύο συνεχόμενες CACIB.... μάλλον, το Κυνολογικό βάρος του forum είναι εστιασμένο κάπου αλλού.....

Όσο για την "μεγαλοπρέπεια του νικητή":
Με έχεις δει να αναφέρω νίκες μου σε κάποιο από τα thread της ενότητας "Κυνολογικά Events!"?
Διεθνείς εκθέσεις ΚΟΕ 11 & 12/10/2008
FCI European Dog Show 2008
Εθνική έκθεση Ο.Κ.ΑΙ
Εθνική έκθεση Κ.Ο.Μ
ή για τις παρακάτω εκθέσεις,
2xCAC ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
77η Διεθνής Λουξεμβούργου
Ειδική Αρκτικών Σκυλιών EURODOG 2008
Ειδική Αρκτικών Σκυλιών Βουλγαρίας

όπου ΞΑΝΑ τιμήσαμε τα ελληνικά χρώματα με σκυλιά Ελληνικής εκτροφής?
 


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
-Σχετικά με το foroum δεν είναι δικό μου.
Είναι όλων αλλά κανείς δεν το έχει καταλάβει.
Απεναντίας, πολύς κόσμος έχει καταλάβει το αντίθετο... και το έχουν εκφράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές.... μην επαναληφθούμε.... Το αν το φιλαράκι μου που έχει τις τεχνικές γνώσεις το διαχειρίζεται σε θέμα τεχνικών θεμάτων, αλλά εγώ κόβω και ράβω (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) εκεί μέσα, είναι το ίδιο και αυτό θέμα...

Και ειδικά θα μπορούσε να είναι και δικό σου. Η επιλεκτική και αυτοδιαφημιστική συμμετοχή που επιδυκνείεις συνεχώς (μην αρχίσεις δεν χρειάζομαι διαφήμιση, μπορεί να μην χρειάζεσαι και να το κάνεις ασυναίσθητα :) ) όμως και η υπεροπτική θέση σου σε εμποδίζει.
Επιλεκτική & αυτοδιαφημιστική?
Ναι.. όντως, όλα αυτά τα θέματα φυσιολογίας, ηθολογίας, διατροφής, κυνολογίας που έχω καλύψει, ήταν όλα ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ... Μοναδικός μου ΣΚΟΠΟΣ ήταν η αυτοπροβολή μου... Μπράβο ρε Denis... :) Με έπιασες!!


Μιλάς για ΚΟΡΟΙΔΑ που θα γεμίζουν το forum ΜΟΥ ενώ είσαι ο μοναδικός εκτροφέας που πολύ έξυπνα και με την ανοχή της διαχείρισης έβγαλες εδώ φωτό της γέννας σου, σε αντίθεση με την νοοτροπία του foroum ... επίσης έχεις παγιώσει πάλι με την ανοχή της διαχείρισης και με τα επιχείρήματα που έθεσες φυσικά το να μπορεί κάποιος να έχει την επωνυμία του nickname να είσαι σίγουρος πως δεν μας ενδιέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ αν θα σου έκλεβε κάποιος το trademark ή τους κοπους σου, οπότε τα επιχειρηματά σου απλά μας βόλεψαν, αλλά μάλλον να παραμείνεις και να προσφέρεις αυτά που σιγουρα μπορείς σε αυτο το forum.
Μα μόλις με κατηγόρησες για ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΙΚΗ & ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ συμμετοχή..... Οπότε, τι μπορούσα να προσφέρω εγώ?

Αν τώρα σε ενόχλησε ή γενικά ενόχλησε τους ίδιους "άγνωστους" γνωστούς το θέμα της γέννας μου, ΜΗΠΩΣ για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά να τονίσω ότι ΔΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΚΥΛΙΑ εντός Ελλάδας (εκτός σπανιοτάτων περιπτώσεων οι οποίες είναι συνήθως 1 κουτάβι στη γέννα). ΛΕΣ να μπαίνω σε ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ για να πουλήσω 1 κουτάβι........?? Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που ΕΝΟΧΛΕΙ ακόμα παραπάνω είναι ότι τα σκυλιά μας φεύγουν όλα στο εξωτερικό, σε πολύ επιλεγμένα σπίτια που όντως πληρούν 100% τα κριτήριά μας?? Δεν έχω ανάγκη την ελληνική διαφήμιση... Αν την είχα, θα είχα και τη σελίδα μου και στα Ελληνικά και θα διαφημιζόμουνα κάθε μήνα στα γνωστά μέσα...

Και όσο για το nick, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η δυνατότητα κάποιος να ακολουθήσει το link από την προσωπική σελίδα πληροφοριών του καθενός, ΤΟΤΕ να καταλάβω πολύ καλά το θέμα της αυτοπροβολής.... Αλλά, μήπως κρυβόσαστε πίσω από το δάχτυλό σας? Μήπως είναι καλύτερα να ξέρουμε ΟΛΟΙ ποιός είναι ποιός? Και όχι μόνο μερικοί?


Mάλλον μιλάμε δηλαδή για ένα forum ΚΟΡΟΙΔΟ στην δινη οποιουδήποτε μπορεί να το εκμεταλλευτεί λιγο παραπάνω έξυπνα από άλλους και ΠΑΝΤΑ με την ανοχή της διαχείρισης, η οποία έχει αρκετές φορές κατηγορηθεί για ελιτίστικη συμπεριφορά ΕΞΑΙΤΙΑΣ της αντιμετώπισης πρός εσένα πρωτίστως. Φυσικά κάθε προσδοκία αποδείχθηκε φρούδα. Και πάλι λυπάμαι.
Μα τότε φίλε Denis, υπάρχει και το ban.... Το ξέρετε πολύ καλά πιστεύω... :)
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΕΠΡΕΠΕ λοιπόν ΕΓΩ, ώς ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ να πώ κάτι του παραπάνω στυλ και να συνεχίσω το κατρακύλισμα του Ομίλου...

Αντ' αυτού, ανέλαβα το Στίβο
Οπότε Αγαπητέ Denis, εγώ τι έπρεπε να κάνω εκείνη τι στιγμή?

Να βγώ σε όλους τους φίλους και γνωστούς και να πω πόσο απροετοίμαστος ήταν ο Όμιλος της Κοζάνης, πόσο αυτή η ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τη διοργάνωση της έκθεσής τους, μου κόστισε όχι μόνο σε κόπο, χρήμα και χρόνο, αλλά ΤΕΛΙΚΑ και στη ΔΙΑΚΡΙΣΗ του σκύλου μου??????

Απλώς, "έξω από το χορό" όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν.....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ #162


Σε quote δικό μου από πάνω ... είναι προσωπική επίθεση ή αναφέρεσαι και σε άλλους ?
Οποιος διαβάζει θα κρίνει.

ΛΕΣ

Να μάθουμε να βλέπουμε και να κρίνουμε την επιτυχία ή μη μίας έκθεσης ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, και όχι ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ.
Και ενώ 4 εκτροφείς εκφράζουν όχι απλώς παράπονα - κάνω επίσης προσπάθεια να φύγει η συζήτηση από τις κρίσεις αλλά να πάει στην ουσία, όπου ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαδικαστικά λάθη έλαβαν χώρα.

Κάνεις δημοσίευση #138

.....όμως, σε ποιανής μέρας το Best in Show αναφέρεσαι...........? Της 1ης ή της 2ης? :cool:

Πάντως, η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η επιμονή πάντα αποδίδουν τελικά....... ανεξαρτήτως κριτή.....
Που την δικαιολογείς έτσι

Για την σκληρή δουλειά, ναι όντως... ήταν ενοχλητικό για κάποιους μάλλον, οι οποίοι θεωρούν "σκληρή δουλειά" το να μαζεύουν το σκύλο τους από τον κήπο τους και να κάνουν τη χάρη στον εκάστοτε διοργανώνοντα Όμιλο να συμμετέχουν στην έκθεση που διοργανώνουν... Για εμάς πάντως, οι τελευταίοι 6 μήνες, με μία μετακόμιση, μία γέννα, μία πολύ δύσκολη προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό, με 4 εκτός Ελλάδας αεροπορικά ταξίδια μέσα σε 1 μήνα, ήταν όντως εξοντωτικοί... και είναι πολύ ευχάριστο όλοι αυτοί οι κόποι σου να αποδίδουν.. και ίσως σου ξεφεύγει μιά νότα ικανοποίησης... ή οποία φαίνεται ότι ενοχλεί τελικά... οπότε, την επόμενη φορά, μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να ξέρετε τι ζητάτε...
Δικαίωμά σου.

Αν ήμασταν συννενοημένοι μεταξύ μας θα ήταν όλα μέλι γάλα και δεν θα είχες κανένα παράπονο από το forum. Σκέψου το λίγο. Και αν θές μπορείς ελεύθερα να γράφεις σε κάποιο άλλο forum όπου όλοι είναι συννενοημένοι μεταξύ τους και ξέρουν τί θα ζητήσουν από εσένα, όπως και εσύ ξέρεις τί θα ζητήσεις από αυτούς, όπως έχουν κάνει πάμπολλοι που έκριναν έτσι, ότι το forum εδώ δεν είναι δημοκρατικό, (μιλάς για ban αλλά θέλω ΕΝΑ παράδειγμα μέλους που έγινε ban χωρίς να βρίσει χυδαία και ΜΟΝΟ)

Αν ήταν λάθος denis, γιατί δε μου έστειλες ένα pm να μου πεις κάτι του στυλ "έλα ρε Γιάννη, δεν εννοούσα τίποτε, απλά ξέφυγε"? Αντ' αυτού, άφησες τη δημοσίευση να "τρέξει" ένα 12ώρο και περίμενες τι? Να μην αντιδράσω? Άμα είναι, να πετάω και εγώ που και που
Γιατί εννοούσα. Λάθος ήταν που πετάχτηκαν σπόντες χωρίς να δικαιολογηθούν. Οπως και οι μάσκες σου. ;)

Στη συγκεκριμένη έκθεση, δεν είχα την ίδια συμπεριφορά με εσένα denis. Εγώ πήγα κατευθείαν στους διοργανωτές, πρόσωπο με πρόσωπο και τους ζήτησα να μου εξηγήσουν την κρίση που είχα λάβει. ΔΕ ΒΓΗΚΑ σε ένα forum και άρχισα ΔΗΜΟΣΙΑ να κατηγορώ μία ολόκληρη διοργάνωση για ένα περιστατικό. Κράτησα το θέμα κλειστό, μεταξύ αυτών που πραγματικά αφορούσε. Εκτός, αν εννοείς ότι δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με άλλους εκθέτες το τι έγινε στον Στίβο μου κατά τη διάρκεια της έκθεσης....
Οπως και στην έκθεση της Κοζάνης. Τελικά όμως ξέρουμε γιατί το έχεις εκφράσει δημόσια και ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ότι ΚΟΕ και ΚΟΖΑΝΗ είναι σε συγκεκριμένα πράγματα για τα μπάζα. Απλά επέλεξες να τα θέσεις τελικά δημόσια εκεί που θα αφορούσε εσένα και τό τί έχεις κάνει, και όχι δημόσια πάλι όταν δεν θα είχες κανέναν ώφελος αλλά αντίθετα θα δημιουργούσες αντιδράσεις και έχθρες.

οπότε καλώς ήταν να δημοσιευθούν και τα τελικά αποτελέσματα, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δε φάνηκε να ενδιαφέρεται για το αν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στην τελευταία 10έτια (αν όχι στην ιστορία της οργανωμένης κυνολογίας στην Ελλάδα), ένα σκυλί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ να κερδίσει δύο συνεχόμενες CACIB.... μάλλον, το Κυνολογικό βάρος του forum είναι εστιασμένο κάπου αλλού.....
ΠΟΥ ?? Γιατί εδώ μιλάμε για ανεπάρκειες ομίλων και δεν νομίζω να τα έχεις δεί και σε άλλα forum. Αν ενδιαφερόντουσαν όλοι για τό τί έκανε ο Βορέας και μόνο θα ήταν όλα καλά ? Περίεργη άποψη. Και τέλοσπάντων πάλι σεβάσου άλλα 8 τουλάχιστον άτομα που θέτουν επιχειρήματα επ'αυτού.

Απεναντίας, πολύς κόσμος έχει καταλάβει το αντίθετο... και το έχουν εκφράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές.... μην επαναληφθούμε.... Το αν το φιλαράκι μου που έχει τις τεχνικές γνώσεις το διαχειρίζεται σε θέμα τεχνικών θεμάτων, αλλά εγώ κόβω και ράβω (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) εκεί μέσα, είναι το ίδιο και αυτό θέμα...
Σχετικά με τις δημοσιεύσεις σου δεν τις αμφισβήτησα πουθενά. Ισα ισα είπα ότι πολλοί κανονισμοί του forum έχουν κάνει στην άκρη για να τις γράφεις, και πολλοί έχουν αντιδράσει. Αντιδρώ όμως στην πλήρη απαξίωσή του και στο να λές ότι είναι μαγαζάκι ουσιαστικά, ενώ είναι μαγαζάκι άλλων που έξυπνα το εκμεταλλεύονται. Και μεταξύ αυτών σίγουρα δεν είμαι εγώ αλλιώς τόσους εχθρούς δεν θα δημιουργούσα. Και σίγουρα θα μπορούσα να βγάλω φωτό της γεννας μου εδώ μέσα δεν νομίζεις ?? Εδώ απλά δεν έχει κουτόχορτο η ταίστρα ... ;)

Αν τώρα σε ενόχλησε ή γενικά ενόχλησε τους ίδιους "άγνωστους" γνωστούς το θέμα της γέννας μου, ΜΗΠΩΣ για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά να τονίσω ότι ΔΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΚΥΛΙΑ εντός Ελλάδας (εκτός σπανιοτάτων περιπτώσεων οι οποίες είναι συνήθως 1 κουτάβι στη γέννα). ΛΕΣ να μπαίνω σε ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ για να πουλήσω 1 κουτάβι........?? Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που ΕΝΟΧΛΕΙ ακόμα παραπάνω είναι ότι τα σκυλιά μας φεύγουν όλα στο εξωτερικό, σε πολύ επιλεγμένα σπίτια που όντως πληρούν 100% τα κριτήριά μας?? Δεν έχω ανάγκη την ελληνική διαφήμιση... Αν την είχα, θα είχα και τη σελίδα μου και στα Ελληνικά και θα διαφημιζόμουνα κάθε μήνα στα γνωστά μέσα...
Ποιόν ενοχλεί ? Και αντιστοίχως σου ξαναγυρνάω το ερώτημα γιατί θα πρέπει να ενοχλεί κάποιον που τα σκυλιά σου είναι καλά και που τα δίνεις στο εξωτερικό ? Εγώ ξέρω ότι ενοχλείται εδώ ο περίγυρος αν κάποιος δεν έχει καλά σκυλιά (κατά την γνώμη του) ή κυρίως όταν τα δίνει στην Ελλάδα ... και τέλοσπάντων γιατί να γυρνάει ο κόσμος γύρω από την γέννα σου και πχ ο admin του forum να έχει πρόβλημα πού θα δώσεις εσύ τα σκυλιά ?? Δεν το καταλαβαίνω ...

Και όσο για το nick, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η δυνατότητα κάποιος να ακολουθήσει το link από την προσωπική σελίδα πληροφοριών του καθενός, ΤΟΤΕ να καταλάβω πολύ καλά το θέμα της αυτοπροβολής.... Αλλά, μήπως κρυβόσαστε πίσω από το δάχτυλό σας? Μήπως είναι καλύτερα να ξέρουμε ΟΛΟΙ ποιός είναι ποιός? Και όχι μόνο μερικοί?
Συμφωνώ και διαφωνώ με τον κανονισμό αλλά τον σέβομαι. Αλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι δεν είναι κανείς συννενοημένος εδώ, αν θές το αναγνωρίζεις, αλλιώς απαξίωσε και γράψε κάπου αλλού όπου κατά την κρίση σου δεν παίζουν παρασκήνια, ή πουθενά. ban για να γίνεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, και ειδικά εσύ.

Σχετικά με τους πόνους στην μέση και τα ποιός άρχισε, φαντάσου να σου λέγανε ότι κριτικάρεις από το πληκτρολόγιο τί θα έσουρνες ... τώρα έσουρες χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς ... ;) άρα κάπου πρέπει να με δικαιολογείς κι εμένα τον κακομοίρη. :p :p :p
 


Denver

New Member
5 Δεκεμβρίου 2008
3
0
Θα ήθελα να πω κι εγώ 2 πραγματάκια πάνω στο θέμα το οποίο θέσατε περισσότερο με διευκρινιστικό τρόπο.

1-Η αλλαζονική συμπεριφορά που δείχνουν κάποιοι εκτροφείς οταν κερδίζουν ή όταν χάνουν νομιζω πως πλήττει τους ιδίους χωρίς εξαιρέσεις.Αναλογα τα ίδια αποτελέσματα φέρνει και η επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που έχουν δώσει αρκετά πράγματα στην Ελλάδα.

2-Η παλιά έννοια του στύλ,Η Αθήνα τα φταίει ολα και είναι το κέντρο της ελλάδος,άρα αν χάσουμε φταίει το σύστημα,αν κερδίσουμε ειναι τόσο καλός ο σκύλος που δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς,πρέπει σιγά σιγά να φέυγει απο τα μυαλά λίγων ευτυχώς εκτροφέων.

3-Γράφτηκε ΑΣΤΟΧΑ οτι κάποιοι φέρνουν ράτσες στην Ελλαδα που δεν εχουν ανταγωνισμό για να γίνουν γνωστοί.Ας μή ξεχνούν τα μέλη οτι ακόμη και αυτοί που το τόνισαν μέχρι και σε αυτή την έκθεση ''έτρεχαν'' δίχως ανταγωνισμό.Ακόμη και πολλοί απο τους τίτλους που περηφανεύονται πως απέκτησαν ήταν δίχως ανταγωνισμό.

4-Μιλάμε για κριτές που ερχονται στην Ελλαδα και τους Κρίνουμε ανίκανους(καποιους πολύ σωστά),Τη στιγμή που έχουν κρίνει σε εκθέσεις με μεγάλο κύρος και επιτυχία.Αντ'αυτού κρίνουμε ως επιτυχημένους κρίτές που είναι μισθοφόροι των Βαλκανίων και απλά δεν είναι αυστηροί μαζί μας!

5-Ας το πάρουμε απόφαση πως καλοί κριτές δεν θα έρθουν στην Ελλάδα οταν μια έκθεση θεωρεί τεράστια επιτυχία την συμμετοχή 400 σκύλων!Επισης καλοί εκτροφείς δεν θα στειλουν τα σκυλιά τους να διαγωνιστούν η ακόμη και να πουλήσουν τη στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

6- Αντι κάποιοι να κατηγορούν την Αθηνα η την όποια έκθεση διοργανώνεται η αντίθετα να την εκθειάζει,αναλόγως της επιτυχίας που έχει κάθε φορά,καλύτερα να προσπαθήσει να διοργανώσει στην περιοχη που είναι υπεύθυνος μια σωστή έκθεση με πολλές συμμετοχές αλλιώς να αλλάξει το συμβούλιο.Ειναι κρίμα πόλεις όπως Η Θεσσαλονίκη,Η Πάτρα,η Λαμια κλπ να μην εχουν εκθεσεις κάθε χρονο,αλλα να εχουν άτομα που εχουν λογο.

7-Εκθεσεις με 300 και 400 συμμετοχες με το στυλ που κινούμαστε στο τέλος θα εκλείψουν,και θα μείνουν οι 2 μεγαλες του ΚΟΕ.Εαν φυσικά επιθυμούμε να ειμαστε μια οικογενειακή έκθεση τοτε οκ,ας κερδίζει πάντα ο πιο καλά δυκτυωμένος.

8-Ο κάθε εκτροφέας,Παλιός η οχι,κρίνεται απο πολλά πράγματα και οχι μόνο απο τις επιτυχίες του.Οπότε είναι άστοχο το να καταφερόμαστε υποτιμιτικά για την δουλειά άλλων.Αυτό ειναι αλλαζονεία.Τη στιγμή μαλιστα που Επιτυχημένοι Εκτροφείς στιβαζουν 10 σκυλια σε πολυκατοικίες,πλασματάκια που χρειάζονται χώρο να τρέξουν και ελευθερία.και μιλώ για μεγαλόσωμα ζώα.Ομως ζητουν απο τους ανθρώπους που δινουν τα κουτάβια τους να δίνουν την απαραιτητη ελευθερία που 'εχουν ανάγκη.

Ας σκέφτούμε λοιπόν τι ακριβώς έχουμε ανάγκη σε αύτή τη χώρα,και τι ακριβώς προσπαθούμε να επιτύχουμε.Την προσωπική μας προβολη?Των σκύλων μας?Τη δουλειά που κάνουμε?Ασχετα με τα ''διαπλεκόμενα''η έκθεση ειναι ένα σπόρ.Η εκτροφή,απο την άλλη ειναι κάτι αλλο.Ενας καλός σκύλος δε σε κάνει καλό εκτροφέα,και το να είσαι καλός εκτροφέας δε σημαίνει οτι είσαι και καλός άνθρωπος.
Κανείς Φιλοι μου δεν εχει οριστεί ως αντιπροσωπος των Εθνικών χρωμάτων στο εξωτερικό.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όπως μας Βολεύει.Η επιτυχία είναι αποκλειστικό προνόμιο εκείνου που δίνει τον κόπο του και τα χρήματά του.Οταν η Ελλάδα του το ζητήσει τότε θα την εκπροσωπήσει.
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σε αυτο υπάρχει καμία απάντηση ???????

ΜΑΚΗΣ

προσωπικα εχω βαρεθει να με κρινουν κριτες προερχόμενοι από πόιντερ, κανίς , κόκερ κλπ

οφείλουν να σεβαστούν μια απο τις σταθερα πολυπληθεστερες φυλές και να φέρνουν αξιόλογους κριτές

κριτές οι οποίοι κρίνουν την φυλή και μετα κρινουν κατηγορία

κριτές οι οποιοι δεν γνωρίζουν τι θα κρίνουν

κριτές οι οποίοι ρώταγαν σε ποια χώρα ειναι πρωταθλητης ο σκύλος που κρίνουν

και στην απάντηση δεν ξερω εγω χειριστης ειμαι

ρωτούν

ειναι καμία σοβαρή ?????

δεν νομίζω οτι εχουν θέση και θα επρεπε να ληφθούν μέτρα για αυτό
 




Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
Αγαπητε Gaia Lykaia
Πραγματικα με εκανες να γελασω με την απαντηση σου.Πριν σου καταθεσω την αποψη μου να σου εκφρασω τα ειλικρινα μου συγχαριτηρια για την μεγαλη σας διακριση στο Πανευρωπαικο και στην εκθεση του ΟΚΑ..
Μην μου απαντας γενικα σε αυτα που ρωτησα στο φορουμ.
Σε ξαναρωταω.Ποιος εκρινε την ομαδα στην εκθεση της κοζανης και τι θεση πηρες?Η γερμανιδα κριτης που ησασταν ολη την μερα μαζι εκρινε τελικα η δεν εκρινε το καλυτερο εκθεσης στο οποιο πηρες την τριτη θεση?
Μηπως πρεπει να αναφερθω στις εκθεσεις του ομιλου θεσσαλονικης?
ειναι πολυ ηθικο ο προεδρος του ομιλου(εσυ ο ιδιος δηλαδη) να εκθετει δικα του σκυλια και να τα κρινουν κριτες που ο ιδιος τους εχει καλεσει και η φιλη του να γραφει τις κρισεις στο στιβο.
Μηπως νομιζεις οτι ειμαι κανενα κοροιδο και δεν ξερω τι παιζετε στις εκθεσεις στην ελλαδα?
Οσο για το ποσο νεος ειμαι στον χωρο πρεπει να σου πω οτι χρειαζεσαι πολλα χρονια για να κανεις αυτα που εκανα εγω σε 4 χρονια.
Συμφωνω οτι εδω δεν εχω ανταγωνισμο στην φυλη μου ομως για πες μου εσυ ποτε ειχες ανταγωνισμο?Δεν εχω δει πολλους με χασκυ τα τελευταια 4 χρονια στις εκθεσεις.
Περιμενω απαντησεις και οχι αερολογιες περι ασχετων νεων στον χωρο και σπανιων φυλων.
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εγω παλι απορω γιατι δεν μπαινει κανεις απο τα ενεργα μελη στον κοπο (απλους ιδιοκτητες σκυλων) να σχολιασει τα παραπανω.
Αν η οργανωμενη κυνοφιλια στην Ελλαδα ειναι μονο σκυλεμποροι και συλλογοι σκυλεμπορων οι οποιοι μετα απο καθε "κυνολογικο δρωμενο" σφαζονται μεταξυ τους για τα μαγαζακια τους τοτε μπραβο μας. Και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο για μας τους υπολοιπους που παρακολουθουμε το χαβαλε απο μια ακρη και κανουμε χαζι.
Επειδη η κυρια γραμμη του φορουμ ειναι προς ολους "παρε τηλ τον κοε" και "αγορασε σκυλι απο εκτροφεα" οταν γινετε κατι τετοιο, θα επρεπε ολοι να εχουμε κατι να πουμε. Και μη γυρισει κανεις και μου πει οτι με αυτο που λεω υποστηριζω τις κρεατομηχανες παραγωγης κουταβιων, γιατι ξερετε οτι δεν ειναι ετσι.
Εγω προσωπικα οπως εχω δηλωσει και πιο παλια δεν θα αγοραζα σκυλο οποτε δεν με αγγιζουν τα περι πωλησεων. Η προσεγγιση μου στο θεμα σκυλια ειναι πιο αθωα, πιο παιδικη και ισως πιο ανθρωπινη.
Στενοχωριεμαι οταν βλεπω να ταλαιπωρουνται τα σκυλια και οταν οι δυνατοτητες μου, μου το επιτρεπουν κανω κατι γι' αυτο.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε κυνοφιλο, αλλα ουτε και ζωοφιλο.
Αλλα μη μου ζητατε να θεωρησω και κυνοφιλια αυτη την κατασταση.
Και ο dennis και ο gaia lykaia στο παρελθον με εχουν βοηθησει με τις γνωσεις τους, και ισως δεν τους ταιριαζει ο χαρακτηρισμος, αλλα συγνωμη κυριοι, εμενα το παραπανω, αυτο μου βγαζει.
Το φορουμ εχει παραβιασει τους κανονες του οσον αφορα επαλλελματιες του χωρου αρκετες φορες και οχι μονο με τον gaia lykaia.(πχ Ancientridge μιας και το ποστ του βρισκετε πανω απο το δικο μου).
Επεισης απορω πως δεν βγηκε κανεις να πει για τον denver,τη στιγμη που σχεδον παντα καποιο νεο μελος, πρεπει να παει στην ενοτητα νεα μελη και να μας πει κατι για το ατομο του. Μαλλον ειναι και αυτος κοινος γνωστος στους χωρους της "οργανωμενης κυνοφιλιας" αφου δειχνει οτι μιλαει γνωριζοντας προσωπα και πραγματα και μαλλον οι υπολοιποι 300 ασχετοι δεν πρεπει να ξερουμε τιποτα, και απλα να διαβασουμε ή να προσπερασουμε τη δημοσιευση του.
Και θα μου πειτε με τον denver κολησες, εδω η αλλη εξεφρασε πολιτικη τοποθετηση μεσα σε ενα φορουμ για σκυλια, και δεν βγηκε κανεις να πει τιποτα δημοσιως, απλα συζητηθηκε πολυ εντονα στα πηγαδακια των πμ- μςν και δεν ξερω που αλλου.
Οχι δεν κολησα με τον ανθρωπο αλλα επειδη βρισκετε στο συγκεκριμενο θεμα τον χρησιμοποιησα ως παραδειγμα.
Αυτα ειχα να πω εγω ως ασχετος, μη κυνοφυλος, αλλα ως ενας τριτος και εξω απο το χωρο παρατηρητης που αγαπαει ισως μονο το σκυλο του.
Και μην μπει καποιος στη γνωστη διαδικασια που εχω δει κατα κορον να συμβαινει, δηλαδη να αρχισει να μου απομονωνει κοματια και λεξεις απο τα γραφομενα μου, με ενα δικηγοριστικο και δημοσιογραφιστικο τροπο και να προσπαθησει να με βαλει σε μια διαδικασια επεξηγησης λεξεων η φρασεων, ωστε να με φερει στη θεση του απολογουμενου, γιατι δεν θα το πετυχει.
Ευχαριστω οποιον - κυριως - μη "οργανωμενο κυνοφιλο" σπαταλησε τον πολυτιμο χρονο του για να διαβασει τα παραπανω.
 




Denver

New Member
5 Δεκεμβρίου 2008
3
0
Εχετε δίκιο,ζητω συγνώμμη.Επρεπε να συστηθώ.Με τήν ευκαιρία ας το κάνω.Με λένε Γιώργο λοιπόν,και ποτέ δεν τραγουδάω κλπ.Και ναι,είμαι κυνόφιλος και εκτροφέας και υπόλογος των όσων λέω.Νόμισα πως κρατούμε την ανωνυμία μας και λέμε απόψεις και κρινόμαστε απο αυτές και οχι απο το ποιός εχει το ποιό ωραίο avatar.

Σημασία εχει αν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί.Τωρα αν κάποιος θέλει όνομα και επώνυμο...με ενα pm το μαθαινει.Σε τι διαφωνείς φιλε μου elric?Eχουμε καμία εθνική ομάδα και τιμούμε τα χρωματα της?Ειπα κατι λάθος?Πως αυτοδηλωνόμαστε υπερασπιστές των εθνικών χρωματων?Οταν έρθει η ώρα του EUKANUBA SHOW τοτε θα δούμε ποιός θα παει και θα τον/την υποστηρίξουμε.
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Σημασία εχει αν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί.Τωρα αν κάποιος θέλει όνομα και επώνυμο...με ενα pm το μαθαινει.Σε τι διαφωνείς φιλε μου elric?Eχουμε καμία εθνική ομάδα και τιμούμε τα χρωματα της?Ειπα κατι λάθος?Πως αυτοδηλωνόμαστε υπερασπιστές των εθνικών χρωματων?Οταν έρθει η ώρα του EUKANUBA SHOW τοτε θα δούμε ποιός θα παει και θα τον/την υποστηρίξουμε.
ψηλε μπηκες με φoρα! εκραξες δειχνωντας οτι εισαι του χωρου. ειναι λογικο να θελει ο καθενας να μαθει ποιος εισαι ?

την παραθεση την εβαλα οχι γιατι διαφωνω με αυτο που λες οσο γιατι πρεπει να ηταν η τελευταια παραγραφος του μεγαλου σου ποστ.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
kotsidas αναγκαστικά επειδή αναφέρεσε σε 2 διαφορετικά θέματα πρέπει να σου απαντήσω κι εγώ σε 2 κομμάτια, και θα το κάνω χωρίς quote.

Πολύ θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχει κάποιος ο οποίος έχει κάτι να πεί και ας μην είναι σχετικός με το αντικείμενο, όπως έκανες τώρα. Με τους χαρακτηρισμούς σου δεν συμφωνώ ίσως επειδή ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι έτσι. Και αυτός είναι ενας κύριος λόγος που δεν μπορώ εγώ προσωπικά και δεν θέλω να βοηθήσω τον Χ όμιλο ή να κάνω βοηθός στίβου στον Ψ όμιλο γιατί το να χαρακτηρισθεί μετά μαγαζάκι των εκτροφέων ή ακόμα χειρότερα των επαγγελματικά ασχολούμενων με τον "συνδικαλισμό" στην κυνοφιλία είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Οι ρόλοι είναι διακριτοί και κακώς μπερδεύονται, σε μία χώρα που δεν είναι έτοιμη και ίσως ποτέ δεν θα είναι έτοιμη για αυτό.

Για την συμπεριφορά του forum προς ορισμένους "επαγγελματίες" είναι έτσι και χαίρομαι που το διακρίνεις. Αν είναι καλό ή κακό κρίνεται τελικά στο τέλος, κατά την γνωμη μου χρειάζονται αλλαγές τις οποίες κάποιος θα πρέπει να διαχειρίζεται. Και εγώ δεν έχω την δυνατότητα ούτε την πρόθεση πλέον.

Ο Denver προφανώς είναι κάποιος εκτροφέας ο οποίος είχε την επιθυμία να πεί κάτι και να επέμβει σε μία συζήτηση με ένα post. Κατα την γνώμη μου και ηθικά έπρεπε να δηλώσει το ονοματεπώνυμό του, και παρότι σαν άτομο με ενοχλεί που θέτει κάποια πράγματα ανώνυμα, δεν μπορώ να παραβλέψω το δικαίωμά του να το κάνει. Δεν ζητήθηκε από κανέναν αρχικά να παρουσιαστεί ο Denver αφ'ενός γιατί δεν είναι κανείς mod πιά, και η παρουσίαση καινούριου μέλους δεν είναι υποχρεωτική, αφετέρου γιατί ήταn προφανές με αυτά που έλεγε ότι δεν θα το έκανε. Το τί θα κάνει ο καθένας με την δημοσίευσή του είναι σχετικό, ας κάνει ό,τι θέλει και ο Denver πιστευω ξέρει ότι το βάρος όσων λέει είναι αρκετά μειωμένο όταν τα λέει έτσι. Παραμένει όμως δικαίωμά του, μην το ξεχνάμε, όπως και εσύ είσαι ο kotsidas και λές κάποια πράγματα πιο άνετα από το να τα έλεγες στην μούρη κάποιου (πχ δεν θα έλεγες είσαστε 2 σκυλέμποροι αν μας έβλεπες live ;) :) )
 


Denver

New Member
5 Δεκεμβρίου 2008
3
0
χαίρομαι που δεν διαφωνώ με πολλούς.Σκοπός μου δεν είναι η αντιπαράθεση αλλα να λέμε αλήθειες.Και φυσικά να μπορούμε να τις στηρίζουμε.Γιατι ο καθένας μας θα μπορούσε να πεί πάρα πολλά χωρίς αποδείξεις.Όμως δεν εχει νόημα.Θα ήταν κουτσομπολιό.Κι όπως προείπα τα λεγόμενά μου είχαν διευκρινιστικό ύφος.Οπερ σημαίνει πως δεν κράζω αλλα αντιπαραθέτω επιχειρήματα στο θέμα που άρχισαν οι προηγούμενοι.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγω παλι απορω γιατι δεν μπαινει κανεις απο τα ενεργα μελη στον κοπο (απλους ιδιοκτητες σκυλων) να σχολιασει τα παραπανω.
Αν η οργανωμενη κυνοφιλια στην Ελλαδα ειναι μονο σκυλεμποροι και συλλογοι σκυλεμπορων οι οποιοι μετα απο καθε "κυνολογικο δρωμενο" σφαζονται μεταξυ τους για τα μαγαζακια τους τοτε μπραβο μας. Και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο για μας τους υπολοιπους που παρακολουθουμε το χαβαλε απο μια ακρη και κανουμε χαζι.
Εγώ απορώ γιατί κάποιος αποφάσισε να πάρει μέρος στη συζήτηση χωρίς να έχει να πει τίποτα ουσιαστικό για το θεμα, το οποίο φρόντισε να εκμεταλλευτεί δεόντως για να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να κάνει στείρα κριτική στο φόρουμ.
Τι ακριβώς έχεις να πεις για το θεμα Kotsidas που να δικαιολογεί την παρέμβαση σου?

1. Ότι οι εκτροφείς είναι σκυλεμποροι?
2. Ότι οι όμιλοι είναι σύλλογοι σκτυλεμπόρων?
3. Ότι οι εκθέσεις δεν είναι κυνολογικο δρώμενο (και τι είναι ζωοπανήγυρης?:confused:)

Έχεις την εντύπωση πως με την απαξίωση ανθρώπων και θεσμών συνέβαλες στην ανάπτυξη του θέματος? Οι προτάσεις σου που είναι?

Θεωρείς το ότι επέλεξες να υιοθετήσεις αδέσποτο με μια «πιο αθώα, πιο παιδική και ίσως πιο ανθρώπινη προσέγγιση», όπως δήλωσες, σε ανυψωνει στο βάθρο της κυνοφιλιας και καταβαραθρώνει όσους επιλεγουν να ψωνίσουν καθαρόαιμο σκύλο, επισκέπτονται εκθέσεις, απευθύνονται στο ΚΟΕ ή σε εκτροφείς? Για όνομα του Θεού, τι άλλο θα ακούσουμε!

Όσο αφορά τα νέα μέλη, είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να κάνουν ένα intro στην ενότητα «νέο μέλος» και να γραψουν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τα σκυλιά. Καλό είναι να γίνεται, αλλά δεν τους υποχρεώνει κανείς να συστηθούν εάν δεν το επιθυμούν. Είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Όσο αφορά τα "πηγαδάκια", τα προσωπικά μηνύματα, το κουτσομπολιό και το ξεκατίνιασμα είναι σίγουρο πως είχαν την τιμητική τους όχι μόνο τώρα με αφορμή την έκθεση, αλλά πολύ πριν όταν κάποιοι προσπάθησαν με ανέντιμο τρόπο να βλάψουν το φόρουμ.
Γιατί αγαπητέ φίλε Kotsidas δεν βγήκες να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα σ’ αυτήν που εξέφρασε (κακώς κατά τη γνώμη σου) πολιτική τοποθέτηση μέσα στο φόρουμ? Μήπως γιατί ένας ειλικρινής διάλογος είναι επίπονη διαδικασία και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθεί κάποιος? Μήπως γι’ αυτό επέλεξες τον εύκολο δρόμο του κουτσομπολιού και του κραξίματος μέσω των pm και του msn?

Κλείνοντας. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο και ειλικρινές ενδιαφέρον τη συζήτηση αν και δεν συμμετέχω (πως θα μπορούσα άλλωστε? Εγώ μια απλή επισκέπτρια είμαι στις εκθέσεις, δεν έχω ούτε εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζω).
Είναι θλιβερό που κάποιοι κάνουν χαβαλέ και χάζι με αυτούς που έχουν το θάρρος και εκφράζουν την άποψη τους. Θεωρώ αδιανόητο να απαξιώνεται με αυτό τον τρόπο μια συζήτηση από τον κάθε άσχετο που αρέσκεται στη στείρα κριτική και το παρασκηνιακό κράξιμο. Λυπάμαι πολύ.
 




Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
Αγαπητα Μελη του Φορουμ
Πριν 2 μηνες ανακοινωσα την επιτυχια ενος σκυλου μου και θεωρηθηκε διαφημηση.Τις τελευταιες δυο μερες εγραψα τις αποψεις μου για το τι συμβαινει σε μερικες εκθεσεις και θεωρηθηκα σκυλεμπορος.
Εχω γραψει συνολικα στο φορουμ 20 φορες και αυτη ειναι η τελευταια.
Ευχομαι σε ολους να ειναι καλα και να συνεχισουν να προσφερουν με τις αποψεις τους και τις γνωσεις τους.
Φιλικα
Τσιωνας Αλεξανδρος
ΣΚΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ ΕΛΚΧΑΟΥΝΤ
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
kotsidas

αν και γνωρίζεις πόσο υποτιμιτικο ειναι να αναφέρεις σκυλέμπορους δυο εκτροφείς οι οποίοι εχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτο που κάνουν και οι οποίοι σε βοήθησαν με τις γνώσεις τους όπως λες εσυ το έπραξες.

μονο και μόνο από αυτο μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8