οκ. Ένα είναι το γκρέμλιν, δεν λέω τίποτα. Απ' αυτό το μαγαζί δεν θέλω να ψωνίσω, προτιμώ η επωνυμία μιας επιχείρησης να έχει Ελληνικό επίθετο, εννοείται στην ίδια ποιότητα.μοσχαρισια πλευρα δινουν πολλοι αφου τα καταψυξουν καποια 24ωρα (εγω 3 ξερω οτι πρεπει) για τα δοντια.
Για τα ορτυκια μη κοροιδευεις, ειναι ενα δωρακι στο γκρεμλιν, 2 γευματα το μηνα και οποτε με περνει.
Απο το μεγαλο μαρκετ κρεατων στη πλατεια κοντα (το νεο καταλαβες) βρισκεις κατεψυγμενα 6.50 ευρω τα 700 γραμμαρια. (4 η 6 ορτυκια)
Είναι ποιό φτηνή, μισή τιμή και ποιό κάτω. Οι τιμές που έβαλα είναι απο τυχαίο χασάπικο, στην Βαρβάκειο αγορά παίζουν χαμηλότερα νούμερα.πως νομιζα οτι ειναι πιο φτηνη η προβατινα απο το αρνι...........
@Eroe το υπό επίβλεψη το έχω ακούσει απο πολλούς, κ' εγώ όταν δίνω κόκκαλο είμαι δίπλα, αλλά τι θα μπορέσω να κάνω αν κάτι πάει στραβά ;
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως ο Άργος τρώει το κόκκαλο και δεν αφήνει τίποτα, γλύφει το πάτωμα μετά τρεις φορές. Αν όμως το κόκκαλο, όπως το σπάσει, αφήσει μικρά κομμάτια σαν ακίδες αυτά δεν προσπαθεί να τα φάει, ένστικο ( ; ) δεν ξέρω. Μιλάμε για τον "λαιμαργόνη"..
Last edited: