Καθόλου δύσκολο, πόσο μάλλον βαρετό.
Χρόνος χρειάζεται να πας στην αγορά για το κρέας - ίσως λίγο περισσότερος απ' το να πας σε πετ σοπ να αγοράσεις ένα τσουβάλι κροκέτες. Επίσης να κόψεις το κρέας να το βάλεις σε σακούλες για κατάψυξη. Το πρωί βγάζω μια σακούλα, μέχρι το βράδυ έχει ξεψυχτεί και ταΐζω. Προσθέτω λαχανικά που έχω βράσει απ' το ψυγείο (τα ετοιμάζω 2-3 φορές την εβδομάδα και κρατάνε για μερικές μέρες). Βάζω και λάδι καρύδας, κουρκουμά, λάδι σωλομού, μηλόξυδο. Οχι όλα μαζί και κάθε μέρα, αλλά μέρα παρά μέρα.
Δίνω μπαρφ πάνω από 3 χρόνια τώρα, ξεκίνησα όταν ο σκύλος μου ήταν 6.5 ετών. Με τα χρόνια έχω κάνει μερικές αλλαγές, οι οποίες έχουν σχέση με την ηλικία του σκύλου και κάποια θέματα που έχει με τις αρθρόσεις, οπότε δεν δίνω καθόλου ρύζια και λοιπά σιτηρά, και προσθέτω κουρκουμά, λάδι σωλομού, γλουκοζαμίνη χονδροϊτίνη για την αρθρίτιδα.