ναι αλλα αν πιασεις κομματι κιμα και τον πατησεις με τα δαχτυλα σε καπια σημεια δεν θα νιωσεις κομματακι απο κοκαλο;
Αν καταλαβα καλά ο
@tasos malinoua ρωτάει αν γινεται το κοκκαλο σαν ψιλό πετραδάκι,
μα αυτο λεω.εσενα βγενει κανονικος και αλλο ο ματ.
την επομενη φορα ψαχουλεψε τον καλα αν θυμηθεις και πες μου.
Update: Σήμερα ψηλάφισα πιο εξονυχιστικά τον κιμά και πράγματι υπάρχουν πολύ ψιλά κομματάκια από κόκαλο. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, γιατί πιο πριν χτυπούσα τα πλατάρια με μαχαίρι-μπαλτά και τα κόκαλα έπαιρναν την ίδια μορφή. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να γίνονται σχεδόν ανύπαρκτα, γιατί το γαλλικό μπουλντόγκ μου είναι φαταούλας και δεν θα εμπιστευόμουν να του δώσω τα πλατάρια άθικτα, και γι αυτό τον σκοπό η μηχανή κάνει τη δουλειά που θέλω. Απλά κάνω την διευκρίνιση για όσους ενδιαφέρονται και σκέφτονται να αγοράσουν τη μηχανή.
Βογκάει λίγο ε?
Πόσο καιρό της κάνεις χρήση?
Μπα, ούτε καν "ιδρώνει"! Αλλά με τις τόσο μικρές ποσότητες που αλέθω δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Την έχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές, τις δύο για πλατάρια και τη μία για καθαρό κρέας. Ίδωμεν... ευελπιστώ να δουλεύει έτσι για πολύ καιρό.
Πρόσεχε τα δάκτυλα σου queenitsa
Χα, χα! Ευχαριστώ! Μόνο για το βίντεο έβαλα έτσι τα πλατάρια. Κανονικά χρησιμοποιώ ένα ειδικό πλαστικό εξάρτημα που έχει για να σπρώχνεις το κρέας.