Το κακό με τον έτοιμο κιμά είναι πως πάλι δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Προτιμώ να πάω στον χασάπη, και να του πω από ποιο κρέας να μου κάνει κιμά. Επίσης η χαμηλή τιμή με βάζει σε σκέψεις...
απ'οτι καταλαβα ο γιος του εχει χασαπικο μεγαλο,εξ'ου και η χαμηλη τιμη..Το κακό με τον έτοιμο κιμά είναι πως πάλι δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Προτιμώ να πάω στον χασάπη, και να του πω από ποιο κρέας να μου κάνει κιμά. Επίσης η χαμηλή τιμή με βάζει σε σκέψεις...
Κατα ποσο αυτος ο ανθρωπος γνωριζει της διατροφικες αναγεκς ενος σκυλου, ωστε να παρασκευαζει ισσοροπημενα γευματα?απ'οτι καταλαβα ο γιος του εχει χασαπικο μεγαλο,εξ'ου και η χαμηλη τιμη..
Την Hills και τον ζαχαροπλαστη δεν τους εμπιστευουμαι και πολυ. Αλλα δεν ειμαι και αναγκασμενη να τρωω τα προιοντα τους καθε μερα.κανει κατι αναλογο με αυτο που κανουν αυτοι στο barfing.gr...απλα χωρις ιλουστρασιον παρουσιαση.εγω απλα το ανεφερα.κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις εναν επαγγελματια εγκειται στην ιδιοσυγκρασια του καθενος.ειναι κατι αναλογο κατα ποσο εμπιστευεσαι τον χασαπη σου,τον ζαχαροπλαστη σου,την hill's κτλ
Εγώ ρώτησα τον δικό μας αν έχει κρέατα που μπορεί να μου δίνει για τα σκυλιά, όχι τσάμπα εννοείται , και μου λεει μπααα κι εγώ στα δικά μου ξηρά δίνω... Μπορεί να μην με χωνεύει όμως γιατί δεν τρώω κρέαςΝαι κι εσύ βρήκες ποιον να ρωτήσεις! Πάνε ρώτα τον χασάπη για ξηρά τροφή.
δηλαδή εννοείς οτι είναι πιο σκληρά απο άλλα μέρη του μοσχαριού ....π.χ ποντίκι ελιά.. έχω μαγειρέψει και φάει μοσχαροκεφαλη αρκετές φορές και το κρέας ωμό είναι το ίδιο σκληρό αν όχι πιο μαλακό απο πολλά μέρη του μοσχαριού...... όταν μαγειρεύετε δε... γίνετε λουκούμι.Μάγουλα δίνω και είναι όντως αρκετά λιπαρά αλλά πολύ σκληρά. Τα κουτάβια δεν μπορούν να τα μασήσουν, κατά τα αλλά ότι πρέπει για μπαρφ.