Τι ακούω θεέ μου...... Ξύλο σε 4 μηνών μωρό, χωρίς να φταίει καν??? Γιατί σε όλα αυτά που γράφεις πως έκανε ως ζημιές, ο μόνος που φταίει είσαι εσύ...Με τα σκυλιά, ειδικότερα με τα κουτάβια, πρέπει να είσαι ένα βήμα μπροστά, να υποψιάζεσαι τι ζημιά μπορεί να κάνουν και να την αποτρέπεις καθώς η ζημιά μπορεί να βάλει σε κίνδυνο και τη ζωή του. Αν δεν ήταν το καλώδιο του ρούτερ και ήταν του φούρνου μικροκυμάτων ας πούμε??
Δεν έχει κανένα νόημα να την δέρνεις και να της φωνάζεις για ζημιές, ειδικά κατόπιν εορτής! Αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις ένα σκυλί που αντί να κάνει χαρές όταν θα γυρνάς στο σπίτι θα κρύβεται γιατί θα φοβάται.
Μάθε του το crate ή ένα μικρό δωμάτιο που δεν θα μπορεί να κάνει ζημιές γιατί θα φροντίσεις να τις αποτρέψεις.
θες να ηρεμίσεις και βλέπεις τα βιβλία σου στο πάτωμα με γαγκωματιές και σελίδες σκισμένες, δεν μπορεις να συγκρατηθεις!!
Μπορείς και παραμπορείς! Φαντάσου πόσο στρεσσαρισμένο ήταν για να το κάνει αυτό. Σκέψου με τα δεδομένα του σκύλου και όχι τα δικά σου.
Καλή τύχη και ΥΠΟΜΟΝΗ!! Στο τέλος θα μπορείς να σκας και γάιδαρο, στο εγγυώμαι!