Ο οίστρος στις σκύλες






marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
292
257
KORYDALLOS
στα pet shops ,πουλανε ειδικα κιλοτακια,με θηκη για σερβιετακι,εμενα ομως στην αρχη η δικη μου δεν το ηθελε καθολου,(παρολο που της πειραμε μοδατο και σεξυ..;))))))).εκει να δειτε μανουρα και δαγκωνιες....μετα την στειρωσαμε και τελος μ'αυτα!καλη τυχη!
 


Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σ'ευχαριστω... Το βραδακι δεν με απασχολει τοσο οσο το χρωμα του αιματος...
Παρα ειναι βρωμικο...
Θα παμε αυριο στη γιατρο για εμβολιο κ θα τη δει...
Εμβολια κανω κανονικα φανταζομαι:p
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας



Περιττο να πω οτι ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως της ειχε ερθει οίστρος και εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι αλλα τελικα μολις της ηρθε και βαλαμε το σεξυ ανατρεπτικο (καθως εχει την Κιττυ πανω) βρακακι μας το οποιο και δεν παλευουμε να βγαλουμε και φοραμε με καμαρι.
 


Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
καποιος Mod παρακαλω να σβησει τη σκυλοτσοντα!!!:p :p

Tυχερη που το δεχεται...η βρωμοσεξουαλα η δικια μου, θελει να κυκλοφορει στις δυσκολες μερες, ολογυμνη!!! :p :p
αρνειται πεισματικα να "ντυθει"!!!
 


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χαχα! Εμείς θα δούμε στν επόμενη αν θα το δεχτεί. Αυτήν την φορά ήτνα καλοκαίρι κ όλο έξω ήμαστε. Αν κρίνω από την αντίδραση της όταν φοράει ρούχο... Θα ησυχάζει το κεφάλι μου! Κάθεται ακίνητη ακεί που θα την αφήσεις κ περιμένει να της το βγάλεις!
 












ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Kαι μένα αλλά μόνο αν τα δει εκείνη την ώρα... Αλλα εκείνο που δν μπορω είναι που λερώνει εκεί που κάθεται. Γι'αυτό θα δοκιμάσω βρακάκι την επόμενη φορά
 


Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι δεν είναι η πρώτη της περίοδο.

Για τα πατώματα, ναι τα καθαρίζει η ίδια.
Α οκ, θυμομουν το θεμα που ειχες ανοιξει κ ανησυχουσες για την υποτονικη της περιοδο κ νομιζα οτι ηταν η πρωτη φορα οπου συνηθως η ροη ειναι μικρη.
Οι σκυλες δεν ξερουν απο νοικοκυροσυνη. Αυτο ειναι ανθρωπινη εφευρεση:p

η φυση προσταζει να μυριζουν/πασαλειβουν για να καλουνται τα αρσενικα...
 








Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Η Μουσούδα πάντως που αυτές τις μέρες έχει τη δεύτερη της περίοδο φροντίζει να καθαρίζεται μόνο πάνω της. Για τη μοκέτα (την εκρού γκρρρ) δεν τη νοιάζει. Οπότε φοράει το βρακί της αναγκαστικά.
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πρωτος οίστρος για την Froggy λοιπόν και η περήφανη μανα εχει τις απορίες της.
Η Froggy γενικα θελει να είναι κοντα μου. Με ακολουθει σχεδον συνέχεια. Πχ πλενω πιατα και ειναι ξαπλωμενη στα ποδια μου, είμαι στο μπανιο και αν κλεισω την πορτα θα ξαπλωσει απ'εξω να με περιμενει. Και αυτο το κανει απο κουταβι. Υπαρχουν φυσικα και στιγμες που αποσυρεται στο δωματιο της ή απλα λιαζεται με την Baroque στο μπαλκονι ή στον κήπο.
Δευτερη μερα οίστρου η σημερινη και η μικρη δεν με αφηνει ρουπι. Οταν σηκωνομαι σηκωνεται και οταν καθομαι καθεται. Θελει να είναι συνεχεια αγκαλια μου, να ξαπλωνει διπλα μου στον καναπε αν βλεπω τηλεοραση και να κοιμαται μαζι μας στο κρεββατι. Και πριν τα ηθελε αυτα αλλα οχι με τοσο εντονο και πιεστικο τροπο. Είναι φυσιολογικο? Και εγω τι κανω? Την διορθωνω? Της κανω τα χατηρια??
Επισης είναι πεσμενη η διαθεση της και αν και εχει αιμα θα ελεγα οτι ειναι σχετικα λιγο και ανοιχτοχρωμο. Και λιγακι νερουλο να το πω? Να υποθεσω οτι δεν εχει ξεκινησει κανονικα το αιμα ή ετσι πρεπει να είναι μιας και είναι πρωτος της οίστρος?
 


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μαράκι μόλις τελειώσαμε κ μεις με την 1η περίοδο κ τα έχω φρέσκα... Οτι αλλάζει η ψυχολογία τους, αλλάζει. Εμένα σοβάρεψε σε όλα, έγινε κ πιο γκρινιάρα. Εσύ να μην αλλάξεις, να της φέρεσαι όπως πάντα. Αν κάνει κτ άσχημο μια φορά μην δώσεις σημασία, 2η διόρθωσέ την να μην ξεχνιέται κ πιστέψει ότι έγινες πιο ανεκτική.

Οσο για το αίμα, εμείς πήγαμε από ήπιο-καθόλου-βαρύ-ήπιο-ζουμάκια- τέλος. Οπότε έχεις δρόμο μπροστά σου. Εκτός αν δεις κτ το υπερβολικό σε ποσότητα ή ποιότητα μην ανησυχήσεις.

Αντε, καλό κουράγιο!