Έχω 2 απορίες και θα ήθελα τα φώτα σας!
1. Κρέατα που περισσεύουν από εστιατόριο (χοιρινά σουβλάκια, μπριζόλες, φιλέτα κοτόπουλου κ.λπ.) εάν πλυθούν για να φύγουν τα μπαχαρικά και αφαιρεθούν τυχόν κόκκαλα ενδείκνυνται σαν "συμπλήρωμα" μαζί με την ξηρά?
Ταίζω ξηρά, αλλά δίνω και 2 αυγά την εβδομάδα, καροτάκι, μπανάνα, λίγο γιαούρτι. Ρωτάω γιατί ο φίλος μου έχει εστιατόριο και θα μπορούσα να εμπλουτίσω την διατροφή του με λίγο κρέας, αρκεί να επιτρέπεται με τον συγκεκριμένο τρόπο.
2. Δίνω 2 αυγά βραστά την εβδομάδα χωρίς τσόφλι. Επιτρέπεται ή πρέπει να τα δίνουμε με το τσόφλι? Επιτρέπεται να τα δίνουμε και ωμά?
1. Κρέατα που περισσεύουν από εστιατόριο (χοιρινά σουβλάκια, μπριζόλες, φιλέτα κοτόπουλου κ.λπ.) εάν πλυθούν για να φύγουν τα μπαχαρικά και αφαιρεθούν τυχόν κόκκαλα ενδείκνυνται σαν "συμπλήρωμα" μαζί με την ξηρά?
Ταίζω ξηρά, αλλά δίνω και 2 αυγά την εβδομάδα, καροτάκι, μπανάνα, λίγο γιαούρτι. Ρωτάω γιατί ο φίλος μου έχει εστιατόριο και θα μπορούσα να εμπλουτίσω την διατροφή του με λίγο κρέας, αρκεί να επιτρέπεται με τον συγκεκριμένο τρόπο.
2. Δίνω 2 αυγά βραστά την εβδομάδα χωρίς τσόφλι. Επιτρέπεται ή πρέπει να τα δίνουμε με το τσόφλι? Επιτρέπεται να τα δίνουμε και ωμά?