rozeum η ιδέα και η υλοποίησή της ελπίζω, είναι καταρχάς μία κίνηση συμβολική με απώτερο σκοπό να μαζευτούν δυό δραχμές, για να βοηθηθεί κάποια φιλοζωική ομάδα [λέμε τώρα, γιατί σταγόνα στον ωκεανό των εξόδων της, θα είναι η όποια δική μας συνεισφορά].
Η απόφαση έχει παρθεί, ομολογουμένως αργά, αλλά ελπίζουμε να αποτελέσει την ραχοκοκκαλιά και μελλοντικών τέτοιων αποφάσεων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χρόνος για αναπροσαρμογή στρατηγικών και ακόμη πιο δυστυχώς δεν υπάρχουν εθελοντές, να μπορούν να βοηθήσουν τους 2-3 συμφορουμίτες που έχουν αναλάβει την δύσκολη εκτέλεση του έργου. Γι' αυτό προτείνω, αντί να τους θέτουμε νέους προβληματισμούς, να συμπορευτούμε μαζί τους, με την κατάσταση ως έχει και του χρόνου πρώτα ο Θεός, το ξεκινάμε νωρίτερα και πετυχαίνουμε ακόμη καλύτερους στόχους.
Εκτός αν είσαι πρόθυμη, να προσφέρεις ένα χέρι βοηθείας και να παραθέσεις όποια νέα προσφορά μπορείς να βρεις, από επαγγελματίες που τυχόν ξέρεις, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει...χθες... Εμείς, όσοι δηλώσαμε μέχρι τώρα συμμετοχή, είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε και λίγο παραπάνω, αν αυτό κριθεί απαραίτητο [στα πλαίσια του να μην μπει το σχέδιο μέσα], προκειμένου η βοήθειά μας προς όπου επιλεχθεί, να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Και εννοείται, χωρίς να παίζει ρόλο αν θα συμμετέχει του καθενός το σκυλί, ή όχι. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει -με την καλή έννοια- να δω εκ των προτέρων, ούτε φωτογραφίες πρωταγωνιστών, ούτε σχήμα και μέγεθος ημερολογίου. Αρκεί να γίνει, μια ώρα νωρίτερα. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη, στα παιδιά που το έχουν αναλάβει. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω
![Smile :) :)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)