Hμερολόγιο Dog forum 2011

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
εγω την επανελλαβα για δευτερη φορα...
την πρωτη ( xtes) πηρα μηνυμα αποτυχιας.... :(
Ήρθε, don't worry! :)

Από παραγγελίες πάμε αρκετά καλά για μια μέρα που τρέχει το θέμα.
Φωτογραφίες στείλτε! Θάλασσες, αγρούς, βουνά, λαγκάδια, χιόνια, δάση ή ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό που να ταιριάζει με τις εποχές του χρόνου. Και Φθινόπωρο! Συνήθως υστερεί γιατί δεν μας εντυπωσιάζει τόσο αλλά χρειάζεται κι αυτό ;)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Φωτογραφίες στείλτε! Θάλασσες, αγρούς, βουνά, λαγκάδια, χιόνια, δάση ή ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό που να ταιριάζει με τις εποχές του χρόνου. Και Φθινόπωρο! Συνήθως υστερεί γιατί δεν μας εντυπωσιάζει τόσο αλλά χρειάζεται κι αυτό ;)
Σήμερα δεν προφταίνω και το σκ θα είμαι εκτός Βρυξελλών. Κυριακή βράδυ ή δευτέρα θα μπορέσω να ψάξω ...αν δεν είναι αργά

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Νομίζω ότι θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να περιμένουμε ως τη Δευτέρα γιατί υπάρχει και κόσμος που λείπει λόγω γιορτών

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
45 ημερολόγια ως τώρα! :)

grekos το mail με την παραγγελία σου ήρθε αλλά για κάποιο λόγο το reply που σου έστειλα έβγαλε fail.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
κοκκονε... ( χαχαχαχαα μπραβο αρη!)
πρεπει να βαλετε ενα ντεντ λαιν στις παραγγελιες.... ετσι ωστε να ειστε ετοιμοι σε καθορισμενη ημερομηνια...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Και εγω ειμαι μεσα....ειδα λιγο αργα το μηνυμα αλλα λογο γιορτων δε εμπενα συχνα!!!!ελπιζω να πηρατε το μαιλ μου!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μπορώ να αναλάβω την συνεννόηση με τον προμηθευτή που θα επιλεγεί για τα οικονομικά ας αναλάβει το σωματείο που θα επιλεγεί και θα προμηθευσει λογαριασμό τραπέζης για καταθέσεις.
αλλά για να "επιλεγεί" ο προμηθευτής πρέπει να βάλουμε ένα deadline στις παραγγελίες και να δούμε πόσες παραγγελίες έχουμε ώστε να δούμε την τιμή και να την συγκρίνουμε

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εντάξει πάνω κάτω τις παραγγελίες τις ξέρουμε. Την 50αδα την έχουμε. Δε νομίζω ν'αλλάξει τραγικά η τιμή αν γίνουν 70..... εγώ λέω να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Επιλογή προμηθευτή και σωματείου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ