Τα κόκκαλα αν και πλούσια σε ασβέστιο έχουν πολύ φώσφορο το οποίο αναλόγος και το κόκκαλο πολύ συχνά φτάνουμε σε σχέση 1:1,5.Συνεχίζω τη χαζή μου ερώτηση: εννοείτε ότι η υπερβιταμίνωση D οδηγεί σε υπερασβεστιαιμία αλλά ΟΧΙ το υπερβολικό ασβέστιο από κόκκαλα, έτσι?
Πολλοί που ταίζουν ωμή διατροφή συνήθως θα πετάξουν μερικά τσόφλια αυγών για να ανεβάσουν αυτήν την αναλογία ασβέστιο-φώσφορο.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που αρκετοί κυνοτρόφοι ταίζουν ωμά τα μεγαλόσωμα τους σκυλιά για την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη τους.
Η φύση τα έχει σκεφτεί όλα Sara