Οι BARFερς δεν δίνουν τίποτα χοιρινό ωμό ακριβώς για το λόγο που προανέφερε η vrmode.Κάτσε ρε και τι γίνεται με την BARF? Δεν πιάνουνε τον ιό? Πάντως το κόκκαλο εδώ επιτρέπεται και δεν είπε η κτηνίατρος ότι είναι επικίνδυνο.
Οι BARFερς δεν δίνουν τίποτα χοιρινό ωμό ακριβώς για το λόγο που προανέφερε η vrmode.Κάτσε ρε και τι γίνεται με την BARF? Δεν πιάνουνε τον ιό? Πάντως το κόκκαλο εδώ επιτρέπεται και δεν είπε η κτηνίατρος ότι είναι επικίνδυνο.
Ακριβώς. Δεν δίνουμε χοιρινό που δεν έχει μαγειρευτεί στους τουλάχιστον 60 βαθμούς. δηλαδή ποτέ ωμό. Σουβλάκια ναι!Οι BARFερς δεν δίνουν τίποτα χοιρινό ωμό ακριβώς για το λόγο που προανέφερε η vrmode.
Θα στο περιγράψω όσο μπορω γιατί η φωτογραφική μου χάλασε και δε μπορώ να βγάλω...λοιπόν τα ούλα είναι καλά βαση δοντιού(που ειναι μεγαλυτερο σε επιφανεια)λευκο καθως παμε προς το τελειομα του δοντιου κανει ενα κυκλικο περιμετρικα που ειναι καφε και τελειωνει το δοντι(μυτερι μερια)...ελπιζω να καταλαβεις κατι!!!Ενταξει στους διπλους κυνοδοντες εκει που ενωνονται ειναι καφε(οχι κιτρινο)σκουρο!!!Αυτό το καφέ που λες όταν το ακουμπάς έχει μια τραχειά αφή?
Τα ούλα πως είναι?
Σου φαίνονται πρησμένα ή κόκκινα εκει που βγαίνει το δόντι?
Δείτε κι εδώ: στο Θέμα με τίτλο: Greenies - Eπικίνδυνα treatsΥποτίθεται πως είναι για τα δόντια ..αλλά είναι επικίνδυνα.
Καλύτερα από τα ωμά δεν υπάρχουν..
Όλα τα άλλα και τα Denta Stix προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου..και δεν πιστεύω πως κάνουν δουλειά.
aujeszky για την ακρίβειαΚαπνιστό χοιρινό κόκκαλο ή οτιδήποτε καπνιστό χοιρινό δεν δίνω. Ο Autzeski virus σκοτώνεται στους 60 βαθμούς από όσο ξέρω - στο κάπνισμα δεν έχουμε βράσιμο. Για τον ίδιο λόγο δεν τους δίνω και μπέικον ή καπνιστά ζαμπόν κλπ.
Ποτέ δεν θυμάμαι να το γράψω σωστά Εσείς που επίσης μπαρφάρετε, καπνιστά χοιρινά κόκαλλα δίνετε?aujeszky για την ακρίβεια
Πολύ σωστή παρατήρηση, δεν δίνουμε ποτέ ωμό χοιρινό, ο ιός είναι θανατηφόρος για το σκύλο
Αυξάνουν τα κέρδη της PEDIGREE®Επίσης να ρωτήσω κι εγώ, τα Denta Stix και παρόμοια πράγματα κάνουν δουλειά;