Τώρα πλέον είμαστε μια χαρά και μάλιστα στα χαμηλότερα φυσιολογικά όρια. Στη δίαιτα έκοψα τελείως τα κόκκινα κρέατα και τα λίπη, μείωσα την ποσότητα του κρέατος, αύξησα των λαχανικών, αύξησα το ψάρι (άπαχο ψάρι, εξ ού και ο μπακαλιάρος) και το αυγό και πρόσθεσα και λίγα δημητριακά (μαύρα δημητριάκά, όπως μαύρο ρύζι, κουσκους, βρωμη) και πατάτα για να μην λιμοκτονήσει το σκυλί. Το κύριο κρέας ήταν κοτοπουλο χωρίς πέτσες, κυρίως στήθος και λιγότερο πλατάρια χωρίς πέτσες και αυτά και μετά ψάρι. Επίσης έδινα άπαχο cottage ή γιαούρτι (τα έδινα και πριν αυτά). Πρόσθεσα και μερικά "βοηθήματα" για το συκώτι που δεν έδινα πριν όπως ραδίκια στα λαχανικά, κεχρί, σιτέλαιο (βιταμίνη Ε). Για αυτό πλέον παραμένω σε λευκά κρέατα - κόκκινα κρέατα δίνω λίγο.Εξακολουθεί να έχει ανεβασμένα AST ALT?
Τώρα δίνεις καθόλου κόκκινο κρέας?
Την πέτσα στο κοτόπουλο το αφήνεις?
Γενικά τι περιλαμβάνει η δίαιτα της?