Δεν τα βραζουμε ή τα ψηνουμε γιατι σπανε πολυ ευκολα σε μυτερα κομματια που μπορουν να γινουν επικινδυνα για το σκυλο.
Ποτέ μαγειρεμένα κόκκαλα - μόνο ωμά. Επίσης αποφεύγουμε αιχμηρά κόκκαλα (π.χ. αρνί - όταν σπάνε γίνονται αιχμηρά) αλλά και κόκκαλα πολύ σκληρά σαν σωλήνες (π.χ. χοντρό κόκκαλο από βόδι/μοσχάρι - μπορεί να κάνει ζημιά στα δόντια).παιδια εμενα ο κτηνιατρος μου ειπε μακρια απο κοκκαλα,περυσι εκανε 12 εγχειρησεις για να βγαλει μικρα καρφωμενα κοκκαλα απο εντερα σκυλων
Ο καλός μας ο χασάπης μας έκανε πασχαλινά δώρα!!! Μια τσαντάρα για την ακρίβει με κόκκαλα με λίγο κρεατάκι από μοσχάρι, πλευρά (τα έβαλα στην κατάψυξη, κάνα χρόνο θα βγάλουμε αν τα χωνεύει καλά)Τα καλύτερα κόκαλα..ειναι αυτά τα στρογγυλά που έχουν και μεδούλι μέσα.
Οι δικοί μου τα ροκανίζουνε και 3 μήνες...δεν σπανε με τίποτα...
Όντως!Χαχαχα αυτό το κόκκαλο κά νει τον Serge να φαίνεται μικρόσωμο!!
Εσένα ρε πουλάκι μου το νίντζα δε θα μπορεί να ανοίξει το στόμα του να καρφώσει δόντι πάνω σε αυτό το κόκκαλο. Θα κάνει 1 χρόνο να το γρατζουνίσει, θα είναι το αντίστοιχο του να αποδράς από το Αλκατράζ σκάβοντας τον τοίχο με κουταλάκι του γλυκού - πλαστικό!τι κοκκαλο ειναι αυτό....??????????????????
θελω για το νιντζαααα
το σημαντικοτερο προσον ενος τετου κοκαλου ειναι πως δνε θα μπορεί να το κουβαλήσει και να γεμισει αιματα το σπιτι.Όντως!
Εσένα ρε πουλάκι μου το νίντζα δε θα μπορεί να ανοίξει το στόμα του να καρφώσει δόντι πάνω σε αυτό το κόκκαλο. Θα κάνει 1 χρόνο να το γρατζουνίσει, θα είναι το αντίστοιχο του να αποδράς από το Αλκατράζ σκάβοντας τον τοίχο με κουταλάκι του γλυκού - πλαστικό!
Νομίζεις ...... (μπλιάξ)το σημαντικοτερο προσον ενος τετου κοκαλου ειναι πως δνε θα μπορεί να το κουβαλήσει και να γεμισει αιματα το σπιτι.
εεεεεεετσιχχαχαχαχαχ και χρααααατσα, χρουουουουουτσα
τι να κουβαλήσει το δικιλο??? το κοκκαλο ειναι πιο βαρύ.Νομίζεις ...... (μπλιάξ)