Οχι καλε, μη βγάλεις το κρέας!!! Οσο για το ωμό ή ζεματισμένο, διαβασε τις συζητήσεις περι ΒΑΡF. Kαποιοι εδώ προτιμουν ωμό, κάποιοι ζεματισμένο.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πειστεί για την αναγκαιότητα του ζεματίσματος, ούτε και για το κατα πόσον 4 λεπτά ισοδυναμούν με μαγείρεμα.
ναι αλλά το κρέας ωμό?? αυτό αν τοβγάλω φτιάχνω 3 κιλά κιμά..χχαχαχα...
το ρωτάω με την έννοια αν κάνει ωμό το κρέας.... παλιά λέγανε όχι ωμό το κρέας και μου έχει μείνει ένα άγχος