εχθές περπάταγα στον δρόμο, να πάω την Σίμπα μου να της έρθει έμπνευση και τον μικρό μέσα στο μάρσιπο για το επαναληπτικό μας εμβόλιο, συναντάω μία κυρία με δύο μικρά παιδάκια ηλικίας 6-8 χρονών. Τους έχω ξαναπετύχει και επειδή νιώθω άσχημα που το σκυλί μου είναι ρατσίστρια γενικότερα προσπαθώ να προσπερνάω με ευγενικό τρόπο για να μην δημιουργήσω παραξηγήσεις!!!!
Μάλιστα την προηγούμενη φορά έτσι όπως έκαναν τρόμαξαν το σκυλί, γιατί βλέπετε τα μικρόσωμα είναι για ζούλιγμα και ξεφωνητά και άγαρμπο πιάσιμο κτλ κτλ ενώ τα μεγάλα τα χέζονται και τα σέβονται!!!
Έτσι λοιπόν την προσπερνάω κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο μιας και περπατούσα σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αυτή μάλλον με αναγνώρισε και άρχισε τα κοσμιτικά επίθετα σε γένος πληθυντικό αλλά απευθυνόταν σε μένα φυσικά... το όλο της πρόβλημα ήταν που δεν καθόμουν στο σπίτι να πλύνω κανα πιάτο και που θέλει και σκυλιά ο πισινούλης μου (το μεταφέρω ευγενέστατα και με πολλά μπιπ μπιπ γιατί δεν μου επιτρέπεται από την φύση μου να εκφραστώ ελεύθερα).
επίσης μου την δίνουν οι κύριοι και κυρίες που το παίζουν φιλόζωοι και με το που βλέπουν σκύλο βουρ όλη η χούφτα μέσα στην μούρη, τα βρωμόχερά τους μέσα στα μάτια τους κτλ κτλ, για να τους πάω ένα λυκόσκυλο να δούμε πως θα σκέφτονται που θα βάλουν τα δαχτυλάκια τους!!!!