Έχω μια σκυλίτσα η οποία δεν μπαίνει στο πρώτο της σκυλόσπιτο, δεν ξέρω γιατί αλλά φοβάται πάρα πολύ !!! Όποιος γνωρίζει επι του θέματος τον παρακαλώ να μου πει, έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα μάταια ...
ευχαριστώ !!!
ευχαριστώ !!!
Τα σκυλιά πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι μαζί με την οικογένεια.Έξω την έχουμε, κάτω από το σπίτι σε μία ανοιχτή αποθήκη στην αυλή !
Μπες και εσύ στο σκυλόσπιτο να κοιμηθείτε παρέαΤην βλέπω κάθε πρωί που τρέμει από το κρύο και δεν μπορώ !!!
Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα !!την έχουμε στο σπίτι και δεν είναι εκπαιδευμένη γι αυτό.
Την βλέπω κάθε πρωί που τρέμει από το κρύο και δεν μπορώ !!!
Tι ράτσα είναι;;Ναι είναι μέλος της οικογένειας. αλλα δεν είναι σκυλί για το σπίτι και έτσι δεν μπορώ να την βάλω μέσα., ούτος ή άλλος εκεί που την έχω μας βλέπει και δεν είναι απομονωμένη. Και ναι την αγαπώ πάρα πολύ !!!
Φάσκεις και αντιφάσκεις !!!! ναι μεν μέλος της οικογένειας, αλλά όχι για το σπίτι !!!Ναι είναι μέλος της οικογένειας. αλλα δεν είναι σκυλί για το σπίτι και έτσι δεν μπορώ να την βάλω μέσα., ούτος ή άλλος εκεί που την έχω μας βλέπει και δεν είναι απομονωμένη. Και ναι την αγαπώ πάρα πολύ !!!
o μπαμπάς σου ή ο άντρας σου είναι κυνηγός? ή έτυχε?Ευχαριστώ πόλυ όλους για τις συμβουλές ! Θα ακολουθήσω τις πιο πολλές και θα δω αν έχουν αποτέλεσμα... Η σκυλίτσα μου ειναι 7 μηνών κι είναι κυνηγόσκυλο, όμως την έχουμε στο σπίτι και δεν είναι εκπαιδευμένη γι αυτό. Αυτό είναι το πρώτο της σκυλόσπιτο, μέχρι τώρα κοιμόταν πάνω σε ενα μαξιλάρι λόγω ζέστης. Είναι πολύ δεμένη με όλους, αλλά πιο πολύ με εμένα, γιατί εγώ την πάω βόλτες και της αφιερώνω χρόνο. Έχω περίπου μια εβδομάδα που προρπαθώ να την βάλω μέσα, έχω χρησιμοποιείσει την τροφή της το μεσιμέρι για να την την δελεάσω, με λιχουδίες, αλλά με έβλεπε που της τα έβαζα, έμπαινε τα έπαιρνε, αλλα μέσα δεν εχει μπει ακόμα. Έχω κανει και αυτο με το αγαπημένο της παιχνίδι και πάλι το ίδιο έμπαινε το έπαιρνε, αλλα μέσα οχι !!! Την βλέπω κάθε πρωί που τρέμει από το κρύο και δεν μπορώ !!!