Βοήθεια !!! (δεν μπαίνει στο σκυλόσπιτο)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
το σκυλί με τα πολλά κρύα και τις βροχές δεν θα αντέξει και θα μπει στο σπιτάκι από μόνο του αυτό στο υπογράφω,
δυστυχώς επίσης σου υπογράφω πως είναι μεγάλη σκλαβιά και δυστυχία να είσαι δεμένος με αλυσίδα και να περνάς τη νύχτα έξω στο κρύο μόνος σου. Σίγουρα θα έχετε και πρόβλημα με το γαύγισμα.

Καλά έκανε ο μπαμπάς σου και του προσφερε στέγη απλά η στέγη αυτή είναι κάπως γλυκόπικρη.
ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσετε αν κάποιος γνωστός σας θέλει να έχει ένα σκυλάκι να του κάνει παρέα στο σπίτι και να το δώσετε

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Την έχω δεμένη με αλυσίδα, γιατί ακριβώς από έξω υπάρχει δρόμος... είναι καθαρά κυνηγόσκυλο και το έφερε ο πατέρας μου κατά τύχη. Την αγαπώ πολύ και οχι δεν την έχουμε καθόλου αποκομμένη, όταν την βγάζω βόλτα στο τετράγωνο μετά την αφήνω ελεύθερη πίσω στην αυλή για καμία ώρα περίπου. Δεν είναι σκυλί για σπίτι...
Και επειδή είναι κυνηγόσκυλό; Μια χαρά σκυλιά για σπίτι είναι τα κυνηγοσκυλα..
Κάνεις πολύ κακό στο σκύλο σου αν θες να το καταλάβεις,οκ!
Αν όχι, πάλι οκ. Εγώ αρνουμαι να σε βοηθησω στο πρόβλημα σου. Το πρόβλημα σου είναι αλλού, όχι οτι δεν μπαίνει στο σκυλόσπιτο.
Ενημερώσου λίγο τι πάει να πει σκυλί, και τι απαιτήσεις έχει, και το ξανασυζητάμε.
α! Μια βόλτα με λουρί δεν αρκεί σε κυνηγόσκυλο.
Θέλουν μίνιμουμ 3 ώρες εκτόνωση και τρέξιμο την μέρα. Όποτε έχεις πολλά προβλήματα πέρα από το ότι δεν μπαίνει στο σπιτάκι. Να κοιτάξεις να λύσεις αυτά πρώτα και άσε το σπιτάκι.